Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Carey, ahoj moja, netrap sa pre to. Po sviatkoch a teraz,ked si zavreta doma a len sa ucis, je to proste tak. Ja som vyletela na +2kg, ale to je OK.
To sa spravi samo, staci upravit stravu a mozno by si mohla aspon na hodinku ist kazdy den na prechadzku. Jedna ti to prevetra hlavu a budes mat aspon trocha pohybu. Ja s tymto zapalom obliciek iba sedim a lezim, uz dva tyzdne a stale je to zle. Takze to este potrva dlho.
Snazim sa normalne jest, ostatne neriesim.
Mozno mas aj zadrzanu vodu, plne creva, ak si nafuknuta...to robi vela.
Drz sa a skuskove mas cochvila za sebou,kolko ich este mas?
Ahojte, ja sa vam musim priznat s mojou hroznou vahou ku dnesnemu dnu, rovnych 62kg,ale tak je to jasne, tak od dnesneho dna sa snazim jest opat normalne, hlavne nejest ked nie som hladna a pod. Ked ide o ucenie, vzdy to takto so mnou dopadne, vzdy si poviem ze dam si pozor, no smoja :(
Ahoj Lucka, vidim ze ides na 58kg, si vravela ze budes uplne spokojna s 59kg, vazne mas super postavu, viac k tomu uz nepoviem. Nebud na seba taka prisna
ja som si do Noveho roku dala zaväzok, ze sa nebudem venovat egocentrickym ludom, tociacim sa vylucne okolo seba a ze budem hovorit a pisat len to, co si aj skutocne myslim
ja som do teba vrazila od leta za tych 7 mesiacov velmi vela energie a nic to neprinieslo, takze z mojej strany zaujem skoncil
aaily : ak to nebolo pre mna,tak prepac.
aaily : myslis to na mna?Proste mi zalezi na tom,aby som sa citila dobre.Chcem robit nieco pre svoje telo a viac.Chcem si dat ciel,ktory chcem dosiahnut,aby som si dokazala,ze mam pevnu volu a zvladnem to.Mne nejde o to,aby mi ludia hovorili aka som stihla.Je to len o mne,o mojom pocite.
jednoducho vlasy sa daju vzdy prefarbit, ale povaha sa nezmeni.. ;)
Ale mam z coho chudnut :-) urcite ano.Ked budem vazit 58kg nizsie uz nejdem,to je moja vysnivana vaha.Menej uz vazit nechcem.Potrebujem zhodit a hlavne zase kazdy den cvicit,aby som sa citila lepsie.Myslim si,ze tie miery,ktore chcem dosiahnut su tak akurat,este vzdy to nie su modelkovske miery.Pas 67cm a boky 94cm to urcite nie je vychutnuta postava,ale normalna.To je moj ciel a od dnes na nom makam kazdy den.
to budu super miery potom. :) ked dosiahnes 58 kil uz nejdes nizsie nie? je to tvoj ciel. ale za 2 tyzdne 2 a pol kila je veeela, sak uz nemas z coho chudnut :)
Boky nie pod zadkom,ale cez najsirsiu cast zadku a stehno tiez v najsirsej casti.
ahoj lucka :) ak sa mozem opytat . ako si merias boky a stehno ? boky cez zadok alebo pod zadkom? a stehno ked stojis v tej najsirsej casti ?