Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Carey, viem ze si uvadzala aktualnu hmotnost, ale vies aj svoje terajsie miery a ako sa zmenili? ja si pripadam nejak rozkysnuto :-(, pred takymi dvoma-troma mesiacmi som mala podstatne lepsie miery, za tie vyse dva mesiace, co som sa vobec nehybala, sa to velmi pokazilo. Teraz mam dva a pol mesiaca na to, aby som dala dole skoro 4kg...uffff

Maoam

Carey, ja to poznam, u mna to vzdy suvisi s nervovym vypätim a stresom (narocne obdobia, vela povinnosti), pripadne s emocnymi problemami

carey

Maoam-aj ja som zasa zavisla na sladkom :( ale uz to riesim mensimi davkami, postupne treba, nemozem zrazu ze nic sladke dalsi sok pre telo

Maoam

Inga k tym sladkostiam este: skus doplnat vitaminy a mineraly, urcite mas nejaky nedostatok, skus si kupit nejaky multivitaminovy a multimineralovy preparat, pi vela cistej vody, ak mas chute na sladke hlavne poobede a vecer, je to aj signal, ze telo ma malo energie, celkovo, alebo ze je v strese a treba ti psychicky relax, vypnut.
Kedy chodis spavat? Mohlo by ti pomoct, keby si zalahla skor, cojaviem o 21h, ak mas moznost. Telo ma malo energie a malo svetla, skus mu nejak pomoct.
Maly tip: ak mas zavislost na cukre, daj si vysetrit stolicu na kvasinky, casto je to tento problem.
To treba potom liecit inak.

Beries psyllium? Aj to pomaha.

Inga22

Ahojte baby.
Tak ja sa po pár dňoch ohlasujem, no a žiaľ s informáciami, že sladké je moja droga neustále, ktorá nado mnou víťazí. Nevydržím ani za toho onôho. Dva dni sa držím a na tretí deň opäť zhreším. Ale nie drobnosťou, ale napchám do seba kvantum. Nech už je teplo, nemám toľko povinností a môžem tráviť čas mimo domu, pretože keď nie som doma, tak aspoň nemyslím na jedenie.
Podľa toho výpočtu čo tu bol myslím maoam zverejnený, by som mala mať 48,45 kg. Och! Tak to mám so sebou čo robiť. Mne by stačilo aj tých 50kg. Momentálne to mám okolo 56ky :(...Celé zle. A to všetko kvôli tým kakaným sladostiam!
Maoam, ja Ťa úprimne obdivujem, ako to zvládaš.

Carey - Tebe gratulujem ku skúške :). Nech sa darí aj naďalej...
A samozrejme všetkým vám tu prítomným vo všetkých oblastiach a tej chudnúcej či udržiavacej tiež :)

Maoam

Lucka, nemala by si takto rozmyslat, vies ono je to aj o tom, akych ludi clovek pritahuje, tym aky je sam, ake ma sam priority

kedze ty sama toto beries velmi vazne, mozno akoby schvalne pritahujes presne takych ludi, ktori povazuju zenu za cennu len ak ma miery 90-60-90

je to ale velmi pritiahnute za vlasy

moji priatelia a kamarati moje miery vobec nepoznaju a keby aj, je im to srdecne jedno :-DDDD

Luckatucka

Nemyslim v mojom ponimani,ale z hladiska spolocnosti,lasky atd.Ja to tak nevnimam,ale mam pocit,ze takyto tlak vyvolavaju vsetci okolo mna,