Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

bingham

hlupost som spravil...ale hadam ze ju to prejde...dost mi na nej zalezi...musim ist cvicit odreagovat sa...a potom uvidim mozno zavolam...alebo ju radsej este necham vychladnut... :)

carey

bingham - ahoj, a co sa stalo ked sa s tebou nebavi hm ?

Maoam - este mam 4 najhorsie skusky :( ale ta vaha ja som rada ze nie je este vyssia, posledne som sa doslova prezierala, na mierach je to vidno ovela viac :(

Fit - ahoj kocka, dufam ze uz neriesis to kakao, inak si ma vcera inspirovala, som si spravila rano vlocky s kakaom a mliekom :) radsej toto ako potom cokoladu bastit.

Luckatucka

Fit : nie,to naozaj nie.Nejde mi ani tak o vahu,ako o miery,ktore chcem dosiahnut.Ale hlavne chcem cvicenim este viac spevnit a vyformovat telo.Ja urcite menej ako 58kg nechcem,to by som uz prehanala.Uvedomujem si co je zdrave a co je uz psychicky narusene vnimanie seba,svojej postavy.Vazne menej nie.S mojou zavislostou na sladkom sa to ani neda :-) Ako sa mas?

Fit

Lucka potom to bude 56 a nižšie už nepojdeš , potom 55 , 54 , 53 a potoms sa ti bude páčiť číslo 50 ?! teraz si povieš že nie ale keď sa nespamataš tak to tak bude :) !!

Luckatucka

Maoam : ale ved ja som Ti nic neurobila,nenadavam na Teba,vobec mi neprekaza,ked mi napises pravdu,chapem,ze niekedy pisem asi hluposti ale nie su to ziadne veci tykajuce sa Vas.Prepac a vazne ma mrzi,ze mas na mna taky zly nazor ale respektujem Ta.Ok ak so mnou nechces komunikovat tak dobre.A ze si do mna vrazila vela energie a nic to neprinieslo to nechapem.Ja nechcem zmenit ziadnych ludi,kazdy nech si zije a robi co chce,ved kazdy je nejaky a ja nemam pravo hodnotit ci to dany clovek robi je spravne alebo nie.Ako ked napise nejaka kocka,ze kolko toho zjedla a pritom si dala jedno jablko denne.Ok,nie je to spravne ale ja tu osobu nezmenim,kazdy si zije svoj zivot a ludia sa nemenia ani ked im to povie rodina,partneri.Ja stale nechapem co take robim zle.Ze som na seba prisna?Kocky ja keby som zacala byt benevolentna,tak mam zase 76kg.To myslim vazne,Vy si vahu drzite.Ale ja keby som necvicila,jedla sladke tak som zase buchta.Maoam Ty sa drzis super,mas krasnu vahu aj napriek tomu,ze necvicic,to by som ja nikdy nedokazala.Vsetky ste zlate a ja viem,ze ludom idem na nervy s tym,ze hovorim ze vyzeram zle,ze som tucna atd.Jasne,clovek by mi najradsej dal facku a povedal ci to hovorim naschval aby mi ludia viac hovorili,ze vyzeram dobre.Asi to tak vyzera,ale tak to nie je.Prave som si pozrela fotky kamosky,bola vzdy takej normalnej postavy,zenske krivky,zadocek ale nie tucna.Teraz ma fotky v plavkach,suknickach a vyzera ze vauuuuuuu.Ma krasne vysportovane telo,takze sa to da pravidelnym sportom pekne sa vyformovat a to chcem ja.Nie byt anorekticke dievca,len sportom spevnit,vyformovat,mat pevnejsi a mensi zadok,stihlejsie stehna a spevnit brucho.A robim to pre seba,nie preto aby mi niekto hovoril,ze vyzeram dobre.Ale je ovela lepsie ked clovek pride do obchodu a moze si obleict hocijake nohavice a sedia mu,netrci Vam sadielko cez rifle atd.Ale ano musim sa Vam pochvalit,citim sa lepsie,krajsie a uz nebudem na seba nadavat,ze len Vy ste stihle a ja som tucna atd.Viem,ze to nie je pravda,ale viem,ze mam este co formovat.Preto chapem aj kocky,ktore maju 55kg a chcu zhodit,formovat svoje telo.Je to o tom pocite,ze je clovek pevny,vysportovany.
carey : nie som na seba prisna,len si chcem doformovat postavu a hlavne bavi ma cvicenie,takze to nie je o tom,ze sa tyram :-)