Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
VaMo: :-DDDD :-PPP pocuj, ale teba sa dost casto pripletie nejaky sex do tej interpretacie, ze???? no co si len o tom mame mysliet??????? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Carey: ano, vnimam ta tak, ale vravim, ze to mas v sebe, si taka povaha, len to teraz prerazilo na povrch, je to pre zivot velmi velmi dobra a silna deviza, byt vyrovnany jedinec, uvidis neskor :-) budes z toho tazit, aj v praci, aj inde
Dokaz, ze clovek necita "po slovach" ale vety ako celok:
"...bola som dnes s ex sestrou na kave..." pise carey. Ale VaMo cita:"mala som dnes sex so sestrou..." A oci na monitore...
:-DDD
Ja uz carey "poznam" iba ako taku, ako pise maoam - teda nech aj taka zostanes :-)
Carey: ja som u mojho ex nechala kopec nabytku, veci na oblecenie, peniaze a aj darcek k Vianociam, ktory mi chcel este 'dat osobne', ale ja som to uz nechcela a zmenila si mail, telefon, vsetko....
podla mna to dal inej :-DD aj viem komu
su to len veci, chvilu mi za tym aj bolo luto, lebo to malo vsetko velku hodnotu, predsa len....ale dnes mi je to jedno
obdivujem ta, ze si sa dokazala cez to tak preniest, dlhorocny vztah a si na tom uz velmi dobre, ja som sa trapila ovela dlhsie, asi az po 2 rokoch od rozchodu som dokazala normalnejsie fungovat, bolo to tazke
Dakujem moja :) Naozaj sa citim ovela lepsie a som sama sebou hlavne. A ked bude mat hocijaky chlap pripomienky na moju postavu, jasne ze neopravnene hned ho poslem niekam. Zacinam byt vyrovnany clovek
uz mam tie veci od byvaleho ale nedal mi vsetko co som tam mala a jednu vec mi dal navyse a viem preco, (AMINO 5600) tie co cvicia v posielke vedia ze to je dolezite na udrzanie svalikov... a pytal sa sestry ze ako sa mam a ci cvicim :D ale zevraj on vyzeral ze je uplne v poriadku.
Carey: ano, ale myslim, ze si dostatocne citliva a vnimava na to, aby si vedela vycitit KTO su ti ludia, pri ktorych sa nemusis bat, ze budes vyuzita, k tym mozes byt pokojne taka ako doteraz, ale to su ojedinele pripady :-)
urcite je dolezite,aby si zila tak,a by ti bolo dobre a aby si myslela na seba v tom zdravom, spravnom slova zmysle a nesla proti sebe,nikdy!
ale myslim, ze sa to uz ucis, podla toho ako ta pozorujem posledne dva mesiace, si sa hodne naucila a uz si ovela inaksia, si velmi cielavedoma a ides za svojim a nehladis vpravo ani vlavo, mas to v sebe,len to bolo asi dost brzdene ludmi, ktori boli dominantnejsi ako ty, nedovolili ti to - prejavit sa taka, aka naozaj si
ale odkedy si solo, si uplne ina a prospieva ti to, pozri ako si krasne schudla, opeknela, ako naschval! :-DDD a to ako beries svoju skolu, klobuk dolu, si velmi cielavedomy clovek a dotiahnes to daleko, to viem
Maoam jasne vies ako to myslis. Hlavne musim robit to co ma robi stastnou :)
Carey: ale davaj si pozor, aby si nebola sebecka voci ludom, ktori si to nezasluzia, treba rozlisovat kedy ano a kedy nie
ahojte kocky, ja mam zasa dnes taky zvlastny den, brusko boli menej, bola som dnes s ex sestrou na kave a zakusku, a este tam prisla aj jej kamoska s frajerom, tak sme sa nasmiali, bolo super :) A bola som v jednom obchode vola sa "bylinka" a ta pani co tam predava asi majitelka sa ma pytala co mi je, a na vsetky moje priznaky povedala ze mam problem s pecenou a dala mi taky hrejivy krem so vcelim medom ze si mam premasirovavat slapy na nohach aj ruky, a potom este take tabletky tranzit-parazit to by ma malo zbavat parazitov v tele a este som si kupila taku zmes na tu zapchu, ako vsetko co mi povedala je absolutna pravda, takze zacinam uzivat to a nebolo to ani take drahe. Povedala mi presne aj o tych ekzemoch, ze to musim dat prec z tela tie jedy, toxiny... ze sa nemam cudovat co zo mna vylezie...
Inak ja mam predsavzatie do noveho roku a to je naucit sa byt sebecka :D uz vela ludi mi to hovori ze cim skor budem tym lepsie pre mna a maju pravdu.