Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Je uplne jedno ci sa usmievam,neusmievam.Som normalna,spolocenska,nemam problem zapadnut do partie,rada sa bavim...takze problem bude jedine v mojom vzhlade.Urcite sa netvarim ako naduta krava,ktora sa na kazdeho pesimisticky pozera.
Lucka: poznas ma, vies, ze hovorim veci na rovinu, tak, ako si ich myslim, nic nezaobalujem
naco by to bolo dobre? vies, aky mam nazor, uz v lete som ti pisala, vyhladaj konecne odbornu psychologicku pomoc, nie je to nic strasne, mat problem, je to rovnako ako kazda ina fyzicka choroba, ktora potrebuje liecbu
nehovorim preto, aby som ta tu zdrvila alebo ponizila, hovorim ti to preto, lebo niekto ti to povedat musi,
v tisicich prispevkoch tu na fore stoja o tebe same pozitivne veci, takze opakovat to vazne nebudem, problem mas - vnutorny, nie je to nic ohladne tvojho vzhladu, nic ohladne tvojho vzdelania, postavenia
je to vnutorny problem a ten musis riesit, ak chces mat nieco zo zivota a ten mas este skoro cely pred sebou
luckatucka az na tolko si neverim, ze mozem o sebe povedat, ze som obletovana :DDD
staci vycarit usmev na tvari a uvidis aj ty, ze sa nejaky najde..ked sa budes tvarit smutno a nestastne, tak ta bude kazdy obchadzat, presne ako napisala maoam
Na nehladanie lasky sa nezameriavam uz 2 roky a myslis si,ze niekto prisiel?Nie.
maoam ale fakt to u mna funguje..ked som bola sama, pravidelne som chodila s kamoskami von a vobec by som nebola vtedy proti, keby sa nejaky najde..ale proste nic..akonahle som bola vo vztahu tak sa to spustilo...
uchylakov na pokeci neratam, ti mi vypisuju v kuse, ale takym ani neodpisujem :D
Tak diki Maoam som negativisticki clovek a pozieram energiu,super,teraz si o sebe myslimeste horsie veci.Fakt super,uz nemam chut na nic.Citim sa otrasne a pritom to bol krasny vecer,obaja sme sa bavili,bolo nam fajn,hned potom dalsie pozvanie na stretnutie a co?Za jednu noc zmeni clovek nazor?Je mi zo seba zle a myslim si,ze to je vo mne.
Vies maruska Ty mas to stastie,ze si asi obletovana,mna nikto nechce.Ani ked som mala priatela,ani ked som sa rozisla s priatelom.Nie som ziadny typ muzov,vsetci maju zo mna strach.
lucka ci som stastna? myslim si ze ano, tak priemerne stastna..urcite to moze byt aj lepsie aj ovela horsie
co ty vies co je o za chlapa, mozno ti ano za to nestoji, mozno by ta vyuzil na jendu noc a bolo by...citila by si sa potom lepsie? urcite nie
to ti chcem povedat, nemoze byt kazdy kazdemu sympaticky, to nejde..ale to neznamena, ze si automaticky hnusna a skareda a neviem aka..ja na tvojom mieste sa na neho vybodnem a poviem si: najde sa aj lepsi, tento mi za to nestoji..
mozno by si mala prestat niekoho hladat, uvidis, ze ked sa na to prestanes zameriavat, niekto pride
maruska123: to bude asi dalsi z Murphyho zakonov :-DD
negativisticki ludia s nulovym sebavedomim (casto uplne bezdovodne, su vzdelani, sikovni, dobre vyzeraju, su zdravi, maju pracu, dobry prijem) su vysloveni pozieraci energie, ide o to, ze kazdy sudny clovek z ich pritomnosti proste prcha vramci pudu sebazachovy
su ako vysavac proste
maruska : si stastna?mas pracu,lasku?
Ja nie som vobec stastna.Po dlhom case som stretla cloveka,ktory mi je sympaticky a co z toho?Mam sa nanic,pripadam si otrasna,hnusna,ked sa so mnou nechce stretnut.Keby mi aspon napisal,ok nechcem sa uz s tebou stretnut,tak to vezmem inak.Ale ziadna reakcie na spravy,to je este horsie.Vcera mi sice napisal,ze ma nejaku pracu a nevie ako to stihne.Tak som mu napisala,ze ma mrzi,ze sme sa nevideli a ze je mi symapticky a rada by som ho viac spoznala.Ale ze ak mu ja nie som sympaticka a uz sa so mnou nechce stretnut nech mi to otvorene napise.ze to nemyslim v zlom,ale zda sa byt fajn chalan a rada by som ho spoznala viac.ci sa este chce niekedy stretnut.Ziadna odpoved...Takze co si potom mozem o sebe mysliet,len to najhorsie.
to je taky zakon schvalnosti, aspon u mna to tak funguje..nemyslim si, ze vyzeram zle, myslim si ze som celkom pekna, sice mohla by som byt trochu stihlejsia ale tak neva, mozno aj to bude
ale to som chcela povedat, ked som bola sama, nikto o mna doslova ani nezakopol a to doslova a ked som si nasla frajera, tak sa s nimi vrece roztrhlo a furt ma niekto otravoval, nech sa rozidem s frajerom a podobne recicky...proste zakon schvalnosti