Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Dakujem baby za povzbudenie, do teaz som si este opakovala to co som dnes presla, zajtra ma caka poslednych 20 stran dufam ze to prejdem.
xdanielax- dnes som sa presla aj von, lebo som isla do skoly, ale padlo mi to dobre taky cerstvy vzdusik :)
Inga22 - ty mas kedy skusku? Tiez ti drzim palceky
prihlaste sa na dobru zumbu a pojde to..ale zaplate si kurz, teda aby vas to nutilo ist ak ked sa vam nechce:)...a kedze sa neda skakat s plnym bruchom, tak sa predtym nemozte moct najest a potom ked uz pridete tak je vam to luto si davat vela:)
xdanielax - ďakujem :), aj keď teda, dnes som zhrešila dvomi palacinkami....Aj keď som si ich nevylepšila ničím sladkým (džem), ale aj tak...Cukor v nich bol...Čo už, ide sa ďalej.
A cítim, že by som doobeda mala zaradiť viac sacharidov v podobne vločiek, pečiva, potom mi to večer chýba. Alebo na obed viac prílohy. Dnes tej prílohy veľa nebolo, no a o 18tej som to zaklincovala kúskom celozrnného pečiva. Aj keď by sa už sacharidy poobede nemali.
No to je milé, takže keď cítim maximálne psychické vyčerpanie, tak v skutočnosti tam mám ešte dobrú rezervu :)
Carey - drž sa. Mňa to čaká tiež. Všetko sa zvládne :) Snáď...Veď vieš, že "nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie" :D
jeeej baby, sledujte toto:
KEĎ SI MYSLÍŠ, ŽE UŽ NEVLÁDZEŠ, ŽE VIAC UŽ TO NEJDE, MÁŠ EŠTE V SKUTOČNOSTI 60% SVOJICH SÍL
dobra motivacia, nie? :-) (www.facebook.com )
Inga22 - drzim palce k odhodlaniu! :-)
ja sa tiez snazim bez sladkosti a hlavne bez tych kadejakych blbosti, co si clovek da ku kave po jedle.. a ide mi to zatial. Takze som v tom s vami! ale je to teda dost narocna skuska pevnej vole:))
Lucka - dakujem za opytanie, mam sa celkom fajn, ale bolo uz aj lepsie. Nevadi, raz hore raz dole. tak to je. :) Co ty? ako sa dari? Co skola/praca?
Fakt si mala narodky? Kolkate, priznas farbu? :)) aj budu oslavy, alebo boli?
Ja som si dnes tiez kupiila tofu, tak uz sa nanho tesim :) susienky bez cukru vobec neviem ani kde by som mala hladat :)) v dia oddeleni? ale vlastne ich ani nechcem hladat radsej. ;) Dnes som si kupila pomelo, tak sa mam na co tesit MNAAAAM :) cele by som ho zjedla :D
carey - neboj, piatok je tu o chvilku a mas to za sebou ;) Hlavne nad tym stale nesed!
:( nevladzem a som strasne nahnevana, kedy toto uz skonci
Hlásim deň bez sladkostí :). A dnes to bude určite druhý :).
Raňajky: 2 ks knackebrot s maslom, plátok šunky, syra, paradajky, paprika. Asi o hodinu na to hrsť mandlí. Potom káva s mliekom, bez cukru samozrejme :) Obed: varené zemiaky, pol šálky mrazenej zeleniny, plus paradajka a paprika posypané ľanovým semenom, tvrdý syr 45% plátok.
Pitný režim dnes ok (voda, nesladený čaj).
Teraz som dochrámala jedno menšie jablko.
Dúfam, že do večera to úspešne zvládnem bez prehreškov.
Ahojte,ja som sa dnes nevazila.Zajtra mam dostat menstruaciu,tak sa odvazim a odmeriam buduci tyzden 11.2.Prave si robim obed,zapekanu zeleninu s tofu.Dakujem za blahozelanie.
Maoam : ako sa Ti dari?To co pises,ze Ta niekto sklamal,ide o priatela?Ono sa to lahko povie,ze bude lepsie a clovek musi mysliet pozitivne,ale nie je to take lahke.Takze Ti nebudem davat ziadne mudre rady.Si dospela samostatna zena,tak vies co je pre Teba najlepsie.Drz sa.
xdanielax : ako sa mas?
Inak nekupujete niekto susienky bez cukru,kakaove?Su z tej kolekcie zime zdravsie,v takom priehladnom baleni.
Maoam - a o kolko sa zlepsili. Inac, mas moj obdiv! 5 dni bez sladkosti. Perfektne :)
ja idem na to tiez. trosku discipliny mi vobec nezaskodi!
caute baby, tak dnes je 31.01. a ako bolo dohodnute, uvadzam aktualne miery, ktore sa po uz 5 dnoch BEZ sladkosti troska zlepsili, co sa tesim, ide sa dalej k cielu :-)
56,5kg /165cm (ciel 53kg)
prsia 86
pas 73
boky 95
stehno 53
prajem vam pekny den, babule, ja utekaaaam