Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
xdanielax: jasne, ze to chapem, ja mam takyto problem s pasom a bruchom + spekmi, nikdy nebudem mat osi pas, ale ja som s tym uz davno zmierena, ja mam na 165cm pas 73-74cm, co je pre typicke hrusky nepredstavitelne...ale zasa mam stehno 53, co je OK. Kazdy mame nieco, co nikdy nebude dokonale. Ide o to, ci to vieme alebo nevieme akceptovat.
Ja si urcite nepojdem dat odsat tuk.
baby ved ste videli moje fotky. Ja nevravim ze su tucne. ale nie su stihle, plus nie su pevne uplne jak by mali byt. plus celulitida.proste vsetko a aj keby som schudla ze by som tam nemala ziadny tuk, aj tak by neboli uplne pevne jak by som chcela.
ale ako vravim, clovek sa s niektorymi vecami musi zmierit.
ja nevravim ze som tucna. Len o tom, ze clovek by mal niektore veci (genetiku) brat tak ako su, a neriesit to stale. To je to, co robim. Ak sa da nieco zlepsit ok, snazit sa treba, ale zase odtial po tial. Nemienim sa teraz vyplakavat ze nemam medzeru medzi nohami (toto vyznelo divne ale chapete ma :D )
Lucka, ja som sama k sebe urcite stokrat menej kriticka, ako ty k sebe. Hlavne mas blok v logickom mysleni. Si vyssia, mas ovela uzsi pas, boky ako ja hoci som nizsia a pises, ze som stihlejsia ako ty. Je to nelogicke. Uplne.
Ja ta vnimam ako uplnu perfekcionistku. Od zaciatku. A je to tak. Kedysi si pisala, ze ti staci mat 60kg a boky 96. Teraz ides na 57kg a boky 92. Ked dosiahnes tuto hranicu, pojdes este nizsie, som schopna sa na to stavit.
Lenze ty si musis uvedomit, ze nikto nie je dokonaly a nikdy nebude. Kazdy clovek ma na svojom tele nejaku slabinu. Aj anorekticky su nespokojne so svojou postavou.
Je to v niecom uplne inom. Je to v hlave. To je vsetko.
Ja idem teraz cvicit kazdy den do 5.3,a potom sa odvazim ake budu vysledky.Ja mam stehno 58cm.Ach jaj,a to mne bude uplne stacit 55cm a Ty to vnimas ze mas silne stehna :-) Vidite ako uplne inak vnimame svoje postavy.
Lucka - ?
Ved ja to nemyslim v zlom.Ale si k sebe tiez kriticka.Potom to beriete akoby som na seba mala extra prisne poziadavky,tak to nie je :-) Perfekcionistka nie som,to by som uz svoj ciel 58kg mala uz davno.
Lucka ma ovela lepsie miery ako ja a je vyssia ;-) ale aj tak si mysli, ze som stihlejsia ako ona ;-).
Lucka - stehno mam cca 54 ..dlhsie som si nemerala, dnes som dostala menzes..takze aktualne miery dodam potom ked skonci aj spln aj vsetko :D Ty uz si sa zmerala/odvazila? Ako to vyzera s tebou aktualne?
Neuner ma 165cm a 56kg a je stihla, ano ale je typ jablko, takze taky superstihly pas fakt nema, vsak si pozri jej fotky ;-))
Lucka, menej perfekcionizmu, budes zit stastnejsie
Lucka, ty citas vobec poriadne? mam jej typ postavy, lenze vyzerat ako ona by znamenalo aktivne sportovat....
ale nevadi, povedal mi ze vyzeram vyborne a staci len trocha sportu a mam nadhernu postavu