Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

xdanielax: ja nie som velmi ovocny clovek, mam ovela radsej zeleninu, z ovocia mam rada vlastne iba citrony, grapefruity a lesne plody (maliny, cucoriedky, cernice), inak nejem ziadne ine ovocie a neholdujem ani ovocnym jogurtom, jogurty celkovo nemam rada, ovela radsej mam tvaroh a bryndzu, syry

sladkosti uz 8 den NIC :-DDD

porcie nezmensujem vobec, lebo apetit mam vyborny, hlad tiez takze to by u mna neslo, hladovat, moje telo reaguje totiz potom okamzitou zastavou chudnutia a aj keby som nejedla nic, nic neschudnem

takze u mna je to teraz tak, ze jem dost vela, ale same vyzivne a zdrave veci, vela zeleniny, bielkovin, mäso, tvaroh, cottage, atd. plus vela pijem a opät zaradujem aspon prechadzky :-D

uvidime, co to spravi, ale urcite chcem mat 1.5. 53kg musim to proste dat

je to pre mna vyzva

xdanielax

Maoam - som rada, ze sa ti dari v nejedeni sladkosti :) som rada, ze tolko optimizmu, ide z tvojich prispevkov.
a nejes ani ovocie, a ani napr. ovocny jogurt? aj si zmensila porcie, alebo ako ti to tak ide? Ja som dnes aj vcera uplne hladna. Asi budem mat kramy alebo co. dufam, ze to je tym :DD

carey - noooooooooo akooooo?? :-)) tesime sa?? buchame sampanske?

VaMo - som zvedava, nakolko budu gratulanti prekvapeni, ked im nedas ziadny kolac :D

Maoam

VaMo: no krasny den si dala :-DDD, viem, ze si na mna vsadila a ja musim musim musim dokazat, co som si predsavzala :-D, aby som si moje krasne vlasky mohla ponechat :-DD, ta potvora dnes do mna rypala, ze noooo mam ti zacat vyberat uces??? :-DDD tuto skodoradost jej nedoprajem! :-P

Annika1987

ahojte babulky, som z vedlajsej temy Kto bude chudnut so mnou? :) ako vidim, dari sa vam aj tu, je to super, ze sa dokazete rozhodnut a idete si za svojim a prinasa to uspechy :) inak ten nadpis tejto temy sa mi strasne paci, aj ja by som chcela chudnut 4 kg za mesiac, aaaaach :))

VaMo

Ahojte - baby, dakujem za priania, verte, ze vazne potesilo :-)
maoam Tak si super, ked sa takto drzis. Nech ti to vydrzi co najdlhsie - ved TY si moj "kon", na teba som vsadila! ;)
Ja som dnes bola v praci do 10.00, odtial posilka, Aupark /obed, drobnosti na potesenie/, kava u kamosky a so synatorom domov...Zajtra vecer pridu ludia potriast rukou, ale rozhodla som sa nepiect ziaden kolac - potom mi to tu zostane a kto to asi potom dojeda? Takze zajtra "ochlast-party" bez sladkeho :-)))

Maoam

caute baby, dnes uplne prikladne jedenie, boli by ste na mna hrde, same zdrave veci od ranajok az po veceru, no proste super :-D

a ziadne sladkosti!
a bola aj prechadzka!

carey

Maoam gratulujem k tyzdnovemu vyrociu bez sladkosti - vidis aka si silna, tesim sa z teba.

Urcite dam vediet zajtra aspon ako sa citim po skuske lebo vysledky budu asi az v sobotu, nedelu