Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

xdanielax - hej vazne sa ucim, aj vcera som sa, ked musim tak musim, ale dnes sa mi vobec nechce :(
Hm a kde ste boli s fesakom, teda ako to prebiehalo :) a aky mas z toho pocit?

carey

cafte, ahoj Danielka, takze si bola s tym svojim, hm a nejake podrobnosti nebudu? :)
Hm a Lucka sa vobec neobjavila, kto vie co s tym jej fesakom...

Dnes sme boli v tescu a mam novu mikinku, svetrik a ponožky :D a idem sa ucit. Spravila som teraz avokadovu natierku tak sme si so sestrou zašmakovali s pecivkom mnam :D

VaMo

www.sunkins.cz
Tak babky, taketo dvojbalenie /48/ som dostala okrem ineho od nasich. Neviem, co tym chceli naznacit alebo co...ale potesilo.

VaMo

Keby si mala na riti viac tuku, tak ta neboli.. :P
maoamka
Kolac chutil vsetkym - Zupfkuchen zozal uspech. Dik za tip.

xdanielax

VaMo - ja na tom hlavne ani neviem chodit :DD ale niekedy by som rada, ale potom by som bola zirafa uz fakt teda. no moja sestra s tym nema problem - je len o 2cm nizsia nez ja a nosi aj stekle v pohode :)

tie moje kombinacie caju na chudnutie a sladkosti :D no a co! :)))

babule, idem ja von, lebo uz asi vrastiem do zeme keby ste ma videli :))) sedim na zemi v deke,chrbtom opreta o kreslo, nohy vylozene na taburetke, pri sebe velka salka caju, prazdny tanierik s odrobinkami, na bruchu pocitac, a zapnuta telka s nejakou stupidnou americkou teen komediou :D a uz ma boli rit z toho :D

Maoam

babule, necham si od vas poradit, ked saty, tak saty :-DDD no ale do tych mam co robit, ked vidim svoju rit, boky, hlavne BRUCHO ach boze...

a jasne, vysoke topanky, s 165cm si mozem dovolit aj 8cm-ove :-DDDD

VaMo

Tak moja, pri tvojej vyske by som aj ja nosila nizke topanky :-ň A takto nespravodlive to je! Ja si tu cely zivot nicim klenbu a niekto ma jednoducho o 20 cm viac a je to...

VaMo

Ja som este o tri roky /asi/ starsia ako maoam a kozmeticka - to musim mat straaasne vela casu /raz za pol roka/, aby som sa tam vybrala - na masaz, ale urcite to s pletou nespravi nic ale ten RELAX....keby som sa extra nudila kazdy den, tak som tam kazdy den, ale frekvencia nudenia sa u mna je biedna, takze aj navsteva kozmeticky...
Ale, baby, poviem vam, ze ja uz teda budem musiet zacat s nejakym systematickym osetrovanim "tvaricky" :-(Gravitaciu neo...klames! A keby ze mam o 20kg viac, tak urcite aj licka napnutejsie :-)))
Moje nechty - uplna praktičnost - kratke, max. v lete priesvitny lak.
Ja som to stopla uz dnes - uplne vazne mi toto miesanie chuti a kvanta podla mna zadrziavaju vodu v tele...proste asi "sok"...
Danielka - si vymyslela novu dietu zalozenu tiez na kombinaciach? ze kolacik s chudnucim cajom :-D