Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Lucka: ano je to smiesne, ked o tom zeny klamu, pretoze mnohe z toho vidno hned a veci, ktore nevidno tak lahko, zasa skusene oko uvidi velmi rychlo

je to trapne, ked uz tak nech to priznaju, vsak na tom nic nie je

Maoam

Lucka: okrem kys. hyaluronovej ani neviem, ze take veci jestvuju, ktore si opisala :-DDDDD

xdanielax: ano, ak je to potrebne, cojaviem okolo 40ky si dat pichnut kys. hyaluronovu, proti tomu nemam nic, ale pichat do seba botox od 25ky alebo 30ky a mnohe este ovela skor, je fakt chore...

Luckatucka

Ja mam na botox tiez negativny nazor.Ale chemicky peeling na starecke skvrny,liftingove masaze,kyselina hyaluronova,anticelulitidove masaze to je podla mna ok.

Luckatucka

Ona je krasna,nie ze stihla ale vychudnuta.Praveze 5kg naviac by jej nezaskodilo.Ked ideme niekedy spolu na nakupy,oblecie si rifle a povie,ze ma v nich velky zadok,tak predavacky nechapu,kedze ma uplne plochy zadok.Je to naozaj o vnimani samej seba.Extrem ak sa vidi stihla kocka vzdy tucna ale extrem ak sa tucna zena citi stihla,napr.80kg zena ma pocit,ze je to este ok,ze nie je taka tucna.

xdanielax

kks, keby som ja niekde nacala temu kolko cm ma moje stehno :)))))))))))))))))) haha :DDD

Maoam - ano, to mas pravu na tie naroky na zeny v praci, aj s tou Sonou, avsak... vyzera dobre, neposobi na mna nejako extra umelo - aspon vtedy nie. Ked je to s citom, ja som neni proti vyhladeniu vrasok - ale tak, ze niektore zostanu, niektore sa daju prec, nech je to prirodzene hlavne. Mozno sa raz dam na to aj ja nahovorit :-) to je vec, ktoru v (snad dalekej) buducnosti vobec nevylucujem.

Luckatucka

Viete co nechapem?Ze zeny klamu,ze nemaju silikony,nedamju botox,ziadne plastiky,odsatie tuku.Ved je to viditelne,tak poviem pravdu a netvarim sa ze sa mi vyhladila plet tvarovou gymastikou a prsia mi same narastli od tabletiek :-)

Maoam

to je proste chore, blbe je, ze jej samej to netrkne, ze jej vlastna matka ma sialene poziadavky

tak ale ked v tom vyrastala, asi jej to pride normalne

je mi luto, kolko dievcat vyrasta v chorom domacom prostredi, mnohe rodiny PPP len podporuju, ale potom vsetko hodia na dievca, ze ona zlyhala...hoci oni za to mozu

je to vsetko uplne chore, ja mat dceru, tak ju dam na sport, aby mala peknu vypracovanu postavu a budem sa z nej tesit, ze je pekna a zdrava a sikovna, nie ju drvit

Luckatucka

Nebavime sa vzdy o vahe,ale normalne ked niekto zacne tak si o tom nieco povieme.To nie je ze cely vecer rozoberame vahu.Pytala som sa jej ci si nieco dame a ona ze len kavu a mineralku,lebo musi schudnut zo stehien.No a to boli 2 vety o tom,nie neviem aky rozhovor.

Luckatucka

Sona je cela umela :-)a o Emme Tekelyovej ani nehovorim.Mne tie moderatorky vobec napriklad nesedia na obrazovku,preto to ani nepozeram.