Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

smilestarr - ahoj :) aj ty si nam prirastla k srdcu, teda mne urcite, som rada ze si sa pridala.
Dakujem, drzim ti velmi stastie, aby ti tiez skuska vysla. U mna to vyslo len tak tak

smilestarr

Inak táto skupina mi už tak prirástla k srdcu .. ♥, vždy všetko preštudujem čo píšete, normálne už kniha by z toho bola :)))

smilestarr

Caresy gratulujem k tej skúške !!! Mna to čaká budúci týžden a myslím na to stále... Či sa mi to podarí,či nie ..Bojím sa že ťahám za kratší koniec. :(( Neviem,zvláštny vnútorný pocit... A pri tom mi na toms trašne záleží. Achh,škola...
S kamarátkou sme si kúpili permanentky do fitka, aspon tomu sa tešííím , ked nám začne semester budeme chodievať cvičit,lebo máme fajn rozvr.. Aspon na to sa tešííím :))) Snád sa trosku vytvarujem do leta :)

Inga22

Maoam - ja sa hanbím, ale ja naozaj neviem aká som krvná skupina. Mala by som si dať spraviť krvné testy.

xdanielax - ja sa snažím, len zvyšok rodiny je nedisciplinovaný :) A teda tie návštevy čo podonášajú, ja sa to vždy snažím porozhadzovať kde sa dá, ale ak niečo zostane doma, tak to skôr či neskôr končí v mojom žalúdku.

xdanielax

Inga22 - hlavne nekupuj nic zbytocne domov. To je prva zasada.
Napr. ja v piatok som vlozila do kosika cornflaky, mandle .... nakupujem nakupujem, vratim cornflaky, vratim mandle. Zbytocnosti, ktore viem, ze by som potom jedla ako "maskrty" a to vobec nie je potrebne, mat doma este nieco navyse. aj tak maskrtim .. :-))

Inga22

Maoam, neviem či by mi to pomohlo, ale kým nevyskúšam nezistím. Vieš, len keď ma chytí ten taký žravý záchvat a ja viem, že tá Milka je v skrinke, ale nechcem ju ani za toho onôho jesť, tak si dám jablko s nádejou, že sa aspoň mierne skľudním a vydržím bez tej čoko. Ale obvykle nevydržím. To bol príklad, jednoducho, tá čokoláda je čokoláda a nie nejaký trápny cukrík :) Rozumieš.
Ale som si vedomá toho, že ak budem takto premýšľať, tak neschudnem, ba naopak. Je to o uvedomení sa, sebadisciplíne, určiť si priority atď...teda ja sa chcem cítiť zdravšie, sebavedomejšie, ale v tom ošiali na nič iné nemyslím iba na tú čoko...To je taký kolobeh, z ktorého sa neviem dostať. Ale ľudia majú bežne starosti, sú v strese a keby to každý kompenzuje sladkosťami, tak všetci trpíme nadváhou.
Jednoducho, musím sa krotiť.

Maoam

Inga, to plati len pre vitamin B12, pre teba su dolezite hlavne B1, B2 a B6 + horcik.
Aka si krvna skupina? Ak si 0, tak muka, pecivo a spol. je pre teba velmi negativne. Z toho nulky strasne priberaju. Ak si A, tak v pohode, mozes.
Skus zacat viac redukovat, zvys prijem bielkovin, tie ta udrzia dlhsie sytou. Z toho co pises, mas v strave vysoky podiel sacharidov a malo bielkovin. Akakolvek nerovnovaha je pre telo problem.

Inga22

Maoam - ja Ti ďakujem za rady. To B sa bojím jesť, keďže B komplex sa nám dával ako deckám na podporu chuti do jedla a ja potrebujem skôr tú chuť eliminovať. Ale tak lekár do toho určite viac vidí. Najbližšie si kúpim to Bčko a horčík. Chróm som jeden čas tiež brala, ale nevidela som na sebe nejaké zmeny, teda, že by mi to sladké tak nechýbalo. A vôbec, je to zdravé toľko vecí do tela pchať? Keď si kúpim aj ten chróm a horčík, tak budem brať to, plus to čo teraz beriem. No neviem. Keď mám za raňajkami celú hrsť doplnkov do seba pchať....
Inak ja prahnem aj po pečive. Čerstvá celozrnná bageta z Kaufladnu je pre mňa asi ako čokoláda.

Ja som chcela pôvodne úplne vylúčiť sladké, teda kávu nesladiť, nejesť keksíky, čokolády, tučné ovocné jogurt, proste nič podobné, ale samozrejme ovocie konzumovať. To za "sladký prehrešok" ja vôbec nepovažujem. Ale u mňa to je očividne asi trošku väčší problém, tak asi začnem sladiť kávu cukrom, možno sa to nejak vykompenzuje, že keď si dám do kávy cukor, tak nebudem taká šialená po čokoláde. Kávu si aj tak vychutnám viac s cukrom. Ja fakt neviem. Pár mesiacov dozadu mi to stačilo. Teraz kávu nesladím, ale zase napchám kvantá iných somarín. Uvidíme, musím skúšať čo mi sadne.

xdanielax

VaMo - tak dufam ze nie ;-)
..a keby nieco, dnes som na teba myslela na elipticali - stale ho nemam rada, ale uz si na seba zaciname ako tak zvykat ;)) Pekne oddychuj, ja idem pozriet film - som nastahovala asi 5 (kym sa da :D ), tak snad tam je aspon jeden znesitelny. (teraz ma na zaklade mojej ip mozu vystopovat a zavret?? :-O )))

a ten eggcheese, ja som krava :D hlavneze sa rano trepem do kauflandu kvoli tomu a kupim plno blbosti a hento mi uplne vyfucalo z hlavy, keby nespomenies, aj na to zabudnem :D :D