Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

VaMo

Laurina
rotoped je uplne v pohode, 45min-hodinka 5x tyzdenne a rucim ti, ze budes spokojna /za predpokladu, ze nejedavas pol svine denne :-D / Cvicenie ti nepomoze na schudnutie tuku z danej partie, davaj rotoped pravidelne a ked budes mat po dvoch mesiacoch potrebu doladit nieco, tak potom doladzuj cielenym cvicenim na jednotlive partie.

xdanielax

VaMo - :D :D nooo skusim sa nanho nabuduce pozriet tvojim pohladom, a uvidim, ci ma to zacne viac bavit :DDD

Laurina - ked ta trapi brucho, bicykel je vyborny. Urcite mu venuj hodinku aspon kazdy druhy den, plus nejake cviky na posilnenie CELEHO tela zarad.

VaMo

Ja zase fucim ked zabehnem 300m :-D eliptical je moj najlepsi kamarat, tisko stoji v kute, nic nechce len caka, kedy budem ja nieco potrebovat...a pouzijem ho...vlastne, ked to tak po sebe citam, je to idealny partner-milenec :-DDD

Laurina22

Len ked ja moc nestiham taketo posilkove zalezitosti...

Chcem cvicit doma,lenze rotoped mi asi nepomoze co myslite?

Mne vadi moje brucho,och...

Nemate na neho nejake zarucene cviky???

xdanielax

VaMo - ja ten eliptical tak neznasam!! ale spomeniem si na teba a carey vzdy ked na to s odporom vyleziem a dam tam tych 6 minut co mam medzi cvicenim :D :D a boli ma z toho rit aj stehna hned a fucim :)))))

VaMo

Poculi sme slovo Bozie - a ja plne suhlasim. Strava je zaklad, cvicenie je bonus, resp. kompenz - u mna teda urcite posledny mesiac hlavne kompenzacia stresu, neistoty a pochybnosti a strachu, kt. momentalne prezivam... tak nezeriem, ale cvicim.../a zeriem az potom :-DDD/

xdanielax

VaMo - no dnes som bola behat, a za odmenu som z toho cely den hladna :DD inac potom uz len kratka prechadzka. Co neberiem ako pohybovu aktivitu :))

inac ked uz sme pri tom, prave na tu stranku ( www.facebook.com ) pribudol dalsi tip, a akurat sa sem hodi:

Neriadte sa tou myšlienkou,že čím viac hodín strávim v posilke,tým budem mať lepšie brucho,či postavu.cvičenie je iba impulz pre telo,aby pri správnom stravovaní,dokázalo spalovat uložený tuk.pri princípoch a metódach cvičení dosiahnete,aby telo nebolo iba schudnute,ale sformovane.

Ja chodievam momentalne 2x tyzdenne kruhac do posilky a 3-4x tyzdenne beh.
zavislost.

pekne sa da schudnut dobrou upravou stravy plus 3-4x navstevou fitka kde vhodne zvolis cviky plus kardio.

VaMo

laurina
Ja cvicievam momentalne dost vela - nie tak, ako by bolo "zdrave", takze neber mna za priklad, ale u mna je to 5x tyzdenne posilka - kruhovy trening + 8 opakovani na nohy a brucho a 2x v tyzdni "len" hodina eliptical doma. Nemienim v tom pokracovat cely zivot, mozno este do polovice februara, potom to zase obmedzim.