Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
maoam zo mna bude paramedička :)
maruska123: presne tak, dokonca je to casto tak, ze ten muz ma pocit, ze na tu zenu nema, ze je pre neho prilis vzdelana, mudra, prilis pekna...
s tym som sa u muzov casto stretla (neslo o mna), kedze sa mi s mnohym zveruju, viem to, ze toto tiez dost casto byva
proste niekedy su to uplne ine dovody, len sa ich zena nikdy nedozvie a podla stupna jej sebavedomia si to vylozi, ako sa jej hodi
blbe je, ked ma zena tak ci tak nizke sebavedomie, alebo svoju hodnotu urcuje len podla vonkajsich znakov/vzhladu a ked ma paniku z odmietnutia
to je potom zle, zakazdym to taku zenu uvrhne do silnej depresie
mna v mojom zivote odmietlo vela ludi
ale vela ludi ma aj prijalo
mam sa preto zabit? lebo ma neprijal kazdy, kde som po tom tuzila?
inak maoam, ako ti je dnes? je to lepsie?
maoam sak presne toto som aj ja predtym pisala...ved neznamena, ze ked zenu odmietne jeden muz, musi byt ta zena skareda, tucna a neviem aka..ved lucke sa tiez urcite nepaci kazdy chlap rad radom, resp nie kazdy je jej sympaticky
ach baby, netrapte sa...
niekedy si myslim, ze je to v tom (aj), ked ma clovek prilisne ocakavania, na seba, na toho druheho, vlastne najkrajsie veci sa zvyknu vyvinut vtedy, ked to nikto neplanuje...nahodne, zhodou okolnosti sa to proste tak vyvinie...spontanne
casto sa stretavam s tym, ze baby navonok tvrdia, ze im o nic nejde, hraju hrdinky, ake su cool, vsak co, idem na rande a uvidime...ale ked ich ten muz potom okasle, su na dne
takze predsa len nieco cakali, dufali...
v tomto sa mi strasne paci xdanielax, ona neriesi, nic necaka, ide a uvidi, co bude :-DD toto je asi ten najlepsi pristup k tymto veciam
ked to vyjde - potesi sa, ale aj tak je opatrna a nechava tomu volny priebeh, a ked nie, nic sa nedeje
ja poznam vela muzov, s ktorymi som len dobra kamaratka, mam ich velmi rada, ako ludia su super, dokonca su to fesaci, atraktivni, ale nieco tam chyba, bud mi nesedi chemia, alebo mi nesedi nieco v povahe, pripadne objektivne veci hraju proti pripadnemu vztahu (kazdy zije inde, velka dialka, keby daco a podobne)
niekedy je to proste len fakt, ze ten muz prave vztah nechce, nechce nic vazne a tak radsej nic nezacina....
neznamena to ale nic negativne, ze ta zena nie je dost pekna, dost atraktivna, jednoducho to proste nie je, nema byt, cojaviem
tieto veci treba brat asi s maximalnou rezervou a s nadhladom a nebrat pripadne odmietnutie alebo zmenu vyvoja situacie ako dramu
väcsinou to aj tak ma byt a rokmi, casom spätne clovek pochopi, preco sa tak stalo
Smilestarr: smiem sa opytat, aky odbor studujes? drz sa mi
lucka inak ja som volakedy bola trochu ako ty...proste keby mi 10 ludi povedalo, ze som super zlate dievca a iba 1 clovek by mi povedal, ze nie, resp ze som mu nesympaticka, resp by som to tak ja pochopila zo situacie, tak by som sa riadila tym 1 clovekom a nie tymi 10..toto ma chvalabohu preslo, ani neviem ako, asi aj vekom..proste uz neriesim ludi, ktori maju na mna akykolvek negativny nazor v hocicom, riesim len tych, ktory ho maju pozitivny, pretoze len ti mi za to stoja..a presne to iste by si mala urobit aj ty...riesit tych ludi, ktori v tebe vidia nieco pozitivne...a ze ta tento nechce? (mozno) kasli na neho, nestoji ti za to sa nim trapit, pride lepsi, uvidis
no baby takze ja som si prave viete čo robila ?? skúšala som s letne veci, aby som zistila ako na tom som . ked dám dole 5-6 kíl , bude to asi aj ok :D Strašne som prbrala do stehien som zistila.. Vnútorná , vonkajšia strana..
Aa ešte čosi, dnes mi prvý krát vykrli slzy nad knihami, s pocitom že nevládzem .. fakt , ja tú skúšku nedám, nedokážem sa sústrediť , za celý den sa naučím , malo a aj to si na druhy den nepamatám .. :(((
lucka urobil ti nejaky chlap dieta a nechal ta??? podvadzal ta niektori ??? bil ta ?? bol alkoholik? vydala si sa v domienke, ze robis vsetko super a pri tom rozvod bol nocna mora, natahovanie o deti a tvrdenie, ze ty nie si dobra matka???
ak nie, podla mna nemas dovod takto hazdat vsetkych do jedneho vreca.
najprv musis prijat sama seba, aby si potom vedela prijat inych a aj oni teba...
inak to nepojde. schudla si 17 kil a par prispevkov dole napises, ze si tucne prasa.... studujes psychologiu a mas vek nato aby si rozumne rozmyslala, ale niekedy mam pocit, ze mas a buchaju s tebou hormony...
maj sa aspon troska rada. je tak tazke zajst za psychologickou ? potomto naco to studujes sama, ak ani nevies podstatu pre akych ludi je psycholog urceny?
tvoj zivot moze byt NADHERNY a krasny a mohol byt uz davno,kebyze pocuvnes aspon jednu z nas ....
no tak mozno aj to casom pride, ale zatial sa nechcem rozchadzat, nemam dovod...rada ho mam ale mam taky pocit, ze to ochladlo..no sak uvidim ako sa to vyvinie..ja mam niekedy take obdobia, ale potom ma to prejde
Muz,ktory ma charakter,je cestny a uprimny?Taky vymrel pred 50timi rokmi.A hlavne dnes sa nenosi uprimnost,naivita,vernost,otvorenost a taky clovek to ma dnes tazke.