Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

VaMo

xdanielax
Takze dnes vecer idem dezinfikovat kupelnu :-DDD A ten tvoj plagiatorsky tip len poopravim: funguje to "dokonca" par mesiacov... Dnes si ako aktivne travila den?

xdanielax

dnesny tip z fb stranky "cesta k novemu telu" :
(dufam, ze ma nezatvoria za plagiatorstvo :D )

Vela žien sa snaží schudnúť tým spôsobom, že obmedzia svoj príjem energie "na doraz", na minimum. Zjedia len toľko jedla, aby neomdleli v priebehu dna. Po nastolení takejto drastickej redukčnej diéty sa naozaj začne váha hýbať smerom dole,ale to trvá len niekoľko dní. Potom sa zrazu úbytok hmotnosti začne spomaľovať,a začne telo priberať vo forme tuku.

VaMo

Babule mije, co vam poviem:
- zamyslat sa nad jedlom a planovat si, co priblizne zjeme je NORMALNE. To som sa naucila za milion rokov, pocas kt. som s tym bojovala...
A to ze jeme viac, ked sme v strese, je tiez uplne v poriadku. Podstatne je vediet o tom a predchadzat tomu - skutocne asi najlepsie nejakou aktivitou, kt. nam vykompenzuje ten nedobry stav a navodi pocit "uspokojenia" - samozrejme, moze to byt aj sex :-))), ale napr. sport alebo ako radila maoamka - upratanie kupelne...
Chlapi su ini ako my, s tym sa treba zmierit a nemat ocakavania, ze nas niekedy uplne pochopia. My len jednoducho viac rozmyslame a analyzujeme. Oni nie. Bojovala som s tym vo svojom zivote 3x, teraz uz nemienim a hoci su chvile, kedy by som chcela reagovat "zbalenim kufrov", necham to tak, prestanem analyzovat a pockam...verte ci nie - funguje to.

smilestarr

čaute baby. Ja som sa ráno vraátila z lyžovačky, sme boli týždeň na Donovaloch .. A strašne mi to pomohlo,zmena prostredia atd.. Len teraz opať návrat do reality. V utorok skúška :((

xdanielax

Maoam, carey - mate pravdu s tymi muzmi:) dakujem za podporu.

carey - u teba to nejako pokracuje s tym danom?
co sa tyka tvojho ucenia, ja myslim, ze dolezite je, ze ty sama vies, ze do toho davas vsetko. len niekedy aj prilis vela skodi, chod sa na hodinku vyvetrat, uvidis ze ti to vo finale prospeje viac, ako hodinka zufalstva nad knihami. fakt to skus. drzim ti palce :)

carey

Ahojte, necitala som uplne vsetky prispevky z dneska, ale asi viem o com sa bavite...

Inga22 - teraz mi uprimne pripominas mna, ja ked mam dobre obdobie, vsetko ide fain, aj cvicim, papam zdravo, ale akonahle sa nieco pokaka, tak som v zadku...ako teraz prave. Prajem ti aby sa ti splnil tvoj ciel, dufam ze sa ti bude darit.

Baby ja v kuse myslim len na to aby som spravila tu skusku, v piatok idem na nu 3x ucim sa vsetko do bodky, nerozumiem ze nie som schopna to spravit, ked do toho davam maximum. Velmi ma to depta a zacinam sa citit neschopne. Posledne dni sa mi horsie aj dycha, srdce mi bije ako o zavod, zacala som pit kavu, co nezvyknem, jem cokoladu, vsetko mozne. Asi je to len strach.

xdanielax- presne ako tvrdi maoam kasli na nho, ako mna by taketo jeho spravenie rozculovalo. Bud na rovinu chce nieco s tebou mat alebo nechce, to co je pristup...este ze ty si taka kludna povaha v tomto nie ako ja :)

Inga22

Ja si uvedomujem, že je to všetko v hlave a že ten čas čo napríklad trávim tu doma pri pc sedením na zadku, som mohla tráviť racionálnejšie, napr. prechádzkou vonku. Len momentálne mám také povinnosti = štúdium, ktoré ma nútia sedieť doma. A v podstate, ak vypadnem z domu, tak mám akoby výčitky, že som sa mala venovať školským povinnostiam, ale na druhej strane sa im aj tak 24 hodín denne nevenujem (už dobré dve hodiny sa tu zaondievam :) ). Tá psychika je mrcha :)
A tak ako píše xdanielax, nie je dobré tráviť čas stále doma, pretože potom človek naozaj vymýšľa. Nie som hladná, ale pchám z nudy alebo stresov (keď musím šprtať). To je to najhoršie čo môže byť. Ja len dúfam, že tie povinnosti, ktoré teraz mám mi čím skôr odplávajú a dostanem sa do takého nejakého klasickejšieho režimu. Toto vysedávanie doma a (m)učenie ma ničí.
No a čo sa týka tých neustálych myšlienok, tiež mi to už viackrát napadlo, že asi nie je najzdravšie z toho psychologického hľadiska sa zaoberať stravou a neustále myslieť na to, čo budem raňajkovať, čo budem desiatovať, obedovať atď. = choroba. Ja vždy hovorím, že žiaden extrém nie je žiaduci. A v podstate to platí všade. A pri tomto "probléme" tiež.
No ale, ďakujem vám, cítim sa lepšie, ľahšie :) Keď som sa vám tu tak otvorila :D

Prajem vám príjemný zvyšok dňa.
Ja sa tu určite ešte zastavím, prídem si po pochvalu ako zvládam ovládať tie moje neskutočné chute :D