Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

ahoj :)

carey - nic neboj, uvidis ze vsetky tie vedomosti, ktore tlacis do hlavy sa v pravy cas vynoria. ved to beries velmi poctivo! sikulka si.

mna este stale pobolieva hlava, ale nejakym zazrakom mi pomohla trochu kava.. a to som ju dnes nechcela pit. No nevadi.

Ocistujem - jem len ovocie a zeleninu. Prave som zjedal super "obed" - kapustu,mrkvu,papriku, paradajku udusenu na cibulke a cesnaku dochutenu korenim,solou a rascou+lyzicou domaceho kecupu. MNAM! :)

a rano som zacala pomaly likvidovat ananas, tiez velmi mnam :))

Maoam - ja som tiez balon dnes totalny :// dufam, ze to maju na svedomi prichadzajuce kramy.

Maoam

ahojte baby,

hej, zle je, nespala som celu noc, mam velmi silne bolesti

inak, som sa postavila na vahu a ma skoro slak trafil, +1,5kg, takze predsa sa len tie sviatky odrazili, u mna je to vzdy ale az tak na druhy-treti den PO tom vsetkom

ma ide porazit teraz, 57,5kg!!!!

citim sa ako balon

carey

ahojte
Maoam - oha to si na tom tak zle, tak to ma velmi mrzi. A aka je na to liecba? byt v teple a lezat? Dufam ze budes coskoro fit.

Ja tak pomalicky s tym ucenim, som zistila ze budem musiet este pisat eseje medzi tym, takze uz asi ani spat nebudem.
Vcera som mala taky lahsi den a hned mi je lepsie.

Neviem ale mna to ucenie uz nebavi, kazdy den to iste, rano vstanem umyjem sa, najem a ucim do obeda, potom jem a zasa sa ucim do vecera. Spim par hodin a zasa je rano :( Kebyze z toho ucenia aspon daco viem ale nemam ten pocit

xdanielax

ahoj baby,

Maoam - ako sa mas? uz je lepsie dnes?

mna vcera zacala boliet hlava a bolela ma aj v noci..co som sa dost cudovala, ze sa to da :D No dnes mi je divne..ale idem dat ocistny den, tak hadam to pomoze. Ziadny kolac ani nic nechcem ani vidiet. Fuj!

bingham - noo u mna silvester taky decentnejsi, nez posledne roky. Urcite to bolo preto, ze som den pred tym toho vela nenaspala. a to vies, v mojom veku uz neregenerujem tak rychlo jak by som si zelala :DD ale nestazujem si, len som rada, ze som dnes uz relativne vyspata ;)
aj ked ta hlava..fu, dufam ze na mna nieco neleze :((

smilestarr

Ahojte všetci. Tak Silvester KONEČNE za nami :) Išla som spať o tretej a dospávam to do teraz . Musím sa pochváliť za obeť nepadol ani jeden chlebíček, žiadna blbosť , dala som si iba menší banán a kúsok syra s paprikou :)
Dnes som si už tretí krát dala kapustnicu ja ju proste milujeem . Ale zase v primeranom množstve a iba trooošku údeného. Cítim,že tento rok nastane v mojom živote zmena. Neviem či dobrá, alebo zlá ale cítim,že niečo bude iné ...

bingham

danielka...tu v ba som bol :))...ja pravaze nepijem...ale spravil som vynimku...lebo som mal zlatu spolocnost :))

xdanielax

bingham - dakujeme! :) aj tebe nech sa dari. aj si si dal nejake predsavzatie? :)) /napr. od dnes nepijem a tak klasicky?/ a kde si silvestroval? tu v Ba?

ja uz inak asi polhodinu rozmyslam nad tym, ze si idem dat zas kapustnicu :DD