Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

VaMo - dnes som si zase na teba spomenula, ked som sla okolo fitka :-))
Takze zajtra narodky? tedaaa! Som zvedava, co si doprajes a cim ta obdaruje tvoja rodinka.
Roky su ako kila, uplne zbytocne uvadzat :D dolezite je, ako vyzerame - a s tymi kozmetickymi pripravkami budes vyzerat urcite dokonale :)))
Minule som tak skumala tie vselijake kremiky, a cim zrelsia plet, tym su drahsie .. plus ked k tomu zaratam este vsetky lieky co na starobu clovek potrebuje, no bude to pekne drahe jedneho dna :DDD

VaMo

Caute damy,
studentky moje, len nenadavat na ucitelov - mam za sebou skoro 10 rokov prednasania a skusania :-))) Takze ma nes.rte!!! A mozno prave preto vas obdivujem, verte mi, ziaden z tych, kt. vas tam moria, by nezvladol ani polovicu naporu, kt. je kladeny na vas...My sme uz "len" odprednasali svoje a tvarili sa, ze ten nas predmet je najdolezitejsi na svete... Drzim palce a stale myslite na to, ze skola nie je najdolezitejsia v zivote.
xixixi - dnes vo fitku mi jedna zenska /vidavame sa castejsie/ povedala, ze "vy ste pre nas taky vzor...ked budeme na sebe makat, budeme zvladat to, co vy..." Co vam poviem - polichotilo...ale hned som si pomyslela - jaj moja, keby ty si vedela...tak neuveris :-)
Zajtra mam narodky... vek sa "v mojom veku" uz nehovori...ale co uz...36, sakra... rozmyslam, ako to "sama so sebou" oslavim...dosiel mi uz balicek kozmetiky /pre ZRELU plet :-))) /, co som si objednala, ale chcela by som si to aj tak "inak" pripomenut...hmmm, porozmyslam.

Luckatucka

carey : drzim palce.
Maoam : obdivujem Ta,ze to tak zvladas bez sladkosti.
Mne sa dnes vobec nechce ist cvicit,no musim sa prinutit.Ak chcem zhodit aspon na 58kg,musim dodrziavat hlavne stravu,ziadne sladkosti a min.4x do tyzdna cvicit.

Inga22

Ahojte.
Carey - dnes som to mala, no a mám to úspešne za sebou. Teším sa :). Ale ešte ďalšie pred sebou.
No a nedržím sa...čo sa stravy týka. Zaslúžila by som si. Tá moja "pevná vôľa". Asi si začnem dávať tresty, ale zase, keď sa aj tak neviem koncentrovať a poruším sľub, že nebudem jesť sladké, tak asi ani tie tresty by som nerealizovala :D No proste. Celá ja :D

smilestarr

maoam si zlatá. Ono mne ani nerobí probém sa nieoč naučiť , mne skor strašne vadí ako on s nami jedná ... Velky CSC a neviem čo všetko .. ://

Maoam

Smilestarr: jasne, medicinske a zdravotnicke odbory su sakra tazke, aj ked maju zmysel (a preto sa ich oplati studovat) drz sa, myslim na teba :-)

Maoam

Carey: ja by som toto nemohla studovat, konec :-DDD pre mna by take predmety nemali absolutne ziadny zmysel, cista frustracia a celkovo pohybovat sa v takych teoretickych a analytickych veciach BEZ riadneho vysledku a zmyslu, no neviem :-DDD

ja som taky clovek ze teoria s praxou musia mat minimalne pomer 50:50 potom je to super :-DD

tak ti fakt drzim palce, nech to das a nech uz mas konecne pokoj a mozes zasa zit :-)

Smilestarr: gratulujem sikovnica, prajem ti aby si tu poslednu skusku tiez zvladla a mohla sa prehupnut do dalsieho semestra

carey

smilestarr - jeeej gratulujem ti, tak sa teraz tes a par hodin popripade den si daj pauzu, nic sa neuc, nech sa mozes chystat na tu MEGA, u mna je takato mega teraz v piatok, lenze tento profesor viac ako 3terminy neda a ked sa prenasa tak 2, on je zasadovy typek.

Vcera som sa ho pytala na jednu otazku ze preco to tak je a on ze to vam neviem povedat, ja vam len mozem povedat preco to tak nie je :D