Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ja si tu popri vas zacnem pripadat ako skrata :-(((((((((((((((( taka obycajna...:-( vy ste vsetky take 'typy' a ja :-((((((((((((((((((
VaMo - ja odpadnem aka si pekna!
ahojte... možno si ma ešte pamatáte:)
Sledujem túto tému nadalej , aj ked už sem tak aktívne neprispievam.
Vidím,že ste si už aj fotky povymienali, pekne.. :) A lucka, rtvoj postojk sebe samej je uplne rovnaký ako mám ja . úplne. a chcela by som to zmeniť. Treba mi viac sebavedomia, určite... A to je hlavny dovod, prečo sa pokúšam zhodiť :)
coooo Lucka, ja som ta nevidela, posli mi tu fotku na mail pls. xdanielkax@gmail.com dakujem.
carey - no pozeram foto, dakujem za prejavenie dovery ;) akozee podla mna ziadna tragedia tie nohy, to pojde pekne vyformovat, ked sa do toho pustis :)
Muzi,ktori pozeraju len na postavu pri vytvarani si vztahu,tak tym ide len o jednu vec a nie o lasku.Ja o takyto vztah nestojim.
Dakujem carey ale Ty mas ovela stihlejsiu postavu ako ja a si krasna.
Lucka ja som vzdy chcela mat taku postavu aku mas teraz ty a to nezartujem, ale myslim smrtelne vazne, vyzeras dokonale a nepotrebujes nic menit, nic chudnut.
Ale vidim ze tvoj problem je v hlave, nieco s tym musis robit, a som prekvapena ze zena s takou postavou nema chlapa
Nemusite mi tu pisat nieco co nie je pravda,ved ja sa vidim.Dakujem,ste mile,no mne to naozaj pripada uplne inak.Mam este z coho chudnut a dat aspon 4kg dole.To nepisem zo srandy.Nemam blond vlasy,ale svetlohnede s melirom,tak to mozno na fotke vyzera ako blond.
aj ja!
Lucka kebyze ta stretnem na ulici, tak si poviem no uf to je teda riadna kočka !!!
Carey, veru a tie nohy! k tomu dlhe blond huste vlasy, krasnu tvar, bude dlho vyzerat mlado, pekny usmev...
LUCKA SI NADHERNA, KONECNE SA PREPNI V HLAVE