Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
doma davam skoro vylucne kardio v aerobnom pasme. pisala som, ze mne staci posilka mesiac - dva a musim dat pauzu, prave kvoli "miss fitness" /ale neboj, zadok a vnutorne stehna sa drzia svojho kamarata - TUKU jak besne...To je to prave, nerozlucne priatelstvo - moje stehna a tuk - nerozlucna dvojka...
napumpovane svaly
bingham - mal by si jej zatelefonovt. uz si to spravil? a ked ti nezdvihne, tak potom bude treba spekulovat nad serioznym riesenim :))
VaMo - myslim, ze v istych sferach mame dost podobne zmyslanie :DD
No tie ruky zavidim, ja sa prave idem do toho pustit, som sa vcera tesila, ked som docvicila, ake som mala vsetko .... ako sa to povie? nenapada mi ziadny NORMALNY vyraz ale ked su tie svaly po treningu take zvacsene :D (rodny jazyk slovencina?? uplne mimo si pripadam)
VaMo, ved ty rada cvicis doma, nie? podla mna, tie tvoje treningy su zaberaky kdekolvek ;)
danielka to je v pohode :)
Ta "mrška mala" :-DDD V jednom prispevku mi dvakrat ukradnes nahravku na smec!!! Sikovna si,danielka, co narobim...
Ja sice svalovku nemam /jemne citim zadok - dost zla kombinacia slov :-))) a dnes som si dala 45min. kruhac + 30min. bicykel, tak dobre, domokra som si zacvicila.
Od zajtra uz mozem zabudnut na cvicenie 5x v tyzdni /ak nepocitam doma/ - ale uz aj dost bolo, ruky mam uz "na sutaz hodne" a to sa mi uz prestava pacit, takze zvolnenie tempa bude dobre :-)
bingham - zle som citala, prijmes moje ospravedlnenie? :P
Lucka - no fajn, to znie rozumne :)
Maoam - a ty sa mas ako dnes? trosicku lepsie aspon? Si pisala, ze si mala horucku rano, ustupila uz?
maoam mas pravdu...sam musim vediet...a nie ja nemam problem s egom...viem si priznat chybu...idem to zachranovat :)
danielka...akoze co som jej napisal...???...ved jasne ze nie to s tou kraskou :)...to uz by som nemusel ani volat :)
Nikdy som nepisala to o sebe,ze sa nemam rada,alebo aka som kvoli tomu,aby mi niekto hovoril,ze to tak nie je.Taka nie som,ale uznavam,ze to tak vyznieva.Ale ja som na seba kriticka,s tym vsak uz nic neurobim,Niekedy mam dni,ze si poviem,no celkom fajn vyzeram a niekedy naopak.Ale ved ja tym nikomu neublizujem,je to len moje vnimanie samej seba,nic ine.Ze neodpovedam,nechodim tu kazdy den.Mam toho dost a niekedy nejdem ani cely tyzden na nejake komunikacne siete ako zdravie,facebook...Ohladom vahy,neprehanam to.Chcem zdravo aa cvicenim ziskat vyformovanejsiu postavu a zhodit este 2kg.Ak ich nezhodim nic sa nedeje,len chcem sportom docielit pevnejsie telo.