Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
baby, ja uz nemam na toto nerv, idem upratovat, zajtra hostia :-), este dnes periem a vesiam pradlo, zajtra musi byt suche, mam co robit, este aj kolac peciem, hadajte aky? ZUPFKUCHEN :-DDDDDD
uz sa tesim
ja svoju vahu uz neriesim, mne je fajn takto, ja som spokojna, mam zenske krivky, vsak VaMo, xdanielax aj Carey videli moje fotky s celou postavou, vzdy krivky mat budem a som na ne hrda :-DD
moje telo si drzi 56kg uz treti mesiac, takze vychadzam z toho, ze je to pre mna asi prirodzena idealna hmotnost a dalej nic neriesim
jest mi chuti, chcem sa tesit zo zivota, problemov mam inych viac nez dost a nechcem svoju mladost (uz dlho trvat nebude) stravit depkami a nervakmi kvoli cm a kg
prajem vam pekny den babulky
tak tak Lucka, no comment. sice som ta nevidela, ale jednej pri 170 a vahe 65 povies ze to musi byt uuuuzasna kocka a na seba co povies? nemam slov.
VaMo - xprofikx bude rad ked dobehne :DD dnes som zatial necvicila, len si davam vysoke ciele :)))))
idem von zas, dnes je krasne :-)
Ale nie to bol vtip :-) nie kvoli tomu,ale rada by som vazila 58kg.Menej uz nie.
ach jaj....no comment
Kocky ved ked som videla Vas na fotkach,tak som musela znizit svoj ciel :-)
ahojte, prave som sa vratila z nakupov, chladnicka a mraznicka na prasknutie, este som kupila asi tri kg zmrzliny, sekt a kopu sladkeho, chrumky, cipsy
chystam sa riadne oslavit Silvestra :-DDD bude FONDUE :-DD mnam
VaMo: ty cvisis kazdy den? vsak aj vcera si bola, ze? a to este po zakroku...
Lucka: tak predsa znizeny ciel?
Smilestarr: ahoj, som rada, ze si sa ozvala, niekedy je take pokojne obdobie praveze prospesne pre cloveka, som rada ze este prispievas a zelam ti pokojneho Silvestra a uspesne zvladnutie skusok
xprofikx
Ty si jaka dobra! Ma ucta, vazne.
Ja dnes odcvicene v posilke - nechcelo sa mi ani odist, na 3x som si vravela:"uz posledna seria..." a potom ze este dolne brucho, nooooo, ved este v pohode dam vnutorne stehna...fakt bolo dobre.
Z posilky rovno do carrfour-u nakuit "nevyhnutne obzerstvo" a pitivo na vikend. My Silvestra travime u znamych, taka partia 6-8 ludi rovnakej "krvnej skupiny", takze to bude "pripite a vysmiate"...ako kazdy rok.
Ale ja tento rok prvykrat po 100 rokoch budem bez cigarety - ani neviete, ako sa vytesujem, ze som s tym sekla.
Studentky mile moje - ja ked mam nieco neprijemne pred sebou si stale vravim: vsetko sa raz skonci, takze aj uceniu raz bude koniec /az vam to bude miestami chybat/.
ty nevies ani priblizne kolko vazis? ja nevieeem, ja chcem meneeej.tak 58 by bolo fajn :) len je tazko to docielit, ale tak pred nami je novy rok mozno sa podarí :))
Bieda?Ved mas skvelu vahu na taku vysku,vazne.
uff no u mna nič moc :) 171 cm a stále okolo 64... bieda no:)