Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

VaMo :)) dakujem za toho "frajera" hihi
No ono ja som papala tiez veci ako majonezak, medovnicky, zakusky...uz vcera sa mi zdalo, ze to musim stopnut, lebo sa vo mne zacala prebudzat ta zavislost na sladkom a naozaj netuzim sa k nej vratit :)
No nejde mi to do hlavy ze som teraz schudla, zeby si ten organizmus uz trosku zvykol?
Zajtra kupujem pernamentku uz sa tesim na nejake to cvicenie.

VaMo

carey
Pekne :-) A z mojho pohladu aj odvazne - ja by som sa po tychto dnoch nesla vazit ani merat - bolo by to dost "deprimujuce" Ale ja stale tvrdim, ze ty si proste frajer...

VaMo

Aj ja som uz tu, uz dnes /musi/ zacina normalny tyzden aj pre mna.
Takze uz skoncili tri dni presierok a ide sa klasicky dalej. Ja som do seba pchala vsetko mozne a teda dost vela :-) Dnes sli rodicia k sestre na dva dni, takze ja uz mozem upratat byt, navarit si zeleninu na obed a vyliest na eliptical - uz sa normalne tesim.
Dnes som mala hrozne sny - robila som "kurtizanu" /a to som sa pekne vyjadrila/ na kralovskom dvore pre roznych slachticov. Normalne ze dobove oblecenie, riad, sviecky...este aj taky zatuchnuty zapach...brrr. To bude tym plnym zaludkom :-DDD Ale nechcela by som zit v stredoveku.

carey

Ahojte, hih, pozeram ze tu jedina pisem, pre mna uz je normalny tyzden, nemozem sa uz flakat s ucenim...
Ako sa mate???

Baby mne necakane skoncili kramy po 4dnoch, potesilo ma to. Tak som sa odvazila a odmerala, bola som zvedava :D Fit prepac len zvedavost bola silnejsia, ale ked tu budes odvaz sa tiez.
29.11. - 26.12.
Váha 61,1 / 59,6
Boky 95,5 - 95
Pás 69 - 69
stehno 59 - 58 :)

No je to zvlastne ze vaha isla dolu nakolko som ani necvicila dako a jem aj kolaciky, vcera ma babka donutila zjest cokoladovy zakusok, ale fajny bol :) Aj majonezak som jedla hm., dufam ze mi neslo zo svalov, ale tak cm ubudol zo stehien, co ma asi najviac tesi.

carey

Dobre ranecko :)))
My sme isli spat az o 1rano sme pozerali telku, toto boli asi najlepsie Vianoce za posledne roky, taka pohodicka no uzasne nieco, som nadmieru spokojna, super sme napapali, pozreli darceky, dostala som vsetko co som chcela hih otec dostal GPS navigaciu o tom netusil ze dostane, bol tak dojaty ze skoro mu vyhrkli slzy, som stastna :)
Ja idem dnes babke takze neviem kedy tu budem asi az vecer.
Sviatkujte ďalej, nenechajte sa ničím rozrušiť :)
Ja sa uz musim ucit dnes ale nevadi.

Heatherka

kedy ste sa to vazili? dnes ??? tak aj jaaaaaaaa, som sa sice teraz postavila na vahu ale je tam 50 tka :) a uz by sa to mohlo aj zastavit :D

dufam, ze pekne sviatkujete, bez stresov a trapeni :)

bingham

dievcence...nezabudol som... :)

180 cm...97kg...(prsia...boky...atd sem nebudem davat...lebo som inak stavany ako vy...takze sa chapeme ) :)

VaMo

maoamka a danielka - ste suprove, vazne. Priklad toho, ze "kde je vola, tam to ide..." Ja som dnes vstavala aj lihala uz s rodicmi, takze som sa nemerala /viem si predstavit tie pohlady/, len som vyskocila na vahy - ziadna zmena, ale ani som neocakavala. Pravda je taka, ze som sa posledny mesiac nestravovala ukazkovo, teda zdravo hej ale asi dost vela. ALE SOM SPOKOJNA, aj cvicim aj dost vela jem a citim sa dobre, takze asi tak.
Dnes sa stravujem zatial klasicky, mozno trochu viac "zobania" - oriesky, ale vecera to isti. My budeme niekedy okolo 17.00 jest. Pride aj sestra s malym, takze nas tu bude ma m2 pozehnane :-)