Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
maoam
Dufam, ze si ma nepochopila tak, ze chcem crevnu sprchu kvoli tym par dnom vianocnym - NIEEE! Co si...:-))) Ja len pochopitelne davam uz par rokov telo tak dokladne do poriadku ako sa len da. A toto som chcela skor v ramci detoxu, urcite nie kvoli kolacom, ktore uz nalepene na zadku pekne krasne "mitschlepp-ujem". :-D
Navonok uz davno vyzeram normalne, v hlave uz mam tiez jasno :-) ale jednoducho sa potrebujem dat do uplneho poriadku aj zvnutra.
Velmi mi pomohli tvoje rady a ak teda budem chciet skusit nieco take, tak teda nie klasicky klystir ale skor sa povyzvedam viac ohladom tych tabl., kt si spominala.
Lucka: ale dohoda bola, ze sa vazime a meriame, skor mi to pride tak, ze to nechces zverejnit, tak ale tvoje rozhodnutie
darceky, ano spokojnost :-) a Silvester bude doma, kludny
Lucka, tak vzhladom k mojej vyske a mieram som tu najtucnejsia z vas.
No akoby si Ty nebola chuda a nemohla ist na molo :-)
Kocky ste take stihle,ze este ked date nejake kg dole,tak to uz budete priesvitne :-)
Maoam ako darceky,spokojna?Kde Silvestrujes?
Uprimne nejako nemam naladu vazit sa,merat,pretoze posledne dni su doma riadne stresujuce,napate a mam teraz ine starosti ako vahu.Ale to nie pretoze sa nechcem odvazit,len nejako mi to pride teraz zbytocne,nemam na to naladu.No dnes si idem urcite zacvicit.Mala som na ranajky jahodovy jogurt,na desiatu susene ovocie,na obed mam kuracie masko a salat,poobede este netusim.
Lucka: ahoj, tak babule uz maju fakt chude miery, taka Carey vazi 59kg na 174cm! a mozem povedat, ze aj na fotke je uz chuducka, xdanielax nam moze ist rovno na molo :-D
ak si uz doma, tak sa odvazit aj odmerat predsa mozes, nie?
okolie - tak to asi u teba nikdy nebudu spokojni, ked si mala viac kil, bola si pre nich tucna, teraz na teba ziapu za to, ze si chuda - nevyhovies.....
VaMo: klystir - ak chces pocut uprimny nazor: indikovany je v tazkych pripadoch zapchy, u starych ludi, pripadne pred vaznymi operaciami alebo kolonoskopiou, kde je to proste potrebne, u ludi, ktori sa beztak stravuju zdravo a striedmo(ako ty), je to prehnane a prilis invazivne. Nikdy si nerob klystir (ak sa silou-mocou pren chces rozhodnut) sama doma, ale ak, tak si ho nechaj urobit v ambulancii aspon za pritomnosti zdravotnej sestry. Existuju klystire na doma, ale vzdy je riziko, zvlast u zien, ze dojde k nevolnosti a clovek moze odpadnut. Kto ta bude potom ratovat? Vies si predstavit, za akej situacie, vsade vylucky atd. Je to proste nebezpecne robit si to sama. Takisto ak je clovek laik, nemusi odhadnut intenzitu pumpovania vody do creva a su pripady natrhnutia a podobne...nie je to sranda.
Okrem toho ti je dufam jasne, ze klystir ti velmi narusi floru v crevach, ktora sa potom dlhodobo pracne musi budovat.
Ak mas zaujem o dokladne precistenie criev a chces vyskusat nieco taketo, tak si radsej daj predpisat lekarom pripravok, ktory sa dava ludom PRED colonoskopiou, to je prasok alebo tekutina (zavisi od pripravku), ktore sa rozrobia vo vode a v priebehu dna sa piju, creva sa ti komplet vycistia a na zaver z teba pojde uz iba voda. Je to ovela setrnejsie ako mechanicky klystir a ucinok mas rovnaky, to by si ale musela mat dva-tri dni volna.
Kazdopadne nevidim u teba na toto dovod, kedze jes malo a dietne a tych par dni Vianoc nie je indikaciou - tolko moj nazor.
Ahojte,vcera vecer som prisla domov.Nemala som pristup na net a ani som nemala k dispozicii vahu na odvazenie.Ale Vy kocky xdanielax,carey,VaMo,Maoam musite vyzerat stihlo,teda byt stihlucke,sexi kocky no vau mate uzasne miery,vahu.Gratulujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danielka drzim palce s tym fesakom,ja som sa so svojim este nestretla a netusim kedy sa stretneme.Ale on uz ide o tyzden prec,takze to je take...Neviem ci vobec ma zmysel stretnut sa.Co sa tyka mojej vahy,vecne sa len s kazdym hadam,pretoze kazdy ma nuti jest a ja nechcem ziadne kolace,ziadne salaty,vyprazane.Kazdy na mna len krici,ze som chuda a mam jest,hlavne mamka lebo,ze zo mna bude anorekticka.No ale to by som musela vazit 50kg,takze to mi nehrozi :-)
Crevna sprcha - baby, mate s tym skusenost? Alebo aspon sprostredkovanu, nejaky znami...?
VaMo - utekam k doktorovi.. skusim vecer vyhrabat najaku schopnu foto a uvidis s kym mas do cinenia :D tak pekny den zatim!
VaMo - ja myslim ze trosku tmavsia by ta osviezila :) vynikli by ti pekne oci. skus. bingi oceni :)))