Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lucka - kde siii? s tym svojim fesakom ci co?? mas vysnivanu vahu? Ved nas tu nenapinaj!
VaMo - dobre rano :) ja sa radsej ani na vahu nestaviam, mozno cez vikend. som nejako zlenivela za posledne dni, aj dnes uz spekulujem ci vlastne pojdem cvicit alebo co, aj ked viem, ze ked pojdem, budem mat z toho dobry pocit a budem sa tesit, tak snad sa vyberiem!
Ja to mam tak, cim menej povinnosti, tym menej sa mi chce :D A ked nestiham, tak chcem stihnut uplne vsetko :-) Aky den ta dnes caka? Si vravela ze ucis, nie? Tak to nemas vela robotky teraz cez prazdniny, ci? A neboj, to co si pribrala das dole lahko, ked nabehnes na povodne navyky. Urcite to nie su dve kila tuku za tych par dni :)
No a vcera..bolo super! Teda super prechadzka :P Sme boli vonku skoro 5 hodin - vratane cajikov v miestnom podniku s krbom, to bolo take prijemne zakoncenie :-)) perfektne sme sa presli, super teplo bolo. Kludne by som si to zopakovala. A potom sme sli (kazdy k sebe) domov :-)))a ja som sa uplne najedla, takze vazit by som sa neodvazila ;))
maoam
Neviem, ci nakupujes aj cez BuyVip - ja dost casto a je tam teraz Versand gratis.
xdanielax
?
:-D
Pribrala som skoro dve kila - dalo sa cakat. Takze mam teraz dva tyzdne na to, aby som tu hnusnu zadrzanu vodu a nejaky ten tučik dala pekne kracne dole. Huraaa, uz som nevedela, co s casom :-DDD
VaMo - dakujem ;)) no som zvedava ake dnes bude to stretko. potom dam vediet ci ok.
uz sa tesim von, som uz aj dnes chvilku bola, a pekne slnko, teplo. takato zima v meste sa mi paci.
Maoam - si odvazna, ze si sa postavila na vahu :D rozmyslam, ci to skusim zajtra aj ja, no neviem neviem veru. Kazdopadne, pozitivne zistenie, tak ako v tvojom pripade by potesilo :) A ako ti chuti cottage a brokolica? da sa zvyknut? :D ja dnes totalne zufalstvo ze co si dam na obed..vobec na nic som nemala chut, len som bola hladna. Tak som si spravila prazenicu na cibulke a kopec zeleniny a zemlu :DD taky "pracovny" obed.
co sa tyka vypredajov, urcite pojdem pozriet aj ja, ale dufam, ze sa mi podari vybehnut niekedy doobeda - ked nebude tolko SALEjucich ludi v obchodoch :D
VaMo, no ano, ja som dost kamaratsky clovek :-DD
SALE, tak ja som uz uplne v polovicnom sialenstve, ja dostavam na mail aj rozne typy newsletter-ov, tak som uplne hotova uz, lebo tolko obchodov, aj online obchodov robi oddnes vypredaje, bozeeeeee
konec so mnou
Trikrat som si odplula, viete, aby som "neuriekla", lebo aj ja pevne verim, ze v Petrzalke sa deje nieco pekne :-) Toj!Toj! Toj! Drzim prsty, danielka
maoam Je super, ze tam mas tolko znamych, priatelov, s ktorymi dokazes slavit vsetky mozne sviatky v roku. Predpokladam, ze aj Silvester a novy rok bude prebiehat v podobnom duchu :-)
carey Dobre, ze si pripomenula povianocne vypredaje! Ja asi fakt STARNEEEEM! Par rokov dozadu som nemohla vynechat zimny ci letny vypredaj...Parndorf "patril mne" a teraz? Pohodlna som...
Krasne pocasie, takze ideme aj my do lesa okyslicit prejedeny mozog.
caute babule,
ja uz nevladzem, my sme mali oslavy od 21.12., tak same prepchavanie sa az do vcera noci boze ja uz nevladzem
oddnes stara klasika, knäckebrot, salat, cottage, brokolica, veeela vody :-DD
mne je normalne zle a tazko, ja som zistila, ze som si uplne odvykla od sladkeho a tazkeho jedla
no tak sa idem liecit z tych dni teraz :-DD
inak vaha a miery konstantne :-D co ma tesi
nechcela sa vazit s nami aj Lucka toho 24.12? vsak to bol hlavne JEJ napad
hmmm......:-((
ja mam dnes uz povinnosti, tak utekam
carey - aj ja kolacik rano .)) co uz s nimi, ked su :D tak nech sa dari dnes, ja idem este chvilku nic nerobit.
ahoj Danielka, juuj tak to sa tesim, ze to s nim vyzera dobre :) nebudeme to tu teda preberat, iba som chcela vediet ako to smeruje :)
Ja uz po ranajkach, vstala som skor kvoli uceniu, idem pomaly na to, este som si nieco pozerala. Neodpustila som si jeden zakusok ale inak je to fain. Na obed mam ryzu a hovadzi gulasik, mnam :) tak drzte mi palce, zatial pekny dnik a nemas ma za co obdivovat, je to normalne u studujicich :D
dobre ranko zeny :)
ja dnes este volno! takze si pomalicky ranajkujem a pri tom mam zapnutu nejaku blbost v tv - sa mi zda ze mam nejaky narocny vkus co sa telky tyka, lebo nic mi nie je dost dobre a pri nicom nevydrzim sediet - iba ak zaspim :D
Dnes pojdem niekam do prirody na prechadzku s havom a s dotycnym tak sa tesim :))
carey - ty si uplna sikulka. fakt ta obdivujem za to, ako sa dokazes premoct s tym ucenim. co sa tyka feska.. nechcem to tu velmi verejne rozpisovat, ale pocit az prekvapivo velmi dobry :) a on tiez, aspon co sa zmienil par krat akoze mimochodom v smskach co mi vcera poslal :DD