Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Carey: kedy mas tu skusku, ci uz bola? alebo je dnes? ak dnes, tak drzim palce a daj vediet, ako si dopadla

baby, 7 dni BEZ SLADKOSTI

carey

Dobry den :) dnes som za formalnu hih.

VaMo: prajem ti vsetucko najlepsie k tomuto vyznamnemu dnu, hlavne to zdravicko, ktoreho je nedostatok, silu na prekonavanie kazdodennych prekazok, vieru v seba samu, lasku, ktoru z nas kazdy potrebuje... a ked budes mat tieto veci, ostatne su uz samozrejmostou.

Maoam

ahojte baby,

VaMo: prajem Ti vsetko najlepsie k narodeninam, hlavne nech si zdrava, stastna, uspesna, nech sa Ti dari a ostan sama sebou, takou akou si :-)
Tvoj vek je super, tu u nas by si bola v rozkvete svojho zivota :-), tu su zeny okolo 35-40 velmi v trende ;-), krasny vek, stale mlada ale uz mudra a ostrielana zivotom, vies co chces, vies kto si, mas sa rada a ides uz len vpred - super kombinacia

takisto sa pripajam k tomu, ze uz by som nechcela mat 25, sice krasny vek, ale...jedine uz len s dnesnymi vedomostami a rozumom..., to by bolo super a velmi vela veci by som robila uplne inak ako vtedy, hold, vzdy ma kazdy vek svoje za a svoje proti

xdanielax

Teda baby,
ja som sa dnes zobudila svieza a odhodlana ze si idem rano nalacno zabehat, aj ked to neznasam - nejako sa mi chcelo. A potom som pozrela ze minus 13 .. tak som nesla. :-// Vysla som von so psom, do toho este ten vietor, no koniec :D tak som sa namiesto toho dobre naranajkovala..
uz nech ta zima skonci!! Takto mi to kazi chudnuce plany. :-)

ako sa vam dari?

VaMo

xdanielax
Dnes som ta stretla!!! V Karlovke pri Bille na parkovisku - rozlucila si sa pusou s nejakym chlapm... Dobre si vyzerala :-)))
Mas dvojnicku.

Luckatucka

No ale aj tak,praveze to,ze nemas 20 a musis viac makat obdivujem.No a ja som ten typ,co musi velmi makat ak chcem mat min.normalnu postavu.Ked som sa starala o sebe len trosku tak som mala 76kg :-)

VaMo

:-))) Jasneeee, "zatienujem" vsetkych okolo...HAHAHA. Vy sa vo vasom veku nemusite vobec snazit a mozete vyzerat super. Verte ci nie, fakt sa to po 30tke lame. Prve vrasky, tazsie udzrat postavu - a hoci toto pre mna v ziadnom pripade /fakt uprimne/ NIE SU priority, tie mam uplne inde a prisposobujem im /skoro/ vsetko.
Vsetky, ktore sme tu sa o seba starame, ci uz si to chcete priznat alebo nie, je to tak. Zamyslame sa nad tym, co zjeme, chodievame cvicit, vzdelavame sa...sem-tam nechame kozmeticku, nech sa "vysanti", kadernicku, nech sa pokusi o "zazrak"...toto vsetko je "staranie sa". Takze niet co obdivovat - robime to vsetky.
A vek - od 30tky a stale - som spokojna a vazne by som nechcela mat opat 25... mozno jedine s rozumom, kt. mam teraz :-)))

Luckatucka

VaMo vsetko naj,obdivujem Ta,ze v takom veku tak makas a staras sa o seba.Necudujem sa,ze si vzor pre ine zeny.To je fakt obdivuhodne.Len tak pre zaujimavost aku mas teraz vahu a miery?Podla mna zatienis aj 20rocne kocky.