Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
teda fuj, to co je za zubarka?! :D
ja som sa pre zmenu objednavala - ako uz roky - k ocnej na prehliadku a sestricka mi zasvitori do telefonu, ale viete ze po novom sa plati za prehliadku 13€ .. no neviem, hovorim jej. Akoze, nezruinuje, ale aj tak. Som zvedava aspon, ci ma vezme presne na tu hodinu, na kt. ma objednala, alebo tam budem cakat ako vzdy doteraz - ked to bolo zadarmo.
tie nase hormony.. obcas mam dojem ze sa vyhovaram, ale trochu pravdy na tom asi bude.
Tak ja som na tom podobne ako xdanielax...Absolvovala som so synom zubarku, robila mu tri zuby naraz, reval jak najaty a zapytala si 141€, ale tak na to som uz zvyknuta. Mam "predovulacny syndrom" - tak som si to diagnostikovala aspon ja. Placem este aj pri reklame...podrazdena som a zrava...tak snad zajtra normalny den, kym pride opat predmenst. syndrom :-)))
dobry vecer baby,
tak ako dnesok?
Ja som cely den nejaka nasrata a podrazdena. Poobede som sla do posilky taka rozculena, ze ani neviem ako som to tam odcvicila, uplne som vladala taku som mala "super" naladu. Mala som ist niekam boxovat alebo co, by videli! :DD
Dufam, ze zajtra uz bude lepsie :) Hlavne ma caka plno roboty, tak snad ten den preleti bezproblemovo a mozno aspon trochu pekne.
Ahojte vsetci co sa snazite chudnut. Tiez som teraz v rovnakej faze a nie vzdy ma bavi ist von a zabehat si alebo zacvicit. Pomaha mi vsak tato stranka kde sa vzdy nabudim. Odporucam a prajem vam vela chuti do chudnutia.
www.dennamotivacia.sk
Inga Tak tak...:-) A pekne sa uc :P
VaMo, ďakujem za radu. Aj keď v podstate ja cca viem, čo by som kedy mala jesť...keď ja sa tak strašne chcem dostať späť do formy...Ale viem, že nie je rozumné uťahovať opasok a príjem obmedziť na minimum.
Dnes nie som so sebou spokojná, aj keď teda sladkému sa vyhýbam, ale aj tak som toho dosť pojedla.
Zajtra si dám plnohodnotné raňajky.
Inga22
Ranajky neboli dobre, tak ako ti xdanielax pise - a ja len pridam: akonahle zacnes nevyvazene den, vecer alebo zajtra telu tie sacharidy budu chybat a nevydrzi ti predsavzatie bez sladkeho.
Moje ranajky: celozrna kaizerka, pohar acidka s lyzicou lanovych semienok a mensia hrst kesu orechov. Na desiatu by so ani nic nemusela, nebola som vobec hladna, ale dala som si vacsie jablko.
Pripomenula si mi pitny rezim - aj ja som v poslednej dobe malo pila, takze moj zavazok tento tyzden - dat pitie do poriadku.
maoam
Drzim prsty...
Ahoj xdanielax. Áno, určite budem hladná, vlastne už som :D. Len ja mám teraz žalúdok v takom štádiu, že asi aj keby zjem 4 celezrnné žemle so zeleninou, tak aj tak mám stále na niečo chuť. Ja sa musím stabilizovať, unormálniť. Myslím, že môj žalúdok je teraz oveľa väčší ako kedykoľvek predtým. Do obeda ešte stihnem knockebrot s paradajkou. Medzi tým voda, nesladený čaj. Už som stihla jeden ovocný nesladený vypiť. Ja som prestala dbať aj na pitný režim, aj preto som sa rozožrala. Keď sa viac nalievam, tak necítim potrebu toľko jesť. Jednoducho chyba za chybou. Tak mám čo napravovať.
Inga22 - ahoj :) pekne ze si sa do toho pustila. Drzim ti palce.
Len mam jednu radu: po jablckach s mrkvou budes, predpokladam o chvilku hladna.
(u mna by to bolo tak do hodinky :D )
Urcite si k tomu nabuduce este nieco daj. Acidko/orechy/ovsene, alebo ine vlocky, plus nejake semienka ... alebo syr/alebo ??? neviem co ti chuti.
Tak drzim palce.
U mna dnes na ranajky:
ovsene vlocky+pohanka s trochou mlieka, skorica, male jablcko s mandarinkou a asi 3/4 salky bieleho acidka s lanovymi semienkami. - to mali byt akoze "male ranajky" :D a aj boli, lebo uz ani neviem, ze som ich pred hodinou a pol jedla...ale co si tak matne spominam, dobre to bolo :DD /a nevravim, ze je to to najvhodnejsie, co clovek moze zjest, ale mne to vyhovuje/