Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

VaMo

Aj u mna uz pracovna pohodicka, ale bez stresu. Ukludnilo ma uz len pomyslenie na to, ze dnes ani za nic nepojdem do ziadneho obchodu :-)
Zupfkuchen sa robi :-) Ak sa mi vydari, hodim vam aj fotky na net, ak nie, tak akoze som nic nenapisala...
Poobede planujem vyskocit na eliptical, vcera som nemala ziaden pohyb, tak aspon trosku, nech nezleniviem uplne.
Pekny den vsetkym.

carey

Ahojte kocky a chlap :)
No u nas uz Vianoce v plnom prude, stromcek stoji, vyzdoby su, napecene je, kapstnica je, este šalat, ryba a moze prist Santa :D
A ja sa musim ist ucit, co uz. Ale tesim sa na tradicne vianocne filmy a rozpravky, dnes vecer S tebou me bavi svet juuj tesim.

Dufam ze uz mate lepsi den ako vcera aj naladu fain

Fit

To čo je dnes za deň ? :/ njaprv som sa celú noc budila neskutočne hrozné sny sa mi snívali budila som sa vyklepaná a vyplakaná . A potom samé stresy dnes . Všade kopa nervoznych ľudí a zlá energia . Celý deň nakupujem , upratujem pečiem a ŽERIEM :/ ach jáj ... ako vidím nie som sama s blbým dnom ..

VaMo

xdanielax
Tie ovecky nabehnu do obchodov az po slepiciach, kt. nabehnu vymienat nevhodne darceky :-) Ale ano, strasne to cele bezi... Ani sa nenazdas, moja, a 40-tka na krku :-))) Som rada, ze mas pohodovy den.

xdanielax

bingham - ano su zdrave, ale aj tak :)) kazdy den nejaky orech, a dopadne to blbo :D ..noo a som zvedava na jar, uvidime, ci zacnes ;)
ja uz ma volnooo!!!!! az v stredu idem pracovat (trochu) ;))
teraz idem von s havinom, potom si pojdem zabehat a potom neviem co..

a este je perfektne viete co? Ze bol zimny slnovrat, cize najkratsia noc, a odo dnes uz to bude len lepsie a lepsie. Tak tomu sa ja tesim najviac! :)

VaMo - ja som podobne nervy dostala vcera... v auparku! ti ludia chodia po tych obchodoch jak namesacni. Ja to tak neznasam!! Asponze som si kupila krasnu mikinu, tak sa z nej tesim, ze si ju musim dat pod stromcek :DD
a potom tie zapchy okolo auparku..no fuj, uz nech je 24. :)

...a potom ovecky poctivo nabehnu do obchodov hned jak ich po sviatkoch otvoria :DDD kde to sme??

bingham

Vamo...hlavne klud...nenechaj sa rozhodit takymi ludmi...daj si teda kavu...pobal darceky a bude dobre :)

danielka...no ked bude teplejsie tak urcite budem davat kolecka...zatial sa nicim v posilke...a na treningoch...ale ked budes poctivo behavat...tak sa tam urcite stretneme :)...a orechy nech ta netrapia...to su zdrave tuky :)

VaMo

Dievcata, nedobry den... ze vraj "sviatky pokoja"! Bullshit! Sorry za vyraz, ale tesne po obede som spravila zivotnu chybu - sla som nakupit do lamacskeho Tesca. Bolo to hrozne, 2x na mna vybehli ini ludia, 1x som vybehla na jedneho debila ja...Pokoj a mier! A to som este sla autom do centra - osudna chyba. Dosla som teraz domov a robim dalsie blbosti ako "kompenzacia jedlom" - snad viete, co mam na mysli.
Tak som si normalne kvoli ukludneniu zapla komp, nech sa mam komu zdoverit a ukludnit sa pri kave, aby som mohla zijst do auta po nakup a v klude zacat balit darceky a pod.
Strasne som mimo! Dufam, ze aspon vy ste relativne nad vecou a zvladate vsetko s prehladom.

carey

Cafko, tak ja som doma od babky, teraz som obedovala, nomalne mi bolo zle od hladu v buse, som nevedela ze sa tam tak dlho zdrzim ach...ale uz mi je fain.

Maoam - no ja ked budem mat vlastnu domacnost, juj no som zvedava :) Ale ja nehovorim aby si nerobila nic, treba upratat, aj trosku napiect, navarit ale nie ze piect do 2 do rana a na ukor zdravia.

Lucka - a tak som smutna aj nie, ako kedy.
IDem sa ucit, dnes mama vari kapustnicu :), ja teraz stale jem susene figy mnam

xdanielax

teda babyy ja som vcera a dnes nejaka hladna stale.. akoby som sa ani nemala vazit v sobotu :D
som mala svoje vydatne ranajky, potom desiatu (ovocie) a teraz obed a strasnu chut mam nieco maskrtit,tak som si dala par orechov.. tuk.
ach jaj :(
doma bordel jak neviem kde.. ale inak fajn, netreba stresovat, ze ano?:))

Helus

Ahojte baby,ja som dneska nejaka mimi,koleno ma boli,a mam ho zvnutra nejake napuchnute,citim to,ale dam si na neho gelovy obklad z mrazaku,a bude dobre.Obed bude ryza+ maso na hrasku+ mrkve.Inac vcera som poobede zjedla 1 HORALKU,tu mi doniesli do nemocnice,a vobec mi nechutila.Vobec nejedavam take,ale ked maskrtim,tak orechy+ hrozienka,tie mi chutia,alebo ovocie.Prajem vam pekny den.tu v Ba svieti slniecko krasne.