Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

maruska123

lucka ja by som zas niekedy bola celkom rada aj sama..uz mi celkom lezie na nervy ten moj a to mi vlastne ani nic nespravil....

Luckatucka

Mna uz nikto nikde necaka a toto bol po dlhooooooooooooom case normalny mlady muz,ktory mi bol sympaticky a naozaj som mala pocit,ze aj ja jemu,je mi nanic,citim sa otrasne,Nikomu neprajem,aby sa mu tak nedarilo v laske ako mne.

carey

Lucka kazdopadne ti drzim palce, dufam ze odpise a pojdete na rande :) a ak nie, tak aspon vies ze na teba dakde caka niekto iny, kto sa k tebe viac hodi.

carey

Lucka a nenapadlo ta ze vazne teraz nema cas sa stretnut ? A tak 3x je malicko, podla mna by si mala zistit ci on ma zaujem o nieco viac alebo len kamaratstvo

carey

ahojte, zhrozene som citala tie prispevky od Lucky.
Lucka ako vazne mas skvelu postavu, od kedy som videla tvoju fotku som v uzase ako krasne vyzeras... je na tvoju skodu, ked sa takto tyras, vsetko si totiz robis iba sama.
To ze ti ten chlap odpisal ze ma robotu, a nevie ci bude stihat, ber tak ze ma vazne pracu a zatial ten cas co s nim nie si sa venuj sebe... alebo je mozne ze skutocne sa s tebou nechce stretnut, uz kolko dni sa ti neozval? Lebo ak ide o den, dva, je mozne ze bol v praci, chlapi vobec neuvazuju ako zeny, jemu to nedocvakne ze ti ma napisat, ze na to cakas. Takze vydrz a ked sa neozve viac dni tak by som sa na to vykaslala a nestoji ti za to