Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
VaMo: tento rok bol velmi tazky, ALE priniesol aj par velmi peknych veci a som za ne vdacna
a vdacna som aj za VAS :-))) je mi veselsie, odkedy vas mam :-))) ste zlate a mam vas rada
joj kapustnica MNAM milujem ju
a ano, tiez patrim k tym, ktori si mnohe uvedomili, az ked stratili to najcennejsie :-( bohuzial ale tak aspon som si to uvedomila :-)))
Mne hovorte,ze ZIVOT JE O NIECOM INOM :-)
Veru JE a preto mame robit to, co nas tesi, kazdy den...Len je malo takych ludi, kt. si to uvedomuju prv, nez ich postretnu tazke zivotne skusky.
Mne sa uz vari kapustnica /my mavame aj na Silvestra rovnake menu ako na Stedry vecer/, spravila som zeleninovo-sunkovy aspik k bagetkam, na oslavu dohodnute, co kto prinesie, UZ SA TESIM.
Uz ste zacali "bilancovat"? Mne sa to uz tak mrvi v hlave...aky bol tento rok, za co som vdacna... AJ ZA VAS :-)
A už sa teším ako začnem opať s fitkom:) Do leta budem verim, že kočka .. :))
jeej dakujem pekne Maoam :) Si ma potešila.. Aj Tebe prajem krásneho Silvestra . Ten moj bude tento rok taký zvláštny, bez partnera, bez vacšej zábavy , no nevadí , nejak prežijem :) Strašne chcem spraviť tie skúšky, no je to náročné ...Ale pevne verím že to dám :))
(ale kamoskam sa ani jednej nepriznám čo som robila na silvestra :D....načo:-) )
Urcite este nemam 58kg :-)
ako vies, ze ich este nemas, ked sa nevazis ani nemerias?
Ale kocky ved ani mna to az tak netrapi,inak by som uz davno mala 58kg :-) Su dolezitejsie veci to je pravda,jasne,ze sa citim lepsie a viac sexy ako ked som mala 76kg.
Uzite si Silvester,ja budem s rodicmi doma.Vsetky kamosky su s priatelmi.
:-DDD no tak vazne, o 10r. bude mladost v keli a potom si hlavu budem tlct o stenu, aka som bola sprosta, robit si v 32 nervy z veci, ktore za to vobec nestoja!
najprv musim poriesit tie vazne veci, ved viete ktore :-(((((
ak mam tumor, tak je potom vaha fakt to posledne, co ma trapi (teda to ma uz netrapi :-)
zivot je o niecom inom
Maoam - pekne si to napisala :) suhlasim. Zajtra si uzi silvestra a o tri mesiace to vsetkym ukazeme :DD
xdanielax: tak ty si potvrdila ucast na behu a ja som vcera potvrdila ucast na tej oslave :-DDDD
ale neriesim, ak ostanem ako som bude to asi stacit, chystam si dat SATY :-DDDDDD
a vyssie topanky