Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

xdanielax: je to tazke, kebyze som taky clovek v tomto ako ty, ty to beries ovela lahsie ako ja, ja sa to len musim este ucit :-) - ako ten tvoj, ozval sa od tej stredy?

xdanielax

Maoam - tak to sa v nazore na tamtie divne bytosti zhodneme:D ja sa uz nesnazim TO pochopit.

:-) ja uz nohy na stole vylozene, asi idem kuknut nejaky filmik.

Maoam

xdanielax: slovo MUZ alebo MUZI nechcem v najblizsiu dobu ani pocut, ani citat :-D

mrzi ma, ze som investovala tak vela energie do tychto bytosti a kaslem uz na to

baby, som rada, ze vas vam a dakujem, ze ste tu pre mna :-)

xdanielax

Maoam - tak toto je pristup, ktory sa mi paci! super, uplne perfektne :) verim, ze to dotiahnes do uspesneho konca.
ja to tak tiez mam, nie opustit sa, ale najst si nieco v com mozes napredovat. Motivaciu. Nieco, z coho mas radost. A co tvoj priatel, mate krizu?

Ja som dnes bola po asi dvojtyzdnovej prestavke behat .. sice som pocas tych dvoch tyzdnov bola asi 2x ale vzdy len tak kratko - kvoli chorobe. A veru, tragedia!!!! :(
co sa tyka dychania, uplne v pohode, bezala som priemerne na 90% max tf, co je zhruba niekde medzi 165-170 tepov a celu dobu - vyse hodiny a pol som obdivovala svoje srdce :D ale moje nohy ...to bol otras. :(( Asi po 8km ma zacali bolet tie upony co su hore na stehnach z predu, tak som si zvysok cesty musela hovorit ze to je uplne ok ..a ma to tak byt. potom som asi prenasala vahu viac na zadok, tak ten ma zacal bolet a ku koncu ma boleli uz asi cele stehna, len som sa uz sustredila ze prava lava :DDD a nadych vydych :D no trapas... zajtra "pauza" v posilke a v utorok dam kratsiu trasu, snad to bude lepsie..

teraz som samozrejme hladna :D aj ked som mala super obed : fazulova polievka a telacie masko s ryzou a zeleninou. takze mam pred sebou caj a rozmyslam, co si dam na olovrant :D

Inga22 - ty momentalne dietujes, alebo ako si na tom?

Inga22

Maoam, úprimne Ti držím palce. Tri dni bez sladkého je úspech. Och, keby som si ja mohla povedať, že mám za sebou tri dni abstinencie :) Ja som závislá tiež. Vždy som mala rada sladké, no momentálne to prerástlo už všetko. Nestačí mi kocka či pásik čokolády, ja zožeriem naraz celú...Proste to neviem ovládať, opäť som do toho vhupsla a mám pocit, že je to čím ďalej tým horšie.
Na jednej strane si spravím ľahký zdravý dietny obed - kuracie prsia so zeleninou, no o hodinu to zajem 100g čokolády = choroba.
Namotivovala si ma ešte viac :) Idem do toho s Tebou. Momentálne sa mi tiež nejak extra nedarí, neprežívam práve najšťastnejšie chvíle. Chápem Tvoju radosť z toho, že odoláš sladkému. Každý jeden deň bez sladkého je pre Teba posun vpred. Najťažšie je začať a odolať, potom to už ide ľahšie. V lete som takmer vôbec sladké nejedla. A keď som dostala naozaj nezadržateľnú chuť, dala som si pár piškot a bolo to ok. Chcem sa dostať do toho štádia, potom budem spokojná.

Maoam

Inga22: vies, moja situacia je teraz taka, ze jediny clovek, ktory pri mne realne stoji som vlastne uz len ja sama - a kedze nemam nic a nikoho, o co/koho by som sa mohla teraz opriet, prave naopak, este som utrzila rany a facky ( obrazne) od cloveka, od ktoreho by som to teraz fakt ze necakala, tak co - mam na vyber moznost
A) uplne sa opustim a to mozem rovno poziadat o lekara aby ma doporucil na psychiatriu
B) neopustim sa a prave tento moment, ktory mam obratim na pozitivny a dokazem SAMA SEBE, ze sa mozem na seba samu spolahnut a tak budem oporou sama sebe

a kedze som v jadre pozitivny clovek, tak som sa rozhodla pre moznost B, lebo je konstruktivna a nie destruktivna

a velmi rada by som po case dopriala dotycnemu pohlad na to, ze ma NEPOLOZIL NA LOPATKY, aj ked je teraz o tom presvedceny

nechcem mu dopriat tuto radost, nech potom aj z koze vyskoci!

tak mu treba

Inga22, ja som bola tiez ten typ, ze nie a nie zvitazit nad cukrom ale vies co - teraz musim, musim a musim a aj to dokazem, lebo som sa tak rozhodla.

A JUST to dokazem, teraz ked si vsetci myslia, ze sa komplet polozim.

Inga22

Rozumiem Ti.

A určite je to otázka vôle, len tá moja teda veľmi pevná očividne nie je. Mrzí ma to a hnevám sa sama na seba. Pracovala som na strave, hýbala som sa, snažila som sa, aj sa mi niečo podarilo a bola som vcelku so sebou spokojná a behom mesiaca som sa rozožrala a môžem začať takpovediac od začiatku.
Človek na sebe maká pol roka a potom príde nejaké blbé obdobie a celá tá práca, úspechy, všetko pozitívne je fuč. A čím viac rastiem, tak tým viac na to dlabem a neviem sa zastaviť...
Veľmi často mi prídete na um behom dňa. Sledujem vás pravidelne a keď tu vidím tie vaše úspechy, tak sa tak pozitívne nakopnem...Poviem si, že keď to zvládate vy, prečo by som to nemala zvládnuť ja.
Ak človek cíti podporu, vie, že v tom nie je sám, je to fajn....ale aj tak všetko to stojí na nás a nikto za nás nerozhodne. Ja držím tú čokoládu v ruke a ja sa rozhodujem, či ju otvoriť alebo nie. Verím, že najbližšie ju ani len do rúk nevezmem :).