Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Heatherka

carey a nemas vela stresu ???? moja mamka mala bolesti okolo pupka take divne vyzarujuce a bol to vred. ale ja nechcem strasit :)alebo nezjedla si nieco pokazenez coho by ta mohli boliet creva?

xdanielax

carey - a nemozu to byt nejake gyn. problemy?? U mna to tiez zacalo bolenim brucha..potom som si uz ani sadnut nevedela :-// nechcem ta vystrasit, ale ked to este potrva aj zajtra, chod si to dat radsej prehliadnut.
Pokial chodis aj na wc normalne, tak je to cudne, aby ta len tak bolelo brucho.

carey

xdanielax- ahoj, no okolo pupka v tej oblasti v strede vlastne ale to je taka zvlastna bolest, ktora sa stupnuje a strieda sa to :((

carey

ahojte, ja som nevyspata a zasa ma boli brucho presne ako vcera z nicoho nic zacalo boliet, ja nechapem z coho to je. Nemozem sa sustredit na ucenie, myslela som si ze to je z jedla, ale rano som mala len banan a potom jablko tak teraz som si dala normalny obed ryzu s masom, lebo byt na ovoci to je hrozne malo.

Maoam - mas mail :)
Idem si lahnut, zelam pekny den

Maoam

babysitting :-DD

ach, tie babule by mal niekto viest k sportu od detstva, nebol by problem...ani s vahou, ani s pokrivenym pohladom na seba

je to otazka najmä rodicov a okolia, tie deti to len preberu :-(

kebyze mam este raz 15 a dnesny rozum, tak sa dam na pravidelny sport alebo nejaky kruzok + racionalna strava k tomu a hlavne sa TESIM zo zivota

VaMo

danielka, pozeram, ze robime baby-sitting 15-rocnym dievcatkam :-) Je to strasne, pripravuju sa o /v podstate/ detstvo.
A ver ci never, ale triaslo :-DDD

xdanielax

bingham - kde su tvoje fotkyy?? :-)))
aj ja som bola cvicit, len zistujem, ze uz to so mnou nerobi to, co na zaciatku, tusim je na case trochu obmenit trening. Dnes si pojdem zabehat :-)

VaMo - to sa nemohlo triast po par dnoch .DD