Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Nevazila som sa teraz,odvazim sa 1.1.Chcela by som zhodit na 58kg.Ako sa Tebe dari s chudnutim?
No super lucka a ja že som jediná čo takto trávi silvester..:)Tiež by som radšej bola niekde mimo domu , sa zabávala ale ked to takto vyšlo , tak čo už . A ako si na tom s kilečkami ?:)
smilestarr : vobec Ti nesibe.Aj ja sa ucim,pisem clanky :-) tiez budem na Silvestra doma.
Baby ja Vás tu sledujem každý den :)) Momentálne sa učím, snažím sa zdravo stravovať .. A nestresovať ! :)
Dokonca aj zajtrajší Silvester strávim doma, nemám žiadny program .. Vyzerá to tak,že sa budem učiť . :D Fakt nemaám s kým a kam ísť ..
Šibe mi podla vás ? :DD Možno..Ale skúšky ktoré ma čakajú ma privádzajú do zúfalstva :)
a este som pocula minule jednu doktorku, ze je dobre, okrem podrvenych lan. semienok, aj lyzicku lanovych sem. namocit na noc do salky vody a potom tu vodu rano vypit. vyskusaj :)
carey a ked to das vsetko naraz :DDDDD to bude ucinok :DDD
A zapijas hned slivky ked ich jes vodou?Inak to nepomaha.
Lucka - slivky jem kazdy den, ale napomahaju, aj lanove semiacka mam doma, len som nevedela ze ich treba podrvit, takze dnes sa bude drvit :D ale asi to dam do strojceka na mak.
Maoam uz mam tie tabletky je tam ze 1-2 vecer pred spanim, takze si dnes dam. Ale dnes som si nedala aloe a je mi lepsie ovela. Dakujem :))) co by som bez vas robila.
Volala mi prave ex sestra ze mi dnes donesie tie veci co som mala u neho, konecne som aj rada.
Na zapchu pomahaju susene slivky,aspon 5 denne a zapit ich poharom vody.Rovnako je super na zapchu ak si kupis lanove semiacka,doma ich este podrv,aby to neboli cele kusky a daj si ich kazdy den do jogurtu.A potom existuju este zuvacie tablety FRUCTOLAX,tie su najsetrnejsie k crevam a naozaj funguju.Musis uzivat jednu denne a zapit opat min.poharom vody.
Carey, urcite to ries, lebo cim dlhsie mas zapchu, tym horsie pre telo to je (toxiny ostavaju v crevach, maju ist von!), moze ti byt po tom zle, mozes mat bolesti hlavy, nevolnost atd.
Treba to riesit cim skor, daj si ich uz dnes.
ozaj, kde je SMILESTARR; FIT; JUCHU?
kocky, dakujem vam, je mi uz dneska podstatne lepsie, asi to bolo tym aloe, ale to by som nikdy nepovedala, kazdy mi hovori ake je to ucinne a ukludnujuce, kamoska mi jedna poradila probiotika a Maoam budem mat kupene tie tabletky dulcolax a keby niekedy tak si ich supnem. Na obed mam zeleninovu polievku a pijem zeleny cajik teraz, ziadne specialne ale bylinkove.
No do toho kina som isla hlavne kvoli sestre, lebo som jej to slubila a tesila sa... ako ono ked sme isli tam mi bolo fain ale v kine ma to zasa chytilo a potom to bolo zasa lepsie. Mala by som to uz nejako riesit ta sprosta zapcha vlastne ja mam s nou problem cely zivot