Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Chlapik, od kt. si chodievam priamo kupovat GOJI /kym ho distibuuje do obchodov/ mi tak minule pri "zdvorilostnom" rozhovore utrusil:"Chodieval som asi 10rokov kazdodenne do posilky. Ked som nesiel-kvoli chorobe alebo tak - bol som z toho chory, uplne ze hysaky. A potom sa mi jeden den zrazu nechcelo, nevidel som v tom ziaden zmysel, nic...a odvtedy som nebol ani raz..." To su take veci...neviem, asi dost psycho-moticavne. Ale stavaju sa, preto je asi fakt dobre obmienat - xixixi - preto sa predsa rozchadzame s chlapmi :-D
VaMo - jasne ja na maly vzdy sladkosti, potom mi to z toho pada :DD
inak, presne toto mam ja s cvicenim.. nedavno som sa rozpravala s jednym kamaratom a som mu hovorila, ze je super, ze chodi 5/6x tyzdenne cvicit. A on ze ho to nebavi. (tak ci tak super, este aj ked sa musi premahat..) no, ale cudovala som sa, ako moze niekto robit tak intenzivne nieco, co ho nebavi a vlastne to ani robit nemusi. A pri tomto cudovani som prisla na to, ze mna bavia veci co robim uplne, a asi to bude aj tym, ze nikdy ich nerobim nasilu. Ked sa mi nechce, tak si bud vymenim aktivitu, alebo to nerobim. A asi aj preto sa mi nechce len velmi zriedka :-)
Minule som vymyslala basnicky ked som behala :D chvalabohu si ich nepamatam :DD
Ja dam asi dietu a la daniela: nalozim si na tanierik /maly!/ kolaciky a k tomu budem popijat chudnuci caj :-)))
Ale nie, nejak nemam cht na sladke /HURAAA/, hoci nejake suche kolaciky by sa este nasli.
A TPDcko vravis? Tak sa budem obzerat nabuduce.
Ja dnes s cvicenim lightovne - kedze na gynde bol aj taky mini-zakrok, nesla som do posilky, len doma som si dala 45min. eliptical, ale nejak sa mi nechcelo tiez. Co uz. Aj zajtra je den :-)
VaMo - no akurat davam light colu..ach jaj :DD ale mam to pod kontrolou!! VaMoo, ze ty si sla tam do billy k TPD aby si omrkla mojho fesaka! :)))))) priznaj!
aky ste mali den baby??
ja nakoniec lepsie, nez som cakala :-) Dala som beh! prvych 15 minut som myslela, ze sa otocim naspat domov..uplna tragedia, predsa len ma ten trening v posilke este nejaky ucinok, dnes uz som nebola taka hrdinka ako vcera - ze nic to so mnou nerobi. citila som si nohy aj zadok..potom sa to asi nejako uvolnilo alebo co..a dala som necakane "dlhy" beh :)) a bezalo sa mi uplne super, tak sa tesim. A teraz ma zas bolia nohy (od unavy) ale nevadi mi to. tesim sa :-)
...hmmm aj by som si vedela zvyknut na taketo "polo-volno" sviatocne:-))
mate doma este nejake kolaciky?? ja uz nic, a tak by som si dala!
po behu som zase hrdinsky dala dietne jedlo a teraz uz spekulujem :DD idem aspon na caj. (i ked urcite nezostane len pri tom)
Carey a nejedz teraz ziadny banan, to je na hnacku dobre, pri zapche to problem len zhorsi.
caute babule, boze to je den toto
Carey: prestan pit to blbe aloe vera, nie kazdy ho znasa dobre, niektori ludia nan reaguju zle
podla mna pojde o bolest z traviaceho traktu, najskor CREVA, ak to mas okolo pupka, ak si nafuknuta, tak sa necudujem, zadrzana stolica, plyny, to velmi boli, skus si dat lahsie laxativum, caj zo senny je nie vzdy ucinny, niekedy u niektorych ludi sposobi este viac zapchu
kup si dulcolax alebo nieco taketo, pripadne lactulozu ako sirup a veeeela vody, je to prirodne a do dna-dvoch mas po probleme
nejedz teraz ziadne ovocie, nic co nafukuje, ziadnu zeleninu, strukoviny, skus ist vecer spat hladna, len pit vela tekutin ale nechat brucho bez prisunu jedla, ono sa to potom s pomocou laktulozy zvykne posunut a na druhy den je lepsie
Carey, ak mas tendenciu k zapche, je mozne, ze v strave prijimas malo tukov, ludia, najmä zeny, ktore nepouzivaju skoro ziadne tuky, maju casto chronicku zapchu, darmo jedia vela vlakniny avela piju, ked chyba tuk v strave, dojde ku zapche, takze obcas viac oleja pridat, do salatu a tak, oriesky...
VaMo: ja som dostala od gyn zle vysledky, z MR-vysetrenia malej panvy, nasli tri divne utvary, dva v cervixe, jeden na prechode z cervixu do maternice...mam gyn. konzilium 5.1. tak som zvedava co to bude....asi ma budu musiet operovat a pozriet sa na to + odobrat vzorky, lekar vravi ze 'no hadam to nebude tumor'
parada na Silvestra, co???
bola som aj na nakup v Bille na Vlasteneckom nam. - takze som si spomenula na danielu - a hned som prihodila do kosika aj kolu :-D
Ja som dnes absolvovala vcera planovanu gzndu, ale mne na rozdiel od danielky, pan dr. pekne vcera zavolal /3hod.pred, ze ci by som mohla prist zajtra, ...Tak som bola, nic moc, to je jasne, ale aspon doktorko straaaasny sympos :-)a udajne aj dobry odbornik. Len keby aj vysledky boli dobre...uvidime.
carey Taka bolest okolo pupka - myslim, ze je to typicke pre nejake ochorenie, ale to by asi maoamka vedela viac. A co tak pruh? Jasne, "odborny" usudok z mojej strany. Nech sa ti skoro polepsi.
Haertherka - praveze nic pokazene som nejedla, stres a tak nie je to teraz dake hrozne, ucim sa len takze to asi nie. Ale ktovie co sa mi tam odohrava.
xdanielax- no dnes som na wc nebola este, ale som hovorila ze mam obcas problem s tou zapchou, ale fakt netusim z coho to je. Rano vzdy nalacno pijem aloe s vodou ale to by mi prave malo pomahat.
Mama dnes isla ku gynek. takze aspon zisti ci tam je a mam hrozne nafuknute brucho odvtedy co ma to boli tak neviem ci to nebude aj nieco ine.