Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
maoamka Dufam, ze dnesna noc uz bude lepsia... :-(
carey Joooj, keby si vedela, ako zapinam rifle po tych dvoch tyzdnoch...ufff :-)))
xdanielax Myslela som na teba, ked v TN bola reportaz o takych "sialenych", co prebehli vsetky bratislavske mosty za nejakych 38min. - boooooze, to nedam ani autom.
Ja dnes posilka, celkom gut :-) Aj svihadlo som dala, aj brusaky s vyskokom - po Vianociach som nebola schopna, takze uz je to na dobrej ceste. Dufam...
Maoam aj ja som pribrala 1,5kg, ale uvedomujem si to. A dnes som sa merala a pribrala 2cm na bokoch, co je pre mna dost kalamatita. Ale nic s tym nespravim, az po skuskach
maruska123: mozno ,aj tvar mam ako babika teraz
maoam nemozes mat toho 1,5 kg prave z tych obliciek..predsa len mas zapal, nepracuju tak ako maju, mozno ams zadrzanu vodu v tele z toho...neviem, ale mozno je to aj z toho
Maoam - to si neviem ani predstavit :(
ale je dobre, ze ti chuti jest. Mozes jest same dobre veci, nech dodavas telu potrebne ziviny.
Ja ked som chora, tak kaslem na vsetky zasady a jem aj nasilu :D hlavne ovocie a zeleninu. citrony cesnak kivi papriku kapustu ..vsetko furt :DD
xdanielax: jem normalne, ja jem aj ked som vazne chora, mam velmi dobry zaludok :-)
blbe su tie bolesti a to ze som nemohla spat + horucka, zimnica to je uplne ze otrasne
oblicky mi idu z chrbta vypadnut, to je hrozna bolest, aj ten mechur k tomu, vsetko horuce, mam pocit ze horim zaziva, ked si ruku prilozim na kozu
Maoam - kedze si to pribala len tymto sviatocnym jedenim, ono to klesne, hned ako upravis stravu do normalu. Uvidis, na konci januara sa budes tesit :)
Dnes uz jes normalne? Ci neda sa, kvoli chorobe?
xdanielax: no ale dost som toho pojedla za cele tie dni, to je asi skor tak, ze LEN 1,5kg +, mozem byt este rada si myslim, ze nie viac
ja sa najblizsie budem vazit az 31.01., budem rada, ked opät klesnem na svojich 56
Maoam - preto sa ja radsej ani nevazim. riziko infarktu :DD
Lucka - ty si sa vazila vcera???
xdanielax: ahoj :-), ja to nechapem, na mne sa to ukaze vzdy az tak tri dni PO tych dnoch, kedy jem viac :-(((((( som sa vytesovala, ze nic a zrazu hup 57,5 a to naholo, nalacno......