Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam : Jem hrozne malo?Na ranajky som mala tuniaka so zeleninou.Na desiatu som teraz dojedla ovocny salat - banan,jablko.Na obed mam zapekany karfiol,poliaty vajickami a nakrajanou sunkou.Na veceru si dam cottage syr a zeleninovy salat.No mne to nepride vobec malo.Aky mas dnes Ty jedalnicek?
caute babule,
dosla som vas na chvilku kuknut:
baby, ja som sa rozhodla, ze sa do maja nebudem vazit, lebo cim viac na to myslim a cim viac sa snazim zdravo jest, tym viac moje telo vsetko stoplo, podla mna ja tak citlivo reagujem na stres a tlak, ze to je pre mna zabijak, ja musim daco zmenit (v pristupe, lebo toto nevychadza u mna, skor naopak) a co sa stravy tyka, tak neviem ale asi budem musiet zacat viac jest, lebo akonahle sa snazim jest menej, tak este priberiem, namiesto ubytku hmotnosti...
moje telo je mudrejsie a silnejsie ako ja, takze sa vzdavam a necham ho, nech robi ako samo uzna za vhodne, fakt...
co sa tej stavky tyka, tak som pripravena na to, ze ju prehram, ale nevadi, vlasy dorastu :-)
mozno uz fakt z mojho typu postavy velmi nema co ubudnut, akurat nejake 2kg, tak co ked to tak ma byt, nech tak je, necham svoje telo, nech sa rozhodne samo za seba a nech to urobi kedy chce a ako chce, hoci aj az v jeseni, mne je to fuk
Lucka: co sa tvojho jedalnicka tyka, tak jes hrozne malo, ale strasne, ja by som na tom nedokazala existovat, ked su cez den este aj povinnosti, ty mas skolu ci pracu?, nemozne...neviem ako to dokazes, ja by som aj urcite prestala chudnut pri tak nizkom prijme, ako poznam svoje telo
ta zena, ktorej foto si sem dala - tak na moj vkus prilis..., proste takto vyzeraju cvicitelky, ktore sa tomu venuju 10-15 rokov a je t ich zivotny styl, ale na beznu dost pre mna moc
tak baby pekny den vam prajem
Ja si dam zajtra na ranajky tuniaka,na desiatu jablkovy salat.Na obed zapekany karfiol,na veceru nejaky zeleninovy salat s cottage syrom alebo nieco este vymyslim.
dakujeeem,mna to tam fakt bavii :) teraz mam aj lepsi rozvrh ako zimny semester,bude viacej času,teším sa... zmena je blízko ;-))
No pekne,tak nech Ta to vo fitku bavi.
Mnee?? no konečne som sa dnes vyhrabala z kníh.. Váhu mám asi 64 stále, neviem nevázila som sa.. Ale v penazenke mi uz troni permanentka do fitka, tak stvrtok piatok a potom buduci tyzden uz zacinam makaaať :)
Ano je samy sval.Ako sa Ti dari?
príliš šlachovitá na moj vkus.. nič pekné oblé,pre mna nič ženské .
Ani ja nie,len ma zaujima Vas nazor ako vnimate takuto postavu.
Lucka,ja osobne by som tak veru vyzerať nechcela..