Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Baby ja si prave pisem s mojim Danom :D hih, mame vela veci spolocnych
písomný prejav radosti ..achh no uvidíme, bude to prvý pokus :D ked nie teraz ešte sú dva .. :DD
smilestarr - vela stastia :) ucila si sa, takze verim, ze to vyjde! potom chceme vidiet tvoj pisomny prejav radosti! :D
VaMo - tak tak pokladnicka ma dostala :DD este par krat bude mat take reci a kupim mu ju :)))
co sa tyka tych plastik.. no ja uz teraz viem ze moje oci ju okusia, a ktovie co este :D nepacia sa mi vsak umele zeny s natiahnutou tvarou bez vrasok, ani tie vselijake "kacice", ale .. nejaka decentna uprava, preco nie ? lepsie nez byt zakomplexovana 45r zena, ktora sa vyplakava kamaratke pri zakusku, ze jej muz/priatel.. sa obzera po inych.
zajtra držte palce baby...mám tú škúšku . :) ach,no uvidíme ako to dopadne :)
Takze ja este mesiac partim do tej dobrej kategorie a od februara uz budem "vynimkou" - ak teda vobec...
Neprepina len chlapom, ale aj zenam /a dost casto/ po tej magickej 40-45ke. Mladi milenci, lebo ten doma "uz nestiha", plastiky od hlavy po paty, sukne tesne pod silikonom vylepsenu ritku...a casto tym docielia look "lacnej d/i/evky.
Cloveku je prirodzene, ze sa brani starnutiu a nielen chlapi s nim bojuju povedzme "nevhodnym" sposobom.
Som zvedava, co budem vystrajat ja :-)))
A dobre si mu povedala - bez tucneho konta sa ziadna pipka za 50tnikom ani neobzrie... takze vas prvy spolocny "darcek" by mohla byt pokladnicka, aby ste chlapcovi spolocnymi silami nasetrili na "buducnost" :-D
VaMo - dakujem :-)
bingham - nech ti to teda dobre dopadne, potom nam daj vediet ci je to ok, alebo neni ok .))
mimochodom, tak ten "moj" vcera co povedal: ze zena bezne vyzera dobre do 35, maximalne do 40r ..aj to uz len vynimocne. Potom je to uz uplne zle. so vsetkymi! potom (mali sme v sebe uz trochu alkoholu, tak sme mudrovali jak sa patri) dodal..ze potom sa on znova zameria na nastrocne, naco mne ruka vyletela uz - nastastie chlapec ma postreh :DDD lebo uz by som ho pohladkala, tak som mu povedala, ze v jeho veku ma najvyssi cas zacat sa pekne obracat (a zarabat) v praci, aby si ho tie mlade baby cez ten jeho pupek(buduci) a plesinu (buducu) vobec vsimli.
no chapete?! ked tym chlapom prepne tak konec sveta. :DD
danielka...este nie...ale zavolam :)...pekny vecer baby :)
Videli sme sa, takze ty a napumpovane svaly vobec nezneje megalomansky :-)
VaMo - to mi napadlo, lenze to znie tak megalomansky :DD