Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
nie, bolo na mna nalozene tolko co za normalnych okolnosti zvladnu traja, ale vela som urobila, to je pravda
teraz uz len jest, pit a hodovat :-DD
ja sa k pohybu urcite nedostanem nasledujuce dni :-DDD
Maoam - to mas pravdu, ten tvoj spanok.. uz sa to aspon upravilo?
xdanielax: niet mi co zavidiet, za posledne tri tyzdne mam spankovy deficit 100hodin minimum...bolo to o drzku vsetko
:-D
Maoam - teda ty sa mas! vsetko uz hotove. Mna este caka zdobenie stromceka a umyvanie podlahy - cinnost o ktorej vam sem vzdy napisem :DD
ale ako som si zacvicila!! dnes som so sebou spokojna. Pekne pripravena na prijem papania: rano beh, poobede posilka. Uvidim, ci sa mi zajtra rano podari tiez si privstat a zabehnut aspon tych "trapnych" 5. :) Uz som chutnala aj vanilkovy roztek. mnam.
zajtra vazenie, meranie... takto s plnym bruchom od vecere by som sa na vahu nepostavila ani za svet. Celkom nechapem tych chalanov, ako dnes napr. pride do posilky, cvici chvilku v mikine atd.. potom pije, potom si da ten opasok taky .. ap otom sa ide odvazit. Akozeee? to naschval aby vazil viac, ci?
Bingham, co nam k tomu povies? :-))
mimochodom, ja som zase nedavno citala, vraj jezisko sa narodil 25. ale nie je presne zname, v ktorom mesiaci - co sa mi zdalo divne, ze by sa den vedel a mesiac nie. No, ale december bol vybrany kvoli zimnemu slnovratu - ako inak - aby aj krestania mali nejake oslavy, tak ako ich mali pohania. Ktovie kde je pravda :)
Carey: neber to tak osobne, mal nervy a bol vycerpany, tak mu preplo
ale chapem, ze sa ta to dotklo, ale myslim, ze to nemyslel tak zle, ako to vypalilo
ja ked som vycerpana a na nervy, tak tiez niekedy vyletim pre malickost, potom mi je to luto
Maoam cafko, takze uz si pripravena na papko aj na darceky :) no ako ja, prave si davam pecivko s avakadovou natierkou, 1x som dnes robila velice dobra je.
Pred nejakou hodinou som bola uplne otravena z otca, lebo mal scenu s upratovanim, ze vsetko musi robit on ze ja som sa na to vysrala a taketo... tak ma to stve, ale je otraveny lebo je po nocnej a nespal, este musel ist k babke s mamou sa o nu postarat, ale ani aj tak nema pravo byt taky... teraz uz spi.
No ucila som sa teraz nejake 2 hodiny, ale uz mam z toho miš-maš v hlave, uvazujem ze si pozriem nejaku rozpravku.
Fit - vies co no chceli sme toho mat co najviac spraveneho nech zajtra uz toho tolko nieje.. Mame kapustnicu, salat a mama este teraz vypeka nejaku špecialitu (čoko-gaštonový zákusok)
J111: ja mam na to iny nazor, oslavujeme najmä zimny slnovrat, Jezis sa podla mojho skromneho odhadu narodil okolo 6.1., len ludia si to prisposobili, ako sa im to hodilo
takze zimny slnovrat a hojnost spojena s tym, co sa nazhromazdilo na zimu a vdaka za to - to oslavujeme teraz...
nechcem tu zacinat ale taketo debaty, howk
ale dnes som si uvedomila, ze este nemam ziadny kalendar na novy rok 2012, ani ziadny sekt a alkohol na Silvestra tak musim buduci tyzden vsestko dokupit :-DD
zajtra rano sa teda vazim a meriam pre vas :-D
Len nezabudnúť, že oslavujeme narodenie Ježiša:)
babulky moje a chalan: prajem vam krasne Vianoce, par peknych dni oddychu, neprehanajte to so sportom a riadne sa pekne napapkajte, aj si zamaskrtite :-DDD
byt vypucovany od gruntu, chladnicka na prasknutie, salat uz hotovy, ryba az zajtra, kolace napecene, sviecky zapalene, vsade cistucko, este aj schody svietia :-DD co som ich tak drhla :-DDD, darceky zabalene, zaludok pripraveny na prijem vsetkych fajnotiek ...