Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

Maoam - a z toho si nic netreba robit, ja si idem nalozit nejaky kolac a pojdem na prechadzku :-) vianoce su len raz za rok, tak si uzi oslavu a nestresovat kvoli jedlu ;)

Maoam

xdanielax: cauko :-DDD a ako bolo s panom dotycnym? :-DDD :-PPP ;-D

no ja som z Carey uplne mimo, vsak ta ma 59kg! a to cez sviatky! :-DDDD asi sa jej telo poriadne rozbehlo, to je super

ja odchadzam na dalsiu hostinu, tak prajem vam pekny den este :-DD

od zajtra zacinam s lahsimi dnami, lebo co som ja pojedla po tieto dni, nezvyk

xdanielax

babyyyy cau! :-)

tak ja sa pre istotu nevazim, ale dnes som sa tak na seba pozrela, ze nejake mam male brucho :DD
klasicke kolacikove ranajky sa nekonali, kedze som obidva dni vstala z pred obedom :DD - najprv "polnocna" oslava s kamaratmi do 4 rana na stedry vecer, vcera cosi podobne s panom dotycnym :)) takze moje jedlo dnes aj vcera masko/ryba, zemiaky+majonezak (trochu), zelenina. kolaciky :D a vobec mi to nevadi. Vcera som dokonca po takomto obede bola behat :DDDDDD ludia ale kolko bezcov!!to som hadam este naraz ani nevidela ani cez bezny den:)
hmm ja veru dnes este vianocujem. a zajtra volno, aspon dospim.

carey - nechapem tiez, ale aj cm ubudli, to je vyborne znamenie.

bingham - velmi sympaticke miery (teda pokial sa nejedna o tuk :D )), ale nemusel si tak poskromne s tymi cislami :D

carey

no modelovsky nevyzeram ani zdaleka, by som cakala ze budem vyzerat lepsie pri takych mierach...ale tak som spokojna, ideme s mamou na vypredaje, snad si nieco pekne na seba kupim :)
Pekny den

Maoam

dnes sme este pozvani na obed, tak dnes este toto vianocne vyjedanie, ale mne to uz ide krkom, uplne som odvyknuta od takych jedal a aj sladke fuj az prikre to je

ja sa normalne tesim na to, ze od zajtra jem zasa moju stravu :-DDD

Maoam

Carey, je to proste WOW, ved ty si vysokaaaa, s tymito mierami uz musis vyzerat modelkovsky, ja vazim len o 3kg menej ako ty!!! a som o 10cm nizsia...

carey

ahoj Maomka, no mala som uz aj 58kg, ale nechapem vazne ako to ze mi islo z vahy, som z toho uzasnuta. Len dufam ze neslo aj zo svalov. Tak ono ja sa nijak neprezieram, ked mam chut na majonezak tak si ho dam na obed, alebo chut na sladke dam si aj poobede, ale vecer uz jem ako obvykle, bielkoviny, zelenina.
Mne strasne uz cbyba cvicenie, ale mam velke brucho tak neviem.

Maoam

Carey: WOW, no a uz vobec nechapem, ako mozes mat takuto vahu teraz po tom vsetkom jedeni? Vsak to mas v reale potom este menej, nejakych 59 maximalne.
Mala si taku nizku vahu uz vobec? Nevychadzam z uzasu, ako to robis?

:-DDDD

babule, ja uz normalne nevladzem, same oslavy, uz siesty den len jedenie, same sladke, tazke, blee. Mne je uz ZLE. Od zajtra som na brokolici.