Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

inak nemala LUCKA vcera narodky? myslim, ze ano: takze Lucka, vsetko najlepsie k tvojim narodeninam, vela zdravia, uspechov a lasky, nech sa ti dari

Maoam

no neustale sa zaoberat jedlom je chore, ano

a vobec to nie je konstruktivne, to uz radsej fakt ist radsej umyt tu kupelnu :-DDD, aspon nech je clovek uzitocny

alebo sa venovat niecomu, na konci niecoho daco vznikne, nejaky vysledok

ale tieto sproste myslienky, niekedy fakt zavidim ludom, ktori nejak velmi nemyslia, sladka nevedomost, ich nic netrapi.....

Maoam

xdanielax: moja skusenost je taka ista a vsimla som si, ze väcsinou to nastane v momente, ked dostanu pocit istoty alebo pocit, ze zena je na nich emocne velmi namotana, pripadne chce viac

pomoze sa stiahnut a poriadne ignorovat a hodne dlhu dobu, proste ten pocit istoty musi opät zmiznut

je to nevyzrete, taketo vztahy su o nicom, ale bohuzial takato je väcsina muzov, ktorych poznam (aj z okolia a vztahov mojich kamaratok :-( )

druha moznost je ta, ze okrem teba 'riesi' aj inu/ine, aj toto sa stava

ci je prva alebo druha moznost spravna, najlepsie bude na neho nejaky cas uplne kaslat a zit svoj zivot

oni nedokazu povedat pravdu do oci, bohuzial, napr. ked sa chcu rozist, tak najdu nieco, co im ZRAZU po rokoch na tebe vadi a TY si na vine - pritom v reale len nedokazu mat gule na to, priznat ze maju dakoho ineho alebo ze ich to prestalo bavit

su to ALIBISTI, drviva väcsina bohuzial ano

co uz...

ja sa hnevam na moju debilnu vychovu, skoda ze som nebola vychovavana liberalisticky a feministicky, fakt skoda

iba trpim 32r ako kon a uz ma to vazne serie!

tak ale daco s tym mozem urobit len ja

xdanielax

inak uplne najhorsie je, sediet doma. Myslim tym, ked clovek nema co na praci. Potom je hladny..atd, to mi povedalo uz vela ludi "dnes som bol cely den doma, tak som sa naranajkoval, potom som si chvilu cital, potom som zjedol cokoladu, potom som siel varit obed... " pozname :)) Takze, idealne je ist von. Clovek pookreje psychicky a hlavne nema nutkanie stale chodit do kuchyne otvarat chladnicku a znechutene si potom uvarit caj :D

xdanielax

Maoam - ale toto su presne chlapi. Nie som jedina, ktorej sa to stalo. Ja tomuto nerozumiem, ale zrejme sa o to asi naozaj netreba snazit.
mne uz to zacina byt aj vtipne..jednoducho je to tak. I ked samozrejme, nic prijemne to nie je.
Nebudem ale nic analyzovat, nech si robi co chce. Ale nech neocakava odo mna nejaku iniciativu, ved co som?

Inga22 - tak ja dufam, ze obdobie, ktore teraz prezivas coskoro skonci, alebo ta aspon nakopne, tak ako Maoam, a pojdes si za svojim cielom. Tie prve male uspechy su fakt radost a dokazu motivovat :)
Inac, ja sa tiez celkom zaoberam jedlom.. aj si niekedy hovorim, ze to nie je uplne ok. Pretoze, hoci myslime na zdrave stravovanie, stale mame na mysli to jedlo, a to by clovek nemal. Aspon podla mna, normalne ludia nemyslia vkuse na jedlo, alebo hej?
takze ja sa snazim pracovat aj na tomto :)) Nemysliet na to, jest v podstate vsetko, pestru stravu, len poobede obmedzit sacharidy. A hotovo! :)

Maoam

Inga22: vies co? niekedy je praveze zle, ked privelmi rozmyslame a analyzujeme

si v takom bludnom kruhu, obrazne povedane, sedis na zadku pred PC, v hlave ti viria neustale tie iste myslienky, ktore ta len tahaju nadol, vyvijas na seba tlak, emocne sa citis uplne pod psa

niekedy je dobre pretat to- prestat rozmyslat a zacat nieco robit - hocico

cojaviem chod na vzduch, hlavne urob nieco

(ale nie ze otvoris cokoladu)

to je psychika, len psychika, nic ine - len psychika, mozno mas sklon k depkam, teraz v zime je to kriz, lebo je malo svetla a staci malickost a si dolu

neopustaj sa a hlavne: cim menej mysli a nieco rob - fyzicky!

upratuj, chod von, umy kupelnu, hocico...

Inga22

xdanielax - Ja momentálne nedietujem, resp. iba v hlave. To znamená, že sa tým neustále zaoberám...čo by som jesť mala a čo by som jesť nemala...a že dnes to opäť nevyšlo, tak začnem od zajtra...ale pchám v podstate všetko. Ten môj hlavný problém tu už bol pomenovaný, teda sladké.
Váhu obchádzam, meter sa tiež neodvážim do rúk si vziať. Vidím na sebe, že som sa rozkysla. Váha mi je v podstate na nič, ide o tie telesné proporcie. No a cítim, vidím, že som všade širšia.
Ono ja sa tou stravou zaoberám v podstate naozaj stále, snažím sa o zdravý životný štýl, no a v lete mi bolo naozaj lepšie, cítila som sa fajn...strava + pohyb. Teraz je aj toho pohybu pomenej a plus si nedávam tak záležať čo sa jedenia týka. So mnou to je tak, že buď cvičím pravidelne a stravujem sa pravidelne (dá sa povedať zdravo), alebo necvičím pravidelne a nestravujem sa najzdravšie. No a momentálne sa nachádzam v tej druhej fáze.
Keď sa mi darí, resp. prežívam vcelku ok obdobie, som spokojná, tak je to fajn. Strava fajn, pohyb fajn.
Keď sa mi nedarí, nastane obdobie temna, tak vtedy sa vyfláknem aj na stravu a cvičenie, akoby som upadala a bolo mi to jedno (aj keď mi to nakoniec jedno nie je).
Nechcem celý život diétovať a odopierať si sladkosti a cítiť sa previnilo, keď si z času na čas dám kúsok čokolády, hranoky alebo jednoducho niečoho "zakázané". Opakujem sa, ale páči sa mi táto vaša téma, preto sa sem vraciam a sledujem. Páči sa mi jej hlavná myšlienka, ktoré ste sem priniesli. Ide tzv. o celoživotné stravovanie a akýsi dlhodobý režim, nie o to, aby som teraz schudla 5 kg nejakou zmenou, ktorú nebudem schopná uplatňovať po zvyšok života a následne priberiem späť dvojnásobne.

xdanielax

Maoam - snazim sa to nebrat ..ale niekedy je to tazke.
Ozval sa.. vcera. Na jednej strane je mozne, ze ja som si zacala namyslat a ocakavam nieco viac nez to, ako to on berie - a to som presne nechcela. Na druhej strane nechapem, preco sa jeden cas dokaze ozyvat uplne pravidelne ci sa stretneme, co robim atd.. a potom zrazu odmlka.
Takze ako hovorim, nesnazim sa to pochopit. Trochu som vytriezvela po tychto par dnoch.
Navyse, v utorok odchadza na tri tyzdne prec, takze aspon sa skludnim. Som zvedava, ci sa ozve odtial.
no, takze bieda, co ti poviem..