Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
baby, pamätate si iste na Helus, bola aj tu v teme, ale teraz je vo vedlajsej, tak ona chodi kazdy den plavat, lebo po jej operacii (tusim koleno to bolo) nemoze iny sport a schudla uz 4kg!!! proste wow
kebyze mozem chodit plavat, tak hned idem
vyzera to byt vyborna alternativa k fitku/behu/stacionaru a je to na cele telo
Maoam - perfektny jedalnicek :-) sikulka si!!
VaMo - no ved to je to, zima je ked chodis, ale ked beham je mi teplucko, ziadne odmrznute ruky nohy, to je super. treba vyuzit, kym nie je mokro a nesmyka sa.
a jasne, pospite si, vecer budes potrebovat energiu nech ta ten alkohol hned nezlomi :D
maruska: to je kupena, teraz som nemala cas robit domacu :-(
maoam super jedalnicek
mozes mi poradit recept na tu tvarohovu natierku? ak ju teda robis sama, lebo ja ked nieco take skusam, tak to nejak neviem dochutit a zda sa mi to strasne suche a neviem..
danielka - behat??? Slahne ma o zem...Teda ty si borec! Ja ked som vcera vychadzala vlhka z posilky /xixixi/ tak som mala co robit, nech prejdem 20m k autu. Obdiv.
co sa porcii tyka, tak jasne ze velke porcie na velky tanier, to len pre priblizenie :-)
maruska a xdanielax: v noci bolo minus 22, teraz je tak minus 10
strava, tak uvediem priklad zo vcera:
R- celozrnny chlieb 2ks, tvarohova natierka s bylinkami, zelena paprika, dve kavy s mliekom
D- grapefruit
O- hovädzi gulas so sampinonmi, k tomu zeleninovy salat a parena brokolica
Ol-polka tvarohu
V- polievka/vyvar s pecenovymi knedlickami a pazitkou
okrem toho asi 2,5 litra tekutin (nesladeny caj, voda)
Aj mna dost motivujes tym nejedenim sladkeho, maoamka. Ale ja som zase dost ovocny tvor a hlavne teraz v case virusov jeme ovocie na kvanta, dost aj odstavujem...takze aj tak davam cukry, hoci "klasicku sladkost" som uz tiez dlhsie nemala v ustach /ach fuj, VaMo, zase myslienka...:-))) /
My sme dnes doma, uzivame prazdniny...bordel v byte jak v tanku a kedze pridu ludia, tak s tym idem nieco spravit... Ale pred tym si asi zdriemneme - fuuuuuu, provokacia :-)))
Maoam - perfektne ! :-) Casu tak akurat, to urcite zvladnes pri takej discipline. tie prechadzky su velmi dobry napad. Aka zima je u vas?
Tu bolo dnes rano minus 14 a teraz je -9, tak cakam, kym sa este trochu otepli a pojdem dat kratky beh, nech nemam vycitku jak som sa najedla na obed :D
maoam mas moj velikansky obdiv..ja som naposledy jedla sladke pred 2 dnami-2 kusky z bonboniery, no ale to len tak prilezitostne :D snad mi to odpustite
a ako sa teraz vlastne stravujes?okrem toho nejedenia sladkeho