Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Luckatucka

Nejako sa necitim psychicky ok,stale nieco riesim,vacsinou somariny.Lebo ma vkuse otravuje jeden magor,ktory je zatazeny na sex a ja som uz z neho na prasky :-( Chodi za mnou domov,pise mi co by so mnou rad robil atd.a ja uz nevladzem,potrebujem byt sama,vycistit si hlavu a myslim si,ze stretnutie s dalsim muzom,mi hlavu neprecisti.To skor pockam kym napadne sneh a pojdem sa lyzovat,to je pre mna relax.
A fotku :-) teraz nemam nijaku normalnu,ale ved tam na tej stranke nemate nikto fotku len VaMo,aj to neviem heslo a meno,takze si ju neviem pozriet.

Luckatucka

Ano napisal mi,ale to nic neznamena a ja to tak vobec neberiem.A naozaj nemam naladu stretnut sa s nim.Mozno je to zvlastne,ale tak to citim.

xdanielax

navyse s tymto sa nemas co trapit, ved idete len na kafe, netreba hned robit unahlene zavery.
a cestovat mozes aj keby si mala chlapa. Nemusis ho vsade vlacit so sebou predsa ;)) mimochodom, posli mi fotkuuu aspon do mailu, nie?

Luckatucka

Ja si myslim,ze potrebujem byt sama.Venovat sa praci,skole,cviceniu,mojim rodicom,sebe a dat si pauzu uplne od nejakych strenuti,kontaktov s muzmi.Clovek potom len zbytocne nieco riesi,trapi sa atd.

Luckatucka

Ja som naozaj rada,ked sa niekto uprimne zalubi a je stastny.No asi sa musim zmierit s tym,ze jednoducho pre mna taky zivot nie je.Nevadi,budem sa venovat inym veciam.Rozmyslam,ze zacnem cvicit jogu,aspon 2x do roka pojdem spoznat nejake nove mesto Europy,kde som este nebola.Myslim si,ze clovek nepotrebuje partnera na to,aby bol v zivote stastny.Preto nejako nemam naladu na stretnutia s osobami muzskeho pohlavia.Potrebujem byt sama.

xdanielax

Lucka - uplne najdolezitejsie je, stotoznit sa sama so sebou :-) A mat sa rada. Ked sa budes mat viac rada, ked budes mat ploche brucho, chod do toho. Ale zivot by sa nemal tocit len okolo toho, je este plno dalsich peknych veci, ved sama urcite vies.

Luckatucka

Neviem ci sa s nim stretnem.On mi dnes napisal,kedy sa stretneme.Ale akosi nemam naladu,necitim sa na to stretavat sa s muzmi.

Luckatucka

A vcera mi jeden clovek povedal,nikoho nezaujima ako vyzeras.Ci mas 55kg alebo 60kg.V dnesnej dobe si kazdy clovek zije svoj zivot a nikto si nikoho nevsima,takze si nemysli,ze ked budes vazit menej alebo viac,ze si to niekto vsimne a bude sa spravat k Tebe inak alebo neviem co.Ludia su dnes sebecki a maju ine problemy ako riesit ci niekto zhodil kilo,dva.
Myslim si,ze je to pravda.Este tak rodina,partneri si vsimnu ked zhodite.No ostatni ludia maju svoje zivoty,svoje trapenia a kaslu na to ako vyzerate.Takze mne je uz naozaj jedno kto si co o mne mysli,ci som tucna alebo chuda.Vlastne to nikoho nezaujima,to si musim uvedomit.