Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Inga, este k tomu sladkemu, vies radsej si daj cukriky s cistym obsahom fruktozy, ako celu cokoladu, lebo cokolada ma vela tuku. V 100g cokolady mas tretinu cisty tuk. To v cukrikoch nemas vobec. TAm mas len cukor, ktory ked sa vela ucis, hned ide do mozgu. Rovnako ovocie.
Ked mas nachylnejsiu nervovu sustavu (ako aj ja), tak tvoja CNS spotrebuje este viac magnezia a B-komplexu, ako u ineho cloveka, takze som si uplne ista, ze budes mat velky deficit, musis doplnat, skus aspon 3 mesiace, kazdy den a uvidis rozdiel. Plus snaz sa nejak psychicky vypnut, nejaky relax, meditacia, ist skor spat, kazdy den daco taketo, alebo ist na vzduch, vecer, na prechadzku...cokolvek taketo,co ta skludni.
Masaz a horuca vana tiez tak posobia.

Maoam

Inga22: na radu mojho lekara, chcem ti ju podat dalej, zacni brat mineraly, hlavne vapnik, horcik, draslik, najdolezitejsie je horcik, zacni brat aj B-komplex plus chrom, mne moj lekar povedal, ze za nadmernou chutou na sladke je casto aj nedostatok horcika a vitaminov sk. B, tak skus dlhodobo doplnat

ty si mi velmi podobna, ja tiez inak holdujem zdravej strave, ale co sa sladkeho tyka, koniec, teraz to drzim 10ty den vylucne len silou vole, ale kebyze mam skuskove ako ty,tak to nemam sancu zvladat

plus ked sa ucis, mozog potrebuje vela cukru, skus to aspon trocha nahradzat hroznovym cukrom, su aj cukriky specialne na toto,alebo radsej ovocie ako cela cokolada

tu nejde o to, ze sladke mas prestat jest, u teba bude uspech, ked to budes moct eliminovat na cojaviem jednu drobnost denne + ovocie

snaz sa mat kazdy den nejaky pohyb, aspon prechadzka, tych 30-60min si musis proste najst, alebo sa prinut cvicit doma, aspon polhodinu, kazdy den, to das dole

ale ako prve urcite zacni doplnat vitaminy a mineraly, k tomu co uz beries, lebo mam pocit, ze ti nieco chyba v tele

psyllium je super, lebo menej budes citit hlad

VaMo

xdanielax Dik za tip - este ze cely den "regenerujem" Uz davno som nemala tak lenive tri dni!!! Tento tyzden posilku vynechavam a po vikende sa uvidi, ci opat nabehnem alebo nie ;) Ale taky eliptical by som aj z pohodlia obyvacky mohla zvladnut, keby sa mi chcelo :-)))
Prave uz asi 10x v mojom zivote - zomiera Winetou :-(((
Eggcheese - kupila som dnes v Auparku :-) Chutny jednohubok /pre mna/.

Inga22

Maoam, ja mám cca 157 cm. Čiže som veľmi nízka a tá váha je vzhľadom k mojej výške fakt priveľa. Keď som mala tých 52 kg, tak som bola celkom spokojná, aj keď tých 50 by bolo super. Nechcem byť vychrtlá.
U mňa to tiež určite súvisí s tým psychickým vypätím a stresmi, ako sama píšeš. Mám fakt dosť stresy kvôli tej škole, ja to až príliš prežívam. A keďže som len doma a musím sa učiť, tak na nič iné nemyslím iba na jedlo (to je už naozaj na chorobu). Čo sa týka "normálnej" stravy, tak ja jem vcelku, myslím, zdravo. Lenže si to kazím tým sladkým. Dnes na raňajky som mala celozrnnú bagetu s acidkom a ľanovým semenom. Na linke boli položené koláče, tak som hneď ráno sprášila dva. Potom ovocie, nemala som dosť, potom som otvorila dezert a keď som si to zrátala, tak som do seba napchala 100g toho dezertu. Takmer celý som ho zožrala. Ja jem obrovské množstvá. Ja som schopná zjesť 300g Milku naraz. Moja mama sa mi čuduje a nechápe ako to dokážem do seba napchať. A vôbec, ako tak pozorujem doma, tak nik nie je taký besný za sladkým. Neviem to ovládať, fakt neviem ako, nemám pevnú vôľu, proste nevydržím.

