Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
maoam 15:27
Uplny suhlas, toto by malo byt vytlacene a visiet nad postelou, s dorazom na 4. vetu od konca.
danielka Tak toto bolo dobreeeee :-DDDD Teraz mam z gauca este aj vibracnu plosinu jak sa smejem :-DDDDD
VaMo - ty sa mas! :DD Ja to mam ze 200 a potom zas 60 :)))) ja budujem kondicku :DD
Lucka, tak mu zavolaj a spytaj sa ho, preco nereaguje na spravy. Aspon budes vediet na com si.
Kazdopadne, keby mi niekto povedal, po prvom stretnuti, ze ma chce viac spoznat, tak by som sa zlakla..nic v zlom.
Len sedim na gauci a mam TF asi 150 - odhadom. Niekedy staci len citat a telo spaluje. Dakujem, Lucka.
no a co, ja tiez vyse dva roky nemam stastie na chlapov a co teraz?
a s tou psychologickou suhlasim s Maoam. Urcite by ti to pomohlo.
Kolko bab vyzera "nie ako modelka" a kolko chalanov vyzera tragicky a maju priatela/ku. Svet sa netoci len okolo toho ako kto vyzera, vzdy tam ide o to, co dotycny clovek vyzaruje. Niekedy tak pozeram na niektorych svojich kamaratov, chlapcov. Pozeram .. ake su to rozlicne typy. Fesaci su vsetci. Kazdy svojim sposobom. Ale preco? Preto, aki su.
Lucka: nikto z nas nie je psycholog (ak sa mylim, opravte ma baby), okrem teba - takze ty sama vies, co mas robit - smer odbornik
len ten ti bude vediet adekvatne pomoct
ludia ta vnimaju len tak, ako sa ty sama prezentujes a co o sebe samej hovoris
a k poslednej vete len tolko: trocha kludu, nepoznas nikoho osud, ani moj napr., tak by som pomlcala o takychto vyrokoch....
ale toto tu je o tebe, vies, ze mas doma rodinne prostredie, ktore vsetko to, co si o sebe myslis a ako sa vnimas, iba podporuje
v lete som ti vravela, ze by si mala odist z domu, len tade vedie cesta
ale je to tvoj zivot - ty ho mas v rukach
si fyzicky zdrava, mlada, vsetko je teda mozne, VSETKO
len musis chciet a hlavne sa prestan lutovat a plakat nad sebou
koncim, viac nemam co povedat k tomu
A co teda vyzarujem?Ze mi clovek sam nadrhne po kave dalsie stretnutie,a potom co?Este v nedelu sa chce clovek stretnut,napise mi tesim sa na Teba v pondelok.A potom co?Preco neodpise ani na jednu spravu.
A vy ma tu tiez vnimate len negativne,aka som,mam psychicke problemy,mam vyhladat pomoc.Ako si mam o sebe mysliet nieco pekne,ked som nemala rok a pol ziadne rande.Ked som nemala nikdy pocit,ze som pre niekoho pritazliva...Ako si moze taky clovek,ktory je cely zivot osamely o sebe mysliet nieco pozitivne?Pre Vas je to lahke.
no zaujimave, schudla si 17kg a vyzeras super, takze asi sotva
je to v tvojej hlave, cele to je zalezitost tvojho mentalneho nastavenia a toho, co nasledne a adekvatne k svojim myslienakam a emociam vyzarujes
ludia citia tvoje fluidum
neviem, nevidela som ta, ale podla toho co tu baby pisali, tak neverim, ze chyba je v tvojom vzhlade
chyba je v tvojej hlave