Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lucka - tak ked to neriesis, tak potom tvoja skoda..tolko si sa tesila a len tak si to nechas utiect.
a jasne, mne je s nim dobre, uz sa tesim ked sa uvidime, ale nic netreba silit a prehanat. Mame dost casu :)
Hm,tak potom fajn.Hlavne,ze je Ti s nim dobre.Ja neviem ci sa stretneme,nejako to neriesim.
Kedy sa budem vazit?Hm,co ja viem.Mozno 1.1 :-)
tak !! poculi ste uz o doktorovi Marianovi Kollarovi?!! mozno je fajn, ze sa konecne za nieco postavil, ale aby tam ten debil vkuse nebol tak toto ma uz rozculuje! Viete jaka som bola zas nastvana? Jak som spekulovala, ze nepojdem cvicit, okamzite jak som zbadala ten jeho oznam, ze tam zas neni, tak som sa zvrtla, rovna ciara do posilovne a super som si zacvicila! :) a teraz som vkuse hladna :))))) uz som zozrala aj kusok cokolady. no nic.. zase som nastvana, jak to pisem :DD
Zajtra sa skusim odvazit, co tie sladkosti so mnou robia :-))
Lucka - a kedy sa budes vazit?
Sa musim usmievat "popod fuz" ty mas take romanticke predstavy :)) Luci, ani spolu nechodime (podla mna - neviem podla coho to identifikovat :D ) , ani sme si nedali darcek, ani spolu nebudeme travit silvester :D teda, keby chcem tak mozem ist s nim, ale nebudem sa mu niekde strkat, nech si uzije s kamosmi :) Mame zaujimavy "vztah" neidentifikovatelny! :-)) cize zatial vsetko uplne funguje :D
a ty nespekuluj, ne ze sa s tym tvojim nestretnes! urcite chod do toho, nic za to nedas a aspon stravis pekny vecer :) takze sup sup, uz nech je sms poslana.
xdanielax : ozaj ako darcek od fesaka,dostala si nieco?Dala si Ty nieco jemu?Silvester asi travite spolu,nie?
Takze ste spolu,mate vztah uz asi nie len kamarati :-) Drzim palce.
R: vanilkove acidko /250g/+celozrne cerealie + kesu oriesky
D: jablko, mandarinka
O: kuracie sote + zeleninova ryza
Dnes zatial bez sladkosti, co uvidime do vecera ako bude, kedze sa povaluju vsade po byte :-) Idem teraz do mesta, je treba doplnit chladnicku, hahaha.
VaMo : ale setrnou a prirodzenou cestou,nie laxativa a ani sacky na precistenie pred kolonoskopiou.To skor nieco na rastlinnej baze,nejake napoje a nie lieky,napoje na predpis a uz vobec nie klystir.
Lucka
Este raz - ja to nechcem kvoli schudnutiu, kto by bol taky naivny, aby tam siel kvoli tomu???? Ja len chcem, vlastne MUSIM byt zdrava a kedze som si roky nicila brutalne telo, davam ho aj adekvatne dlho dohromady.
carey
To by bolo celkom fajn, si myslim.
Tak Vy ste pekne stihle.Maoam ja si nemyslim,ze si akurat,ale stihla,a to bez ironie,uprimne.
VaMo ach kocka,ziadne precistovanie kedze mas 54kg!!!!!!!!!!!!Zdrava strava,pohyb a precistis sa aj bez klistiru,laxativ.Ta mamkina kamoska ona pila nejaky domaci urobeny napoj,ale vazne neviem co to bolo.Pila to asi dva dni,pritom jedla lanove semiacka,ovsene vlocky a neviem co este.Ale ona mala to precistovanie lebo mala casto zapchu.Nie pretoze sa chcela precistit.A inak precistenim zhodis min.1,5kg tak neviem ci je to dobre riesenie,kedze mas nizku vahu.
Maoam : miery mas super.Pas 60cm je utopia a ak nemas prirodzene stihly pas,tak to by si musela driet,aby si mala taky pas.Ja mam pas 68-69cm kedy ako.A pritom si kazdy mysli,ze mam ovela uzsi pas.Takze to je o optike celkovej postavy.Moja sesternica,stihla,49kg kocka,ma pas 65cma, to by nikto nepovedal.Kazdy by jej hadal na jej stihlu postavu max.60cm pas.Takze takto to neber.Mas krasne miery.Ale chapem,ze odo mna to asi vnimas inak,ze to hovorim len tak.Ale nie je to pravda,myslim to uprimne.Mas urcite krasnu postavu.
Myslim ze ked uz si dala ty fotku, mala by som dat aj ja, sak nic na tom nie je, sme uz skoro ako "rodina" hihi
Hm je pravda ze ja som z vas najmladsia