Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

Maoam - zelam ti skore uzdravenie :( no mozno sa poucis a nabuduce nebudes tak prepinat svoje sily ale zapojis aj pomocnikov! :))

ja uz po behu aj po obede. Beh nic moc..hlavne kvoli dazdu a plnemu bruchu (predpokladam). Ale stretla som aj par bezcov a par prechadzajucich sa, tak som aspon nebola sama.
na obed super dobra novorocna kapustnica! mnam mnam :)

evik1

pripájam sa aj ja s novoročným prianim,veľa zdravia babule,ten rezák mi je ľúto.Vraj je to strašné.Bola som Novoročný beh Danielka,ja som tiež nepila,klasická papuč-párty.aspoň,že máme sneh,napadol prašan,pôjdeme sa pozrieť na vlek.

Maoam

VaMo: vielen Dank
ja to mam od raneho detstva a velmi casto :-( (uz vela zapalov obliciek za sebou), je to hrozne bolestive a neprajem to ani najhorsiemu nepriatelovi

VaMo

Ach Maoamka, to mi je luto :( Gute Besserung! Ked uz mas atb, tak snad to ustupi skoro. Ja som s oblickami ani mechurom este nemala problemy, ale sestre sa to opakuje dost casto a viem ako trpi...
Ja podobne ako danielka - ja akonahle vypijem pohar vina, som PAZRAVA, ale brutalne vo mne alkohol prebudza chute zrat :-) A kedze tych poharov bolo mimo sampanskeho asi tak 8-10 , tak aj chute adekvatne tomu rastli. Skoncili sme okolo 3 v posteli, jasne, ze ziaden novorocny sex nehrozil :-DDD a zaspali sme jak polena. Teraz idem vyprazat rezne, ale ja si uz dnes asi nedam, vcerajsie obzierky stacili, zemiaky s tofu postacia uplne.

Maoam

ahojte babule,
prajem vam vsetkym krasny novy rok a nech sa vam dari.
Ja som brutalne ochorela, mam zapal obliciek aj mocovych ciest a celeho Silvestra som zpoly prelezala v posteli a zpoly na gauci. Vypila som jeden poharik sampanskeho a to bolo vsetko.
Stres poslednych tyzdnov na mna velmi dolahol, teraz horuckujem a som chora. Mam velke bolesti a je mi uplne nanic.
Mna uz posledne dni nieco obchadzalo, boleli ma velmi krize, ale tak divne, mala som zimnicu, bolesti hlavy, bola som unavena, vcera to naplno prepuklo.
Beriem antibiotika a mam nariadeny pokoj na lozku. Zaprisahala som sa, ze uz NIKDY viac nebudem tak driet pred sviatkami, bolo toho moc. Prehnala som to.
Bolo toho prilis, doma a aj povinnostne, proste nezvladla som ten napor.

Takze nasledujuci tyzden asi pianko, tie bolesti su desne a mam 38,5 horucku :-(.

Vcera som zjedla len trocha mäsa a opecenu bagetu s cesnakovym maslom, takze ziadne prezieranie sa nekonalo. Skrine su plne chipsov, chrumiek, sladkosti...bolo uplne zbytocne to kupovat.

xdanielax

ahoj baby :)
ja som rada, ze vcera som bola velmi decentna - co sa tyka alkoholu (skoro nic) aj co sa tyka ponocovania .. ale co sa tyka jedla, akoby som dobiehala co som zameskala po cely rok :DD som prestala jest, az ked som mala pocit ze uz sa do mna nezmesti nic :DD
teraz som po ranajkach a tesim sa na to, ako si pojdem zabehat! vzdy som obdivovala tych novorocnych bezcov, kym ja som nevyspata s opicou bola vonku so psom a oni si tam tak sviezo bezali..tak teraz budem aj ja! :-)

takze, dalsi rok pred nami, nech nam vyjde :)

carey

Bre ranecko v roku 2012 :D Ako vyspinkane, ci este dospavate ?
Ja som isla spat okolo 2 ako tradicne, takze som celkom ok, idem sa narajkovat a dobiehat vcerajsie ucivo, mama ma presvedcila ze na Silvestra sa nemozem ucit :D a perfektne som sa prejedla ako sa patri...

xdanielax

VaMo - :DD prislovkove urcenia casu neurciteho vyznamu, ale chapeme sa :D

Luci - dajme mu pracovny nazov fesak. laska si este setrim trochu. ale dakujem ;))