Každé ráno beriem selén, zinok, ginko a vitamín C.
Psyllium som brala, ale priznám sa, že teraz to už zanedbávam. Ja mám aj dosť problém s vyprázdňovaním, brala som to kvôli tomu.
Neviem, ale toto moje prežieranie sa sladkým zdravé určite nie je a o chvíľu sa nevpracem do dverí. Ja mám vo všeobecnosti rada sladké, ale keď som v takom stresujúcom období ako je skúškové, tak vtedy vždy priberiem. Neviem sa jednoducho ovládať, ja keď viem, že doma je niečo (dezert, čokoláda) nedá sa. Už som aj doma hovorila, nech nekupujú nič sladké. Toto sú zásoby a v podstate všetko vyžieram ja. Likvidujem darované čokolády, dezerty....
A inak mne váha dosť kolíše. V lete a počas školy som mala cca 51-52 kg. No a tento január = hrôza. Som ako na húpačke, stabilizujem sa, nejak sa držím a je to fajn, ale akonáhle príde takéto obdobie, tak začnem s tými sladkosťami opäť. Mám obavy, že ak sa to nezastaví, tak priberiem ako taká sviňucha...som v poslednom ročníku, musím robiť diplomovku, potom skúšky za letný semester a plus štátnice... Čiže toto ešte zďaleka nekončí.

Ja aj cvičím, aj keď to nie je nič extra v porovnaní s ostatnými tu prítomnými, ale aspoň čo to sa snažím. Tento týždeň som bola na spinningu v pondelok, v stredu, vo štvrtok v bazéne, aj keď skôr taký relax a včera som cca 50 min. plávala. No, len čo z toho, keď deň na to sa napchám sladkým a denné množstvo prijatých kcal radšej ani vedieť nechcem.

xdanielax

VaMo, Lucka - nieco pre nas cviciace, co som sa dnes docitala:

Po námahe musí nasledovať odpočinok. Ak si vaše telo počas noci dobre neoddýchne, bude sa vám tuk ukladať rýchlejšie. Hormóny regulujúce chuť pri nedostatku spánku vám stúpajú, takže vaša štíhla postava sa priamo úmerne tomu vytráca.Velmi dôležité je telu dopriat aj vhodne posledne večerne jedlo pred spankom ked telo mame v regeneračnej fáze.

novinka pre mna. Esteze uz od obeda renegerujem a vyzivujem :-)))

Maoam

Carey, no hej, ale len 10ty den, takze to je este nic, podla mna sa to ukaze tak najskor o nejake tri mesiace, som fakt zvedava, co to spravi, ta uprava stravy + ze nejem sladke (ak vydrzim), kolko tym tam dolu, bez sportu. Vazne som zvedava.
Mozno to vela ani nebude, ale upravi sa mi tym travenie, mozno budem trocha zdravsia...uvidime.
Co sa mojich mier tyka, tak ziadna slava, ja som dost nizka, ledva 165cm a mne sa vsetko hned uklada na bruchu a bokoch, to je proste o nicom.
Takze na moju vysku mam vela v pase aj v bokoch, to by som strasne rada dala dolu. Ostatne je OK.

carey

Maoam, hej bolo to predtym podstatne lepsie, teraz zasa mi ten tuk vycnieva strasne z rifli, predtym to bolo o polovicu menej. Ale ano ja to dam dolu ako vravis, ked budem mat klud...stve ma to ale zasa nerobim si z toho nejaku velku hlavu...
A tesim sa ze tebe to tak skvelo ide, sa stravujes ovela lepsie ako ja

Maoam

Carey, ale ty si o 10cm vyssia odo mna, ja mam 95cm boky teraz...ty si s takou mierou musela vyzerat ako modelka :-).
To das dolu, hned ako zacnes opät sportovat, ked budes mat po skuskach.

carey

no viem aj miery, ale su hrozne preto som to sem ani nedavala. Boky boli 95 a su 99..to je asi najhorsie, stehno je 60, pred. 59, jasne mne sa to uklada tam hned odkial to ide najhorsie dolu... co narobim, to vsetko ten stres