Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam, aj sestra chce zacat cvicit, tak asi budem chodit s nou aspon raz za cas, na sestru to sedi ona ma mat 55kg a ma 55,5 :) ale ona je asi ako ty lebo aj vahu si drzi uz dlhoo vacsinou je v rozmedzi 55-57kg ona nikdy viac nemala
Mne nejde o to,aby som bola neviem aka stihla a mala velkost 34 atd.Ide mi skor o to,pravidelne cvicit a nejest nic sladke.Mne uz to vsetko ako spolocnost vnima zeny,ich vahu ide na nervy.Kamoska ma priatela,ktory robi v modelingu.Ked sme niekde spolu a rozpravame sa,mam pocit,ze velkost nad 36 je neodpustitelny hriech.Dokonca moja sesternica,ktora ma vysku ako ja 168cm a vazi 52kg.Tak jej mamka,aj ta kamoska s priatelom povedali,zeby mala zhodit zo stehien.To je uz chore.Vyzera ako anorekticka a este jej toto ti ludia povedia?Ja uz nicomu nerozumiem.Vsetci sme nenormalne zamerani na vzhlad,o muzoch ani nehovorim.Mozno 5% sexi,stihlym muzom nevadi ak ma zena velkost nad 42.Ale ostatni chcu sexy kocku s krasnymi prsiami,stihlym pasom a pevnym zadkom s max.velkostou 36.Aj ked kazdi povie,ze chce milu,uprimnu v prvom rade im ide o to,aby mali vedla seba sexy kocku,ktora sa o seba stara a je stihla.
Carey, no ved...to sa mysli akoze minimum tuku a vela svalov :-), ktore su tazsie, ako tuk...takze ja mam tiez este co robit, lebo mat 55 a byt samy sval a mat 55 v mlandravej forme je sakra rozdiel :-((
Dakujem vam baby, som kludnejsia...ale este sa obavam tej statistiky.
Maoam - prazdniny? Hih nie nebudem mat ziadne, ked dokoncim skusku musim este odovzdat nieco na diplomovku a zacinam hned letny semester, ktory bude narocnejsi ako tento...co som si pozerala predmety zaberak.
Ale s tym sa este nezaoberam, teraz sa tesim ako blska.
Ja som sa vazila a 63kg, ide to uz len hore, mala by som to stopnut, tak uz sa budem viac kontrolovat. Vy ma vsetky tak inspirujete, ze verim ze dam znova na 60kg...inak podla toho vzorca ja by som mala mat 62kg ale to sa asi mysli bez vsetkeho tuku, takze makame.
Lucka, u teba tych 57-58 by bol mega gol, si myslim, to by si mala miery ako lusk.
ahojte babule,
ano ten vypocet fakt suhlasi, vcera vecer som sa este bavila s kamoskou a aj u nej to sedi, ona meria 174cm a mala by vazit okolo 61kg, vtedy vyzera najlepsie a ona vazi teraz 59-60 a je fakt super stihla kocka, nosi velkost 36/S.
Ja som sa super citila s vahou 54kg. Kvoli stavke to musim dat na 53, ale neviem, ci sa to bude dat udrzat, ak nie, tak 54 by mi stacilo casom tiez, ale az po stavke! :-DDD
baby klobuk dou preed vami, ako to tak čítam všetko.. Normálne ste ma naštartovali, že so sebou začnem aj ja niečo robiť..
Podľa tohto výpočtu ideálnej hmotnosti mám, čo robiť.. Je toviac ako dosť, čo musím zhodiť.. Dobrý 12kg, ale tak na začiatok, mi hádam aj menej stačí. Meriam 180cm a vážim 80kg a ideálnu hmotnosť by som mala mať 68kg.. Tých 70kg by mi stačilo.. Baby držím vám prsty všetkým.. ;o)) pekný zamrznut dník vám prajem
carey blahozelam, ja som na teba myslela, ked som robila jednu skusku a mala som pocit,ze som ju dopackala. nakoniec som urobila :)
ja podla toho vypoctu mam vazit 49, 3. myslim, ze celkom pravda. mam 50, ale ziadne svaly, cvicila som zumbu ale asi po mesiaci nic neuvidim :) a inac vy ste skusali sa dvihnut hore??? viete na tych tyciach, co sa dvihaju chalani, ja sa dvihnem raz a koniec !
danielka ty posilnujes, neskusala si, kolkokrat sa dvihnes? myslis, ze ked budem robi tbabske kliky, bdem mat silnejsie ruky? mne ide o to, zeby som nebola taka slabucka jak mucha :D
carey SUPEEEEEEEEEEEER!!!! Tesim sa s tebou!
carey : blahozelam
Maoam : to s tym vypoctom vahy je pravda.Ja by som mala vazit 57,8kg.Takze idem na takuto vahu.Vidis Tebe staci 55,25kg,super.
Ja som si dala zavazok 4.3 vazit 58,5kg.Dufam,ze sa mi to podari.