Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Lucka, ved mas WOW miery na tvoju vysku. Ja som o tri cm mensia mam boky ako ty a pas o 5cm sirsi...

mas krasne stihle miery, ak das dole zovsadial este 2cm, si uplna kocka! viac ti vobec netreba

Luckatucka

Ste zlate.Jas si uz neviem predstavit,ze by som vazila 55kg.No naposledy som mala pri 168cm vahu 60kg.Miery som mala 98cm-68cm-95cm.

xdanielax

Hm..nechapem aj tak.
dufam, ze si z toho Lucka nic nebude robit.. kaslat na takych debilkov!!

Lucka aku mas teraz vysku/vahu?

Maoam

u Lucky si viem velmi dobre predstavit, ze niektori zavidia, ze bola schopna dat dole 16kg, to je proste mega vykon

niektori zavidia a tak jej naschval povedia, ze napriek tomu je ale este stale 'tucna' (hoci to nie je pravda), aby ju zranili a dali dole

mnohi su take svine, ze to robia naschval, aby uskodili a aby sa dievca dostalo do PPP, anorexie, bulimie a tak, aby potom mohli povedat, ze je to chudera, labilna a podobne

treba si davat pozor, motivy ludi su casto velmi nizke :-(( bohuzial

Maoam

xdanielax: je to tak, ze poznamky k tvojej vahe maju ludia, ktori bud maju sami komplexy zo svojho vzhladu alebo s niecim nie su u seba spokojni, alebo zavidia a tak sa to prejavi utokmi a narazkami, aby ta dali dole, no a tretia moznost (vo vztahu) je to casto tym, ze nie si jeho typ, ale neprizna to, ale uvidis to potom na tom, koho si najde, ked sa s tebou rozide, väcsinou je to uplne iny typ baby (napr. ak ty mas normalnu hmotnost a si blond, tak ta jeho nova bude 45kg ciernovlaska :-DD)

xdanielax

baby, ked toto napisete, ze vam niekto povie ze by ste mali schudnut, ja som normalne vzdy z toho uplne rozculena.
Mne sa to stalo RAZ - povedal mi to byvaly priatel (opodstatnene) uz velmi davno. Uz som to tu raz spominala, povedal to ale vcelku milo.. a teraz ma taku mensiu velrybku :DDDD no nic.

a potom mi to povedala rodina - ale to beriem inak

ja neviem teda, mne to nikdy nepovedal nikto, cudzi. nechapem tomu vobec, co ti ludia riesia. Ja myslim, ze sami maju nieco, co sa im na sebe nepaci a prenasaju to nejako na inych alebo co.... nemoze to byt tak?

Maoam

Lucka, ja v poslednej dobe stretavam vela zien, ktore maju na moju vysku okolo 47-48kg...fakt...tam si s 50kg uz na hranici :-DDD.
Ach, kasli na to, schudni na taku vahu, pri ktorej sa TY budes citit a vyzerat dobre. Podla mna by si pod 56kg fakt nemala ist, lebo cvicis a mas vela svalstva, je to ine ako u baby, co necvici a vsetko je mlandrave, sama voda a tuk. Svaly su tazsie, takze ty s 56kg budes zakonite vyzerat uplne stihlunko, ak nie uz trocha chudo.

Maoam

Lucka: aku mas teraz vahu? aspon cca.?
vies, keby som ja sla podla toho, co mi kto povie, hlavne zeny, tak mam na svoju vysku nadvahu a mala by som schudnut minimalne este 5kg, pretoze na 165cm sa berie ako maximalna povolena vaha v mojom veku u väcsiny zien 52kg (maximum), aj to len ak mas dost svalstva, co ja mam. Takze so skoro 57kg som fakt tlsta a mala by som dat dole minimalne 5kg a najlepsie aspon 7kg. Tolko tlak okolia. Ale moj rozum vravi, ze s 53kg to bude super a riadim sa len a len tym.