Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lucka - ahoj :) prosimta, preco by sa carey mala kontaktovat s byvalym?? nechapem. A ty si sa stretla s tym svojim uz? ;)) reagoval na tu fb spravu co si mu poslala?
moj fesak je zlaty :) tesim sa z neho. Sice sme sa nevideli uz par dni ale hlasi sa poctivo aspon telefonicky :-))
Danielka vsetko najlepsie :-) ako fesak?
carey : super,len sa s nim skontaktuj:-)
carey - dakujem :-)
byvalemu sa vobec neozyvaj a nereaguj. jemu to casom docvakne. SNAD. (dufajme, ze nema diagnozu ako ten moj :D )
Maoam ako sa dnes citis ?
ahoj Danielka, v prvom rade vsetko najlepsie k dnesnym meninkam :) a skore uzdravenie.
Vidim ze novy rok zacal dost zvlastne pre viacerych ludi.
Mne sa ozyva byvaly, zasa poslal mail s tym ze mi nechava ucet na ex.hardisku co ma doma, ze som mozem z domu na nho pripojit a zalohovat veci,a k novemu roku tak som mu napisala ze nech ho zrusi a on zasa napisal, tak uz som mu odpisala jasnejsie nech ma necha na pokoji. Mysli si ze teraz mi bude pomahat? takto tie vycitky nevymaze, chlapec sa preratal.
A jeho sestra mi vcera pisala ze spoznala super chlapa ze sa mam s nim zoznamit :D teda najsko cez FB lebo studuje v Dansku Phd. inak je z BA...no haluz.
Ahoj babule,
okrem toho, ze sme prekrocili 8000 prispevkov ;))
tak hlasim, ze som chora.
Od nedele bolest hlavy, kramy do toho, brucho mam asi v druhej izbe a nic nevladzem, len spat. Inak mi nic nie je... jem ovocie, zeleninu, tak dufam, ze mi to coskoro prejde. Nebavi ma to takto. Hlavne teraz, ked by som sa mala zbavovat tych vsetkych prehreskov co mam na sebe z poslednych tyzdnov.
VaMo - veru, ti bezci cez mosty su super!! aj som si o nich citala, kolko ich tam bolo. No ked dozijem, buduci rok idem aj ja! :-))
len teraz som rada, ze vobec vyjdem von :/ neznasam to!!
baby ja som si o pol osmej dala kapustnicu s kuskom udeneho...taku chut som na to mala :/// a spat pojdem okolo jednej až .. sa idem zasa učiť :/
pelikan: ty si na drogach,ze? mazaj odtialto, ale rychlo
carey: ja v pase +2cm, v bokoch +1,5cm a v stehnach +1cm
stacilo na to par dni sviatkov
teraz kvoli oblickam len lezim a posedavam, takze nula pohybu este dlho
kaslem to
VaMo: obdivujem, ako casto chodis cvicit
Luckatucka, stačí ak pobudneš 3 mesiace v našej sociálnej sieti a zaručujem, že behom 3 mesiacov naoktrojovanej diéty schudneš aj 30kg. Nie nesmejem sa z tvojich problémov a snov, ale toto je v živote skutočnosť, aspoň momentálne ta moja .... chrobáčiky mňam :)