Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lucka, vy sa so vsetkymi kamaratkami bavite len o vahe, stale - to mne tiez nepripada normalne. Tak ale ked ma tvoja sesternica sialenu matku, tak co uz. Su take matky, bohuzial.
To je jedno,je to extrem.Sme boli so sesternicou na kave a povedala mi,ze ma stehno 45cm.No ze musi zhodit lebo jej mamka povedala,ze ma tucne stehna.Ja to nechapem.Trosku sa o nu bojim,lebo vazne vyzera anorekticky.Ked jej este mamka hovori,ze ma schudnu,ved ju len podporuje v tom,aby si o sebe myslela,ze naozaj musi zhodit.
inak Sona Müllerova ma v tvari tolko botoxu, ze az...
xdanielax: mozno som sa nepresne vyjadrila, showbiz je vsade rovnaky, ci u vas, ci inde, je to o tom istom, ale normalos, obycajni ludia v beznych pracach nie su tu az pod takym vyzorovym tlakom, ako u vas, to som mala na mysli, myslim najmä zeny
Baby, ja velmi TV nepozeram, ale minule som si zapla pri obede "damsky klub" a bola som prekvapena, ako taka Sona Mulerova v 50.-ke vyborne vyzera! viem ze aj ona je na dietach atd, ale tie moderatorky tam mi pridu take normalne. Ziadne vychrtliny - okrem tej jednej blondiny, ktora sa tam vobec nehodi inac, lebo je taka neprirodzena do toho formatu.
okrem toho, sa mi zda uplne neuveritelne, ze ludia su schopni pozerat nieco ako Smotanka, a citat clanky v "novinach" o tom ako kto pribral a ked schudne tak o tom ako ma kto anorexiu. Otras!!
Je pravda, ze ludia na obraze by mali vyzerat nejako .. ved predsa len, ich kariera je na tom postavena, ale nemusia byt kvoli tomu extremne vychudnuti.
A co sa tyka inych ludi a ich vyzoru, je to ich vec, to je pravda, na druhu stranu ma vzdy zarazi, ked vidim tucne dieta s rodicmi co mu este kupuju fast food a podporuju ho v tom...
Maoam - ale mam pocit, ze aj inde vo svete su zname tvare pod tlakom toho, aby boli co najstihlejsie. Staci pozriet fotky z nejakeho "cerveneho koberca". Vesiaky.
ale mozno tie silikony jej pridali :-))))
ja by som na nu tipla, ze nema ani 50kg, fakt teraz, ja som si myslela ze ma nejakych 46-47, viac nie
Ja sa tym nezaoberam,len ma to zaujimalo,kolko asi vazi a aka je vysoka,lebo vyzera strasne vychudnuto.
ale co chapem je fakt, ze si niektore zeny casom daju urobit prsia, bud lebo ich maju vykojene, alebo rapidne schudli a su este mlade a nepekne ovisaju, pripadne z ineho dovodu - toto fakt chapem ako zena
ale vsetko ostatne je humbug a blud, botox je skodlivy, jeho dlhorocne ucinky na telo este nie su preskumane a hlavne je to jed, ktory sa v tele moze dostat aj tam, kam sa dostat nema a budu problemy...ale nad tymto zeny nerozmyslaju, hlavne ze maju vyhladene vrasky :-(
co este pochopim, je dat si vpichnut kyselinu hyaluronovu, ktora je telu prirodzena, ale nic ine...
Lucka, mne je jedno, kto ma aku postavu, ja sa tym vobec nezaoberam. Vsak co z toho? Nic. Kazdy mame svoje predispozicie a ocakavanie treba prisposobit tomu, co clovek realne ma a co sa z toho da spravit.
Ja myslim, ze som dostala do vienka peknu postavu a tesim sa tomu. Su zeny, ktore su na tom podstatne horsie.