Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

smilestarr

čaute baby. Dnes som spravila jednu ťažkú skúšku ...Teším sa ale čaká ma jedna ,síce posledná, ale MEGA ťažká ,asi v buduci týžden. Skúšajúci robi strašné somariny s nami,pýta sa veci čo ani nie sú v skriptách ale máme to už dávno vedieť. Poznám babu čo to spravila ledva na šiesty krát , čo to už aj prenášala. Ja sa strašne bojím a už sa nevládzem učiť .... Fakt:(( Poobede má ku mne prísť kamarátka , možno mi to troška pomože . Ale ked to zasa mám prenášať , ja sa asi zbláznim :((((

carey

jasne, rozumiem ti :) a tiez by som chcela mat pocit ze to co sa ucim dava zmysel a vyuzijem niekedy, ale bohuzial teraz nemam ziaden taky predmet, mozno v lete.

Vcea som bola pozriet na ten test a mi vynadal ten ucitel ze som ignorovala 11 otazok zo 40 ze to je prvy krok k neuspechu, lenze on tak hodnoti ze ked odskknes zle odrata ti body...ja som oznacila 29 otazok z toho 8 bolo zle, fakt smola, dakde som spravila aj chyby ktore som nemusela co je fakt, len mna obmedzuje ten cas hodinka je pre mna malo, kym si spomeniem na vsetky suvislosti a dopatram sa k spravnej odpovedi tak to trva a potom oznacim aj zle :(

Maoam

ale zase je to prepojene s tazkymi vecami, kedze s ludskym materialom sa robi tazko ;-), je to psychicky aj fyzicky narocne

Maoam

Carey: tak v mojom odbore je vela tazkych veci a vzdy bolo, mnohe tiez mozes pochopit len v teoretickej rovine, ale proste to je odbor, kde mas cely cas ten pocit, ze to ma hlavu a pätu, ze je to nieco co sa oplati ucit, lebo to ma zmysel, je to vsetko vyuzitelne, ano

najviac sa mi vzdy pacilo prepojenie teorie s praxou - okamzite a stale, pravidelne, prave preto to malo pre mna zmysel :-)

carey

ahoj kocka :) ale to si mala super ze si sa ucila len to co v zivote aj vyuzijes.
U mna je to z tohto pohladu dost o nicom...ale zacinam si zasa verit ze to urobim, lebo tolko sa to uz ucim ze to nie je normalne, no strasne sa to myli, musim to stale dokola pozerat

Maoam

Carey: ja by som nechapala ani nazvom tvojich predmetov, esteze som sa nikdy nemusela ucit nic taketo teoreticke, ale len veci, ktore mali hlavu a pätu a boli vzdy vyuzitelne :-D

carey

ahojte, mam malu pauzu, lebo ma boli hlava, no este mam 10stran, ono sa to nezda ale je toho dost, kedze musim vediet kazdu vetu co tam je napisana...

teraz sa ucim prave strukturu vedeckych teorii, najtahsia kapitola :(