Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

:-)) maoam, myslim, ze kedze si toto zvladla bez sportu a hladovania, je to perfektne. Ked vytrvas v tom stravovani co si zacala, urcite sa dostanes na 70;)

a to sme sa len my dve vazili dnes? Kde je Lucka a bingham?!

Maoam - snazim sa na seba pozerat objektivne. Nemyslim si, ze som tucna, ale tenka tiez nie. Proste mam taku konstrukciu, silnejsie stehna, ked vidis tie modelkovske palicky nohy, ziadny zadok, tak ja som opak, zadok mi trci (co mi nevadi lebo sa mi paci ze neni placaty :-)) ) a stehna mam tiez ved som vravela uz minule, ziadne palicky. ale ved v pohode bolo uz aj horsie ;)

Maoam

xdanielax: este k tym mojim mieram, ja tuzim dostat sa s pasom pod 70, ja by som bola stastna uz s 68cm totalne, mne menej netreba, hoci som dost nizka 165cm, ale v pohode no a stehna su uz OK si myslim, jedine co mi vadi su tie speky a to brucho, boky su OK, i ked keby ubudli nejake 2-3cm, nenamietala by som :-DDD

ale to pojde len pohybom, to mi je jasne...
ale tie 2cm z pasu su u mna strasny uspech! to je definitivne tou bielkovinovou stravou

Maoam

xdanielax: v pohode sa drzim, nemam zachvaty zatial :-DDD

zaujimave je, ze z cm ubudlo, ale z vahy ani gram!

k tvojim mieram: myslim, ze prehanas, si velmi vysoka a mas miery, ako modelky, musis vyzerat uz velmi tenucko, ako palicka

to je tym behom si myslim...

xdanielax

Maoam - takze uprava stravy sa vyplatila? :) tesim sa!
ja sa tiez tesim ze trochu odbudlo toho sadla trciaceho z gati :DD - ved vieme :)

a dakujem za lichotky, ale modelky maju zhruba o 10cm uzsie stehna takze.. asi sa zameriam na karieru v inom obore :D

ako sa dnes drzite s jedlom?
Ja zatial klasicky. Obzerstvo si nechavam na vecer. U nas bude vecera o siestej. Vtedy to vypukne :DD

Maoam

Carey: ahoj moja :-), ano, z vahy nic, sa mi zda, ze svalov mam este viac :-D, ale z mier troska ubudlo som rada

xdanielax: no tvoje miery na vysku 180cm, uz len na molo, neuveritelne, ty musis byt tenucka ako prutik, proste WOW :-DDD

carey

Maoam - vau :) gratulujem super, vidis aj z pasu ti islo dolu a to ani necvicis, len si upravila stravu, perfekt!!! :)

xdanielax- no ty si uplne ako modelka, taketo mat miery, uzasne :)

Gratulujem vam baby, ja sem hodim vahu a miery az toho 30.12

Maoam

Stastne a vesele Vianoce babulky!

tu su slubene miery z 30.11. a z dneska
vyska 165cm /165cm
vaha 56/56 kg

prsia: 88/87
pas: 74/72 (YES!)
boky: 95/94
stehno:53/52,5
lytko: 34/34
speky: 89/88

na vahe neubudol ani gram, ale v cm ano, som rada :-DDD co na to vravite??

xdanielax

Takze, moja vaha sa za dva tyzdne nepohla, ziadny vianocny darcek ze 69 :D Ale niektore miery hej. Prsia mam plus 1 cm :D, "sadlo" na bruchu minus aj boky aj stehna, tak sa tesim :-)
takze davam miery minule - terajsie
10.12 – teraz 24. 12.
vyska 180
vaha 70 - 70
prsia: 90 – 91
brucho: 66 – 65
sadlo: 80 – 78
boky: 93 – 92
stehna: 54 – 53
lytka : 36 – 36

xdanielax

Ahoj baby a chlapec :)
som rada, ze to tu niekto spomenul, dnes je dovolene vsetko, presne tak!
Ake mate rano? Vazili ste sa? Ja som sa cez noc stale budila, teda..neviem ci kvoli tomu, ze dnes bude chodit jezisko, alebo skor z toho ako ma boleli nohy po vcerajsku :)) - skor to bude asi ta druha moznost. Ani som rano nesla behat, len som sa pred chvilkou naranajkovala a pojdem na dlhsiu prechadzku s havinom, tesim sa. A beh odlozim na zajtra (dufam! :D )
hned sem hodim miery.