Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
xdanielax Tak sme sa zasa raz zhodli :-D
Laurina
rotoped je uplne v pohode, 45min-hodinka 5x tyzdenne a rucim ti, ze budes spokojna /za predpokladu, ze nejedavas pol svine denne :-D / Cvicenie ti nepomoze na schudnutie tuku z danej partie, davaj rotoped pravidelne a ked budes mat po dvoch mesiacoch potrebu doladit nieco, tak potom doladzuj cielenym cvicenim na jednotlive partie.
VaMo - :D :D nooo skusim sa nanho nabuduce pozriet tvojim pohladom, a uvidim, ci ma to zacne viac bavit :DDD
Laurina - ked ta trapi brucho, bicykel je vyborny. Urcite mu venuj hodinku aspon kazdy druhy den, plus nejake cviky na posilnenie CELEHO tela zarad.
Ja zase fucim ked zabehnem 300m :-D eliptical je moj najlepsi kamarat, tisko stoji v kute, nic nechce len caka, kedy budem ja nieco potrebovat...a pouzijem ho...vlastne, ked to tak po sebe citam, je to idealny partner-milenec :-DDD
VaMo - ja ten eliptical tak neznasam!! ale spomeniem si na teba a carey vzdy ked na to s odporom vyleziem a dam tam tych 6 minut co mam medzi cvicenim :D :D a boli ma z toho rit aj stehna hned a fucim :)))))
a aby som nezabudla - ja som mala dnes iba lightovnu hodinu 15 na elipticali pri 75%tf
Poculi sme slovo Bozie - a ja plne suhlasim. Strava je zaklad, cvicenie je bonus, resp. kompenz - u mna teda urcite posledny mesiac hlavne kompenzacia stresu, neistoty a pochybnosti a strachu, kt. momentalne prezivam... tak nezeriem, ale cvicim.../a zeriem az potom :-DDD/
VaMo - no dnes som bola behat, a za odmenu som z toho cely den hladna :DD inac potom uz len kratka prechadzka. Co neberiem ako pohybovu aktivitu :))
inac ked uz sme pri tom, prave na tu stranku ( www.facebook.com ) pribudol dalsi tip, a akurat sa sem hodi:
Neriadte sa tou myšlienkou,že čím viac hodín strávim v posilke,tým budem mať lepšie brucho,či postavu.cvičenie je iba impulz pre telo,aby pri správnom stravovaní,dokázalo spalovat uložený tuk.pri princípoch a metódach cvičení dosiahnete,aby telo nebolo iba schudnute,ale sformovane.
Ja chodievam momentalne 2x tyzdenne kruhac do posilky a 3-4x tyzdenne beh.
zavislost.
pekne sa da schudnut dobrou upravou stravy plus 3-4x navstevou fitka kde vhodne zvolis cviky plus kardio.
laurina
Ja cvicievam momentalne dost vela - nie tak, ako by bolo "zdrave", takze neber mna za priklad, ale u mna je to 5x tyzdenne posilka - kruhovy trening + 8 opakovani na nohy a brucho a 2x v tyzdni "len" hodina eliptical doma. Nemienim v tom pokracovat cely zivot, mozno este do polovice februara, potom to zase obmedzim.