Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
danielka ake mas stehno?kolko cm?
Maoam : no Neuner a vlastne vsetky biatlonistky su stihle ako prutiky.Ved oni maju osie pasy a stihle nohy.Tak ked Ti uz toto povedal clovek,ktory Ta osobne videl,ze trosku sportu a mas postavu ako ona.Tak krasnu stihlu postavu mas uz teraz.Mne by k Neuner trebalo dole 10kg :-)
baby, este daco, ak sa posledne dva-tri dni citite take nafuknute, napucane, je to preto, ze zajtra je spln Mesiaca, telo vtedy zadrziava vodu, podobne ako pred menstruaciou ;-)
po splne to odide z tela
Lucka - praveze vobec nemam. resp. mozno mam - ale pod tukom :)) to je to, jednoducho, ja nikdy nebudem stihla ako prutik alebo co.. a uz vobec nie na nohach a zadku. Ide ale o to, ci sa s tym clovek zmieri, alebo nie :)
caute baby,
chce to menej perfekcionizmu, najlepsie sa toho uplne zbavit
zeny sa drvia kvoli tomu, ze maju na seba prilis vysoke poziadavky a velmi vela zien ma sklony k perfekcionizmus
same sebe vyrabaju stresy
dnes som stretla mojho byvaleho ucitela zo skoly odtialto :-)) jej tak sa mi potesil a ja jemu
mala som ho na politike a v sporte :-), tak sme trocha pokecali na ulici a povedal mi, ze vyzeram vyborne a pytal sa ma na zdravie a tak, povedal, ze mne staci trocha sportu a budem mat uzasnu postavu typu biatlonistky Magdalena Neuner, ak poznate :-), ja som si ju vygooglila a ona ma rovnaku vysku aj vahu ako ja :-DDDD, ibaze samozrejme ona je samy sval
ale fakt mame velmi podobne postavy, ja kebyze robim aktivne sport, vyzeram nejak tak, to suhlasi
no tak som sa potesila, bolo to prijemne stretnutie
baby, majte sa rady a nedrvte sa tak!
ja mam telo, ze nikdy nebudem palicka, viem to, mam vela svalstva ale povazujem svoj typ postavy za krasny a sexy
staci vytrvat v strave + pohyb a mam to!
a jasne, z mojej problemovej zony by tiez bolo treba odsat tuk, ale na take nieco ma nik nenahovori
zivot je kratky, kaslite na ten perfekcionizmus, to je cesta do psychickeho hrobu
Iris_ : a aku vysku a vahu mas teraz?Za tyzden v obdobi ubytku mesiaca 4-5kg?To sa mi zda extrem.
Zdravím, nadväzujem na pôvodnú Luckinu správu z :23.7.2011 Luckatucka
a pripájam info :
Tiež som mávala nadváhu, ale odkedy sa dvakrát do roka zúčastňujem týždňových detoxikačných pobytov u Dr. Fulovej , mám presne výsledné číslo 10 vo výpočte medzi výškou a váhou. /Najvhodnejší termín pre redukciu váhy detoxom je, keď je podľa lunárneho kalendára mesiac vo fáze úbytku, teda krátko po splne, vtedy človek zredukuje váhu aj 4 – 5 kg za týždeň/ Držím palce !
xdanielax : ale to je uz uhol pohladu.Ked mama svojej 50kg dcere,ktora ma nohy ako spilky povie,ze ma stehna a mala by cvicit aby z nich zhodila.Tiez to nechapem.Hlavne clovek sam sa niekedy vidi prilis kriticky.Ale Ty pri tolkom behu musis mat nohy samy sval.
Dobré ráno, ja vám tu prajem pekný štart do nového týždňa. Pre mňa tiež začína, plus niečo navyše...idú sa redukovať prehrešky :) (opäť raz)
Inak, mi napadlo, že by možno bolo efektívne, ak by som si po byte porozhadzovala moje rozkysnuté foto, to by mohla byť vcelku dobrá motivácia :)). Len neviem čo s neohlásenými návštevami, asi by som sa od hanby prepadla, to som celkom nedomyslela :).
Raňajky - káva s mliekom a lyžička cukru, jogurt, ovsené vločky, ľan, menší banán...Raňajkovala som dobré 2 hodiny vzad a stále sa cítim plná. Vločky sú zázračné :)
Bežím za povinnosťami.
Majte pekný mrazivý deň :)
ja by som len chcela poznamenat, ze aj keby som mala podla vypoctu "spravnu" vahu, aj tak nebudem spokojna so svojimi nohami (a zadkom).
Jednoducho preto, lebo to tak je, mam taky typ postavy. neviem co by som musela spravit, aby boli uplne ok, zrejme ist na lipo .)) ale to si radsej tie peniazky usetrim na nieco zmysluplnejsie.
VaMo ma pravdu.Venuj sa sebe a nestracaj cas s ludmi,ktori si to nezasluzia.Tym asi bolo myslene aj na mna,ze si stale meliem svoje ohladom vahy atd.Naozaj tym nechcem nikoho zatazovat ani oberat o cas.Je to len proste moj ciel.Ved kazdy mame nejaky,vahu,miery,ktore chceme dosiahnut.A ja pisanie sem nevnimam ako stratu casu alebo ze tu venujem niekomu energiu.Ja to skor beriem,ze energiu mozem niekomu venovat vysvelovanim niecoho osobne.Len moj nazor.Ale naozaj to neberte,ze tu pisem dookola ze chcem schudnut atd.Proste ja si neviem pomoct,ale nie som este so sebou spokojna.Viem,ze tie 3kg dole musim dat.A nebojte sa nechcem sa stat obetou PPP